Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5818826 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Deadam

İnşaat çalışmalarının devam ettiği Vodafone Arena'da boyacı ustası Şahin Aydın'ın kemerini takmaması sebebiyle 20 metreden düşerek yaşamını yitirmesinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Kulübümüzü sarsan ve büyük üzüntüye sebep olan elim olayla ilgili incelemeler devam etmektedir.

Elim kaza ile ilgili detaylı bilgiler daha sonra iletilecektir...

Merhum Şahin Aydın'a Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve tüm Beşiktaş camiasına başsağlığı dileriz.

Beşiktaş JK
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı tangaz

Stadın İSG Uzmanı arkadaş ne iş yapar?

arkadaşlar İSG uzmanlarına gereksiz yükleniliyor ülkemizde esas sorun çalışan arkadaşların alınan İSG önlemlerine uymamasıdır ülkemizde. bir şantiyede yüzlerçe işci olur ama 3-5 tane İSG uzmanı olur. uzmanlar eğitimleri verir kuralları koyarlar kişisel koruyucu ekipmanları verirler kullanmanın zorunlu olduğunu söylerler ama maalesef işciler büyük oranda buna uymaz. ben bugüne kadar hiçbir işcinin "abi çok yüksek kemersiz ben çalışmam orada" dediğini duymadım ama "kemere gerek yok bişey olmaz" diyeni çok duydum. İSG uzmanı ve/veya şantiye şefi işe start verirken kemer takılı olup adam arkasını döndüğünde çıkarılan kemerler, baretler o kadar sık karşılaştığımız manzaralarki. maalesef her çalışanın başına 1 İSG uzmanı nöbetci dikilmediği sürece bu ve benzer olaylar yaşanmaya devam edecektir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Efe

işte kemer kemer yazik giden cana kendi hatadi tak şunu be adam :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı oguzhan1310

offf offf çok üzücü bi durum Allah rahmet eylesin.

Çevrimdışı KUMANOVALI

ben bizat şahit oldum
iş güvenlik baretini tak diyor , işçi düşüyor o sebep takmıyorum diyor ( iş güvenlikte çene bağını tak demişti )

3 mt yükseklikte iskelede boya yapan emekçilere baretini tak kemerini tak diyor , cevaplar malum

temel sebep eğitimsizlik maalesef

Mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Erdem Çözer

eminim bu forumun da büyük çoğunluğuna emniyet kemeri takmak zor geliyordur.. işçinin yaptığı da aynı şey.. hiç farkı yok..

ne emniyet kemeri takmayanı anlarım ne de böyle işlerde güvenliksiz çalışanları..

Allah rahmet eylesin..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı YunusEmre

Bu arkadaş herkesin peşinden koşmaz koşamaz bizlerin artık tedbirli olmamız gerekir.. bu adama ekipmanlar verilmiş mi önlemler alınmış mı buna bakar iş güvenliği ve kullanmaları gerektiğini belirtir gerisi işçidedir iş güvenliği uzmanı kayboldu mu hopp kemer sökülüyor baret çıkarılıyor  bizde...

Çevrimdışı Koa_lAA

sadece inşaat lardada değil her alanda var bu dikkatsizlik...

ben maden ocağında gördüm... adam 1 paket cigarayla ocağa girdi sabah..akşam çıktı ocaktan benden sigara istedi...

naptın bi paketi diyorum..içtim diyor..e sen içerdeydin sabahtan beri nerde içtin.. ıh mıh kem küm..

insanlar hayatlarıyla kumar oynuyolar maalesef bu ülkede... yazık oldu şahin ustaya...

Çevrimdışı doctore

başımız sağolsun. Allah geride kalanlara sabır versin. çok üzücü bir durum. :(
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı talha

aynen oyle onlarca kisi calisiyor hepsine egitim veriliyor kac kere sen yine gidip takmazsan is guvenligi ne yapsin 20 metrede adama cikip tak sunu diyemez ki hadi 1 taneside dedi ayni anda 20 tanesinede diyemez burda canini koruyacak işcı arkadaslarimiz kemerini takmayan her isci bu sekilde ölebilir sonucta 5 metrede bile olsan ölüm riski büyuk

Şantiyeye her ne kadar tövbe etmiş olsam da eğer yine yolum düşerse gerekli önlemi almayanı kovacam. Sonra başına birşey gelince seni sorumlu biliyorlar.  :)

Çok üzücü bir durum ama burada sakın İSG arkadaşlarına yüklenilmesin onlar işçilerden daha fazla düşünüyor onların hayatlarını onlar bu işten daha fazla nefret ediyorlar. Allah rahmet eylesin. Gerekli önlem her zaman alınmalı.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı cadavra

Ya ben bu avrupayi met etmeyi pek sevmem ama fransada kırmızı isikta gecene devlet akil hastasi die hastaneye psikaytra goturuo kural kuraldir mantigini oturtmadigimiz surecr bu bole olacak yazik ya.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı demir_kArtAl

Allah rahmet eylesin, maalesef ülkemizde durum bu, emniyet tedbiri almayı zayıflık olarak görüyorlar, kendi öz kardeşimde dahil, asansör teknisyenidir, asansör kuyularında emniyetsiz gezmeyi marifet sayardı, bi gün düştü sonucunda, bir yıl tedavi gördü, hayatı kaydı. Bu ülkede emin olun her gün bu tür kazalar oluyor, %99'unun sebebi çalışanın tedbir almaması. Yazık giden geri gelmiyor maalesef. İlkokuldan itibaren bu işin önemini yeni nesillere öğretmemiz lazım, hadi bu nesili artık eğitemeyiz de bari çocuklarımızı için bir şeyler yapılsa.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı ikarus

Offff yeni duydum haberi allah rahmet eylesin. Allah ailesine sabır versin çok kötü oldu yav. Keşke inşaat yıllarca uzasaydı da böyle üzücü bir olay yaşanmasaydı

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

staj yaptığım fabrikada kisisel koruyucu ekipmanlarinı önce zimmetledik işci abilerimize ve bir sözleşme imzalattirdik. Koruyucu ekıpmanlarinı kullanmayanları gördükçe tutanak tutup para cezası verdik ( ki bunun doğrusu budur ) ve insan oğlu canına değil paraya önem  verdigi icin bu yöntem %90 başarılı oldu. Bundan sonrası için böyle bir uygulama yoksa yapmaya değer evet her yere yetisemez ama 10 kisiye arkadaslarinin yaninda ceza kesse bak benide gorebilir diye takar o kemeri de baretide.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı capo di capi

Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı hic2222

İnşaatımız kazasız belasız bitiyor çok şükür derken şu olana bakar mısınız.
Gerçekten üzüntü verici...
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Deniz

eminim bu forumun da büyük çoğunluğuna emniyet kemeri takmak zor geliyordur.. işçinin yaptığı da aynı şey.. hiç farkı yok..

ne emniyet kemeri takmayanı anlarım ne de böyle işlerde güvenliksiz çalışanları..

Allah rahmet eylesin..
Emniyet kemeri takmadan 10 metre bile arac kullanmam,guvenlik halati takmadan kesinlikle yuksekte calismam halat yoksa beni hicbir güç çıkartamaz bu benim hassasiyetim ama toplum olarak su hassasiyeti edinemedik gitti.her gun bu yuzden onlarca işçi hayatini kaybediyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İnşaat çalışmalarının devam ettiği Vodafone Arena'da boyacı ustası Şahin Aydın'ın kemerini takmaması sebebiyle 20 metreden düşerek yaşamını yitirmesinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Kulübümüzü sarsan ve büyük üzüntüye sebep olan elim olayla ilgili incelemeler devam etmektedir.

Elim kaza ile ilgili detaylı bilgiler daha sonra iletilecektir...

Merhum Şahin Aydın'a Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve tüm Beşiktaş camiasına başsağlığı dileriz.

Beşiktaş JK
Cok uzuldum Allah rahmet eylesin :bawling: :bawling:

Sinirden çıldırmak üzereyim cok mu zor su kemeri takmak daha kac kisinin ölmesi gerekecek su kemeri takmalari icin
Neden çıkarırsınız su kemeri neden neden neden :akuma:

Savcilik inceleme baslatmis bu arada muhur yeriz bu sezon gitti gecmis olsun

Bu arada hicbir sey Bir Can dan onemli degil ama Allah diyorki KADER Var evet ama sen once onlemini al nasilsa kader var diyip birakma !
Cok canim sikildi gercekten
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Cok uzuldum.

Stadin bir bolumune vefat eden emekcimizin adini vermeyi dusunsek en azindan ismini yasatmis oluruz.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ErsinA.

Hayatını kaybeden emekçimiz İZ İnşaat çalışanıymış.

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Allah rahmet eylesin stattan soğudum sabah sabah

Çevrimdışı M.Çakır

Çok üzücü bir durum.

Keşke stat geç açılsaydı da Şahin ustamız hayatta olsaydı.

Allah geride bıraktıklarına sabır versin. Çok üzüldüm gerçekten...

Başımız sağolsun...
Bekçisiyiz kopsa kıyamet,
SİYAH BEYAZ bize emanet.

Çevrimdışı aek

En çok bundan korkuyodum malesef başımıza geldi klup olarak ailesine her türlü desteği vereceğimizden şüphem yok.Fakat kemerini neden takmassın be abim ah yazık değilmi sana ailene

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Söylenecek söz yok ki be.

Allah mekanını cennet etsin.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."