Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5818944 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı heart

Allah rahmet eylesin.
Mekanı cennet olsun.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı serdart

emniyet kemeri takmadan hiç araç kullanmam. kendimi güvende hissetmem bakkala da gitsem şehir dışına da çıksam çıkarmam onu.

ama millet olarak yaptığımız bi çok akıl almaz olay var. kızıyoruz belki de en basiti bi lambayı kapamadan bile elektrik değişiyoruz. ya da eskiden doğal gaz evlerde pek yokken tüp değiştiğimizde kendimiz bakardık çakmakla ocağın borusunun tüple birleştiği yere. bildiğin bombayla oynamak bu. ama nasıl bir kafaysa tüp takan adamlarda gördüğümüz olayı artık biz de evet bu doğrusu diye kabullenmişiz. çakmakla tüp kontrol ediyoruz desek yurtdışındakiler gülmekten ölür.

Çevrimdışı Ilker

Allah rahmet eylesin ,Aylesine sabir versin
Kelimeleri bulamiyorum cok üzgünüm ....
Mekanin  cenet olsun güzel kardesim ....

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk

Çevrimdışı halvetifarazi

her sene ocağın 20'sinde samsunsporlu futbol şehitleri için üzülürken, bir de emekçimiz için üzüleceğiz demek.
mekanı cennet olsun.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ulan çok kötü oldum:(:(

Allah mekaninin cennet etsin inşallah ailesine sabir versin..

Yemin ediyorum moral 0.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

allah rahmet eylesin çok üzüldüm of ya offffffffff.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İz inşaat'ın konuyla ilgili bir an önce açıklama yapmasını bekliyorum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aslında isg çok titiz bi şekilde yapiyordu işlerini yukarıda bi abimizin dediği güvenlik önlemi almayı güçsüzlük olarak görüyoruz , bana bişey olmaz demeyi çok seviyoruz..

Stat bu sezon acilmasada olur bir kişinin dahi canına bişey olmadan bitmesi tek temenni.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Olacak Is degil gercekten , Ölüme davetiye cikaran tek milletiz heralde dunyada

Bu kadar usengec olunmaz Cok zor degil su kemeri , Bareti takmak

Tekrardan Allah rahmet eylesin cok uzuldum bu son olsun diyeceğim ama hepimiz biliyoruz ki bu ne ilk nede Son olacak :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı serdart

"stad inşaatında kazada öldü" diye aratın google'da saolsun ülkemiz bu konuda da dünyada rakipsizdir. sadece tt arena da bile 3 işçi ölmüştü. nerdeyse her stadda 1-2 kişi gidiyor. stad mı yapıyoruz mezarlık mı belli değil. ölümsüz bitseydi şu stad çok sevinecektim..

Çevrimdışı Efe

İz inşaat'ın konuyla ilgili bir an önce açıklama yapmasını bekliyorum..
iz inşaatin basina baya kötü seyler geldi vodafone arenada tecrubesizlik ve isin zorlugundan kaynaklanan sıkıntılar etkili oldu isin sonunda bu olayin olmasi buyuk sıkıntı aslinda açiklama mutlaka yapacaklardir tüm sorumluluk onlarin cünki
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Başımıza ne geliyorsa bana birşey olmaz düşüncesinden geliyor.

Çoğu kişi araba kullanırken rahat edemiyorum diyip emniyet kemerini takmıyor.

Kaç tane inşaatta gördüm adam bırak kemeri kafasına baret bile takmıyor.

İş kazalarında Avrupa ülkeleri arasında en ön sıralarda olmamız bu yüzden normal.

Hani eğitim şart denir ya gerçekten çok doğru. İnsan eğitimi her alanda şart.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

"stad inşaatında kazada öldü" diye aratın google'da saolsun ülkemiz bu konuda da dünyada rakipsizdir. sadece tt arena da bile 3 işçi ölmüştü. nerdeyse her stadda 1-2 kişi gidiyor. stad mı yapıyoruz mezarlık mı belli değil. ölümsüz bitseydi şu stad çok sevinecektim..
bu dünyanin her yerinde var maalesef queen marry 2 adli okyanus asiri geminin yapiminda iskele cokmesi sonucu 10 nun uzerinde kisi oldu tedbirsizlik her yerde var maalesef buna şirketlerin kalifiye eleman çalistirmaasida neden oluyor buyuk cogunlukla o iskele belki cok daha iyi yapilabilirdi heseplama yanlisindan coktu yine bugun bizim basimiza gelen kimbilir isci kardesimiz hangi insaatan cikip geldi bi anda kendini yukarida boya yaparken buldu bunlar hep ihmallerin olmadina sebep oluyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

bıkkınlık , hadi sendecilik ,  bana bişey olmzcılık...istediğim kadar kanun çıkar  sonuçta kul şaşar insan beşer

Çevrimdışı Sedat_BJK

Cok uzuldum. Emekcimize allah rahmet eylesin. Mekani cennet olsun insallah.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ACAB1903

eğitim eğitim eğitim... bu ülkenin başına ne geliyorsa "temel eğitimin" çok kötü hatta olmamasından kaynaklanıyor maalesef.. şimdi 1 ay bütün prosedürlere uyulur sonra 2. ay yine eski tas eski hamam..
Hiç bir şey insan hayatından değerli değildir.. Allah yakınlarına sabır versin.

Çevrimdışı sallapati

Cok uzuldum 50 yasinda boyaci ustasi bir abimizmis.. Iz insaatla baglantisi nedir bu olayin.. Boya isini de mi onlar yapiyor?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cadavra

"Bu işin fitratinda var" mantigini sildigimiz an biter bu isler ya Zonguldak'ta 2009 yilinda maden kazasinda 30 kişi öldü o zamanlar sayin devlet buyugumuz dedi ki bu işin fitratinda var yakin zamanda 300 kişi yine fitratinda var biz Zonguldak'ta uyarıyi alsaydik somada bu kadar canimiz yanmazdi yani Türkiye'de tamam bizim halkımızın sucu var ama ona canak tutan siyasilerde var kader diebilirmiyiz bunlara kaderse dier ulkelerde neden olmuo bu kader bi bizemi işliyor yani aslında herkesin suçu var siyasiler bole yaparsa carnobil faciasinda bakin bana bi sey olmuo diyip radyosyonlu cayi icen bakan vardi ya ki insaatta kazada olen kişi sayisi is kazasi siralamasinda bizim ulkede 1.sırada inaninn ciddi yaptirimlar gerek gölcuk askeri tersanede calisan bi tanidigim var gemiye maskesiz girme yasak eldivensiz girme yasak 5 saatten sonra kaynak yapmak yasak ordunun tersanesinde is güvenligi şıkır şıkır islio daha sayamadigim ne onlemler alinio yani kuralci olmaliyiz

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Başımıza ne geliyorsa bana birşey olmaz düşüncesinden geliyor.

Çoğu kişi araba kullanırken rahat edemiyorum diyip emniyet kemerini takmıyor.

Kaç tane inşaatta gördüm adam bırak kemeri kafasına baret bile takmıyor.

İş kazalarında Avrupa ülkeleri arasında en ön sıralarda olmamız bu yüzden normal.

Hani eğitim şart denir ya gerçekten çok doğru. İnsan eğitimi her alanda şart.
iş kazalarında avrupa 1.si dünya 3.süyüz eğitim bilinç 0

Çevrimdışı Yiğit

Stat inşaatı ilk başladığından beri kimsenin başına bir şey gelmesin, ne zaman açılırsa açılsın diye dua ederken bu kadar sona yaklaşıp böyle bir olayın haberini aldığım an yıkıldım resmen. Bizim stadımızda bu olmamalıydı abi. Her statta oldu evet ama bizim stadımızda olmamalıydı. Gerçekten inanılmaz üzgünüm. Başımız sağ olsun.

Çevrimdışı Fatih

Ha bogaz koprusunden asagi atlamak ha bugun ki vefat. Pek farki yok bence...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı doctore

her şeyin anlamını yitirdiği yerdeyiz. neyi konuşalım şimdi semerleri mi, koltukları mı, küfekileri mi, drenajı mı. nekadar boş değil mi? Ateş düştüğü yeri yakıyor. Allah sabır versin ailesine. :(
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı BlackEagle52

Çok üzücü bi olay. Allah rahmet eylesin. Geride kalan yakınlarına Allah sabır versin.  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Fatih_

Allah rahmet etsin
Mekanı cennet olsun.

Abimizin çocukları varsa okul masraflarını okul hayatları boyunca kulübümüz karşılamalı.