Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5818959 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Gorgaze

kemerini takmamistir şu kemeri neden takmazlar anlamiyorum bende sahaya girdigimde kac tanesi takmamisti bin kere uyariliyorlar hayatin mi önemli rahat çalisman mi tak şu kemeri iste

Küfeki kaplama işinde olmuş olabilir :(
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı Mehmet92

Olan hep garibana oluyor şu hayatta ya,bütün keyfim kaçtı.

Çevrimdışı levent21

allah rahmet eylesin cok kotu oldum sanki yakimizdan birisini kaybetmis gibi...

Derhal iz inssata yol verilmeli bu kadar sorumsuz bir firma olamaz yine olan bizi yine olan besiktasa olucak o can geri gelmiycek

Çevrimdışı high speed dirt

Allah rahmet eylesin. Kemer diye birşey var, o kadar güvenlik var neden takamzlar. Araç sürerken de aynı muhabbet, emniyet kemerini tak arkadaş, tak.
Şimdi bu haberin üzerine inceleme başlatılır, stat bir kaç gün mühürlü kalabilir.

Çevrimdışı talha

Şantiye de kü en büyük sıkıntıdır bunun gibi tedbirleri almayıp kumar oynayıp çalışan

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Akil Emre

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Olan hep garibana oluyor şu hayatta ya,bütün keyfim kaçtı.
böyle düzenin allah belasını versin benimde kaleciymiş stat yetişecekmiş bu saatten sonra 1 sene sonrada açılsa ne olacak ailesine sabır versin genç yaşta gitti adam.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2016, 11:34:01
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Stadın İSG Uzmanı arkadaş ne iş yapar?
gerekli şeyleri uyarıları söylemiştir.
suçlayacak adam aramayalım...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Acayip canım sıkıldı bu işe. Allah rahmet eylesin ancak böyle olmamalıydı. Emekçimiz önlemini almalıydı:-(
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı Deadam

Allah rahmet eylesin güzel bir haberle başlayamadık.

Umarım tek kişinin tırnağına zarar gelmeden biter inşaatımız.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Ersoy

Yeni duydum haberi Allah rahmet eylesin.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı VOLKİ3358

allah rahmet eylesin çok üzüldüm geç olsun ama artık hiçbir emekçimize birşey olmasın inşallah
Kartal Ege ERBUDAK

Çevrimdışı riza calli

Hic bi can kaybi olmasaydi da 1 sene sonra acilsaydi.cok uzuldum mekanı cennet olsun

Çevrimiçi Necmi

@Necmi, bari sen abi deme lütfen, 40'ından sonra farklar arasındaki fark farksız oluyor, hücre sayısı azalmaya başlıyor. :)

valla abi diyecek birini buldummu derim :busted_cop: @sozkul

Çevrimdışı talha

Stadın İSG Uzmanı arkadaş ne iş yapar?
Senin uzaktan söylemen gibi değil işler adamı yirmi kere uyanırsın 21. Kez yine takmaz Bizim başımıza çok geldi bu olay sırf bundan dolayı şantiye işine lanet ettim

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı tunceryawuz

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun...

Çevrimdışı serdart

kameralar vardır muhakkak olay nasıl olmuş inceler savcılık ve çalışma bakanlığı müffetişleri. genelde takın diye zorlanır işçiler, kimse işçisine halat, kemer takma demez. ama işte ihmal. bana bişey olmazcılık. off off. ölene mi üzül, ölenin ailesine mi üzül varsa çocuklarına mı üzül... keşke önlemini alsaydınız be, kim sorumluysa... değdi mi yani stada yine kan bulaştı. beton yığını önemli mi candan. yazık günah.

Çevrimdışı Mehmet92

böyle düzenin allah belasını versin benimde kaleciymiş stat yetişecekmiş bu saatten sonra 1 sene sonrada açılsa ne olacak ailesine sabır versin genç yaşta gitti adam.

Aynen öyle,2017 ocakta açılsaydı da abimiz sağ salim yaşasaydı.Binadır en nihayetinde bi şekilde biter,diğer tarafta insan canı var.Çok moralim bozuldu ya, tanıdığım biri ölmüş kadar kötüyüm.

Çevrimdışı Kemal

Allah rahmet eylesin .

Maalesef takmıyorlar bu Ülkede kemer vs. hiçbir şey .

Hükümet Konağına bir mantolama yaptırdık , adamlar o iskelelerin üzerinde tek elle tırmanıyorlar iniyorlar 0 güvenlikle , 1000 kere uyardık , gülüyorlar.

Çevrimdışı Efe

Senin uzaktan söylemen gibi değil işler adamı yirmi kere uyanırsın 21. Kez yine takmaz Bizim başımıza çok geldi bu olay sırf bundan dolayı şantiye işine lanet ettim

aynen oyle onlarca kisi calisiyor hepsine egitim veriliyor kac kere sen yine gidip takmazsan is guvenligi ne yapsin 20 metrede adama cikip tak sunu diyemez ki hadi 1 taneside dedi ayni anda 20 tanesinede diyemez burda canini koruyacak işcı arkadaslarimiz kemerini takmayan her isci bu sekilde ölebilir sonucta 5 metrede bile olsan ölüm riski büyuk
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

Ya kimseye bi sey olmadan die sukur ediodum ben ya hakket canımı cok sıktı ya

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Allah rahmet eylesin çok üzücü bir durum...

Bu arada ilk kim vermiş bu haberi diye merak edip baktım Milliyet ve Yasaklı Link ve hiç şaşırmadım dost düşman böyle zamanlarda belli oluyor...Artık inşaata her türlü takozu koymak için yalan yanlış bir sürü haber yapacaklardır...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Emre.Guler

Vodafone Arena'da Kulübümüzü Derinden Üzen Kaza
İnşaat çalışmalarının devam ettiği Vodafone Arena'da boyacı ustası Şahin Aydın'ın kemerini takmaması sebebiyle 20 metreden düşerek yaşamını yitirmesinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Kulübümüzü sarsan ve büyük üzüntüye sebep olan elim olayla ilgili incelemeler devam etmektedir.

Elim kaza ile ilgili detaylı bilgiler daha sonra iletilecektir...

Merhum Şahin Aydın'a Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve tüm Beşiktaş camiasına başsağlığı dileriz.