Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5795525 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

İnşallah, bir an önce bitsin de. Kazasız, Belasız.

Semer olayıyla ilgili bir durum var mı? 40cm falan diyorlar, pek inandırıcı gelmedi. Bu saatten sonra tabi de
40 cm olayı yazın haziran seçimlerinden önceydi bu mesele bana tamamen duygusal gibi geliyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

40 cm olayı yazın haziran seçimlerinden önceydi bu mesele bana tamamen duygusal gibi geliyor.
parasalda olabilir tabi ama semerlerin yeniden üretildiğide kesin sonuç olarak bize zaman kaybı olarak geri döndü ve pahalıya patladı maalesef :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

@denilanz Vodafone arena yazısında 0 ile d arasındaki boşluk için ne düşünüyorsun ?  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

30 Nisan'daki Kayseri maçında açılabilir :)

Son 2 maç için de stadı açarlar mı emin değilim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Erdem Çözer

sisin şu an için Şubat ortasından erken stada girmesi çok zor görünüyor. Bugün itibariyle en erken 9 Nisan olur ama o haliyle de TFF , İbb ,GSGM izin vermeyebilir . Eski açık , küfekiler , çevre düzenlemesi mayıs haziranı bulur bence.

Bursa stadı o inşaat haliyle açılıyorsa bizimkinde hiç sıkıntı olmaz
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

parasalda olabilir tabi ama semerlerin yeniden üretildiğide kesin sonuç olarak bize zaman kaybı olarak geri döndü ve pahalıya patladı maalesef :)
proje değişeli 6 ayı geçti , semerlerin üretimi bu kadar uzun sürmez geriye 2 alternatif kalıyor 1.polikarbon yapmayı planladılar teknik durumdan dolayı vazgeçildi ve semerler için yeterli zaman kalmadı 2.Para bulunmadaı iz üretimleri geciktirdi.

Çevrimdışı ahmetx

Bursa stadı o inşaat haliyle açılıyorsa bizimkinde hiç sıkıntı olmaz
bursa da sadece timsah kafası ve kenar membranları kaldı diye biliyorum .Ben kendimi yılın son maçına göre ayarladım artık erken olursa kaymaklı kadayıf olur. :D

Çevrimdışı ahmetx

30 Nisan'daki Kayseri maçında açılabilir :)

Son 2 maç için de stadı açarlar mı emin değilim.
son 2 maç için açarlarsa yazın konser olmaz ,hibrit yaparlar sahayı.

Çevrimdışı Erdem Çözer

bursa da sadece timsah kafası ve kenar membranları kaldı diye biliyorum .Ben kendimi yılın son maçına göre ayarladım artık erken olursa kaymaklı kadayıf olur. :D

:) içeride de bitmeyen yerler var yazıyor forumlarında ama sırf timsah kafası bile büyük sıkıntı

Çevrimdışı denilanz

@denilanz Vodafone arena yazısında 0 ile d arasındaki boşluk için ne düşünüyorsun ?  :D
Hiç güzel şeyler düşünmüyorum. Bana biraz acele ve özensiz yapılıyor gibi geliyor. Yine de çok kötü olmuyor ama aklıma takılan kısım Vodafone nasıl müdahale etmiyor. Mesaj da attım ama dönüş olmadı.

Çevrimdışı ahmetx

Hiç güzel şeyler düşünmüyorum. Bana biraz acele ve özensiz yapılıyor gibi geliyor. Yine de çok kötü olmuyor ama aklıma takılan kısım Vodafone nasıl müdahale etmiyor. Mesaj da attım ama dönüş olmadı.
halbuki vo yu bir sıra sağa kaydıracaklar bu kadar basit  :)

Çevrimdışı Tolga

son 2 maç için açarlarsa yazın konser olmaz ,hibrit yaparlar sahayı.
Zaten bu sezon açılmaması taraftarıyım :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cisse557

Çevrimdışı Emre_ZA

Arkadaşlar kendimi salak gibi hissediyorum ama bir kere daha sormak istiyorum. SIS'in drenajı şu kadar günde, zemini de serme olduğu için şu kadar günde bitirebiliriz diye bir açıklaması var mı yoksa forumda yazılan 60 gün bizim tahminimizden mi ibaret?  45 gün olmuyor mu yani kesin bir bilgi midir bu?
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı Erdem Çözer

acele ve özensiz? kim bilir kaç kere önlerine gelen ve son haline karar verdikleri yazı için geri dönüş gereği duymamışlardır.. hep söylüyorum çok basite alıyorsunuz bu işleri

Çevrimdışı Erdem Çözer

Arkadaşlar kendimi salak gibi hissediyorum ama bir kere daha sormak istiyorum. SIS'in drenajı şu kadar günde, zemini de serme olduğu için şu kadar günde bitirebiliriz diye bir açıklaması var mı yoksa forumda yazılan 60 gün bizim tahminimizden mi ibaret?  45 gün olmuyor mu yani kesin bir bilgi midir bu?

neyin ne kadar süreceği röportajda yazıyordu

Çevrimdışı Erhan

Koltuk montajında 4 blok bitmiş gibi gözüküyor.Yan bloklarda çalışma göremedim nereye geçildi devam ediliyor mu acaba

Çevrimdışı Erdem Çözer

dün paylaşılan bir tribün resmi vardı.. her yerinde reklam olan.. onu görünce içimden geçirmiştim bu yazılar biz de olsa ne eleştiriler olur diye.. onlar da tribünü ortalamak için farklı boşluklar vs yapmışlardı

Çevrimdışı Gökhan Almar

Montaj yapilan 4 bloktan ortadaki 2si sanki daha fazla pikselli gibi. Kenarlara dogru gittikce piksel sayisi azaliyo gibi geldi bana

Çevrimdışı ahmetx

millet stada girebiliyor gördüğünüz gibi  :D

Çevrimdışı Gorgaze

halbuki vo yu bir sıra sağa kaydıracaklar bu kadar basit  :)
abi aynı boşluk e ile n arasındada var neden vo ya kafayı taktınız :)
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı ahmetx

Koltuk montajında 4 blok bitmiş gibi gözüküyor.Yan bloklarda çalışma göremedim nereye geçildi devam ediliyor mu acaba
koltuğa ara verildi galiba

Çevrimdışı yenerh

SIS in sadece Hybrid çim uygulaması için 75-90 gün içerisinde hazır olacağı bilgisini vermişlerdi. Bu süre içerisinde drenaj da dahildi. ancak Serme çim için verilmiş bir tarih yok. yapılanlar sadece tahmin. Mesela vardiyalı sisteme geçiş ile yapılan işlerde zaman kazanılabilir. Çatı da vardiya uygulanmadı ama drenaj ve çim çalışmasında uygulanabilir. o yüzden bence tahmin yürütmek zor.
19 mart bence halen çok zor bir tarih değil ancak önemli olan stadın açılabilmesi için gerekli olan tüm kriterlere göre uygun hale gelmesi.

Çevrimdışı ahmetx

abi aynı boşluk e ile n arasındada var neden vo ya kafayı taktınız :)
hatta daha genişmiş o boşluk  :tabe:

Çevrimdışı Erhan

koltuğa ara verildi galiba

Büyük ihtimalle öyle bi durum var.Korkuluk biten kısımlara da geçmiş olabilirler.Ya da vodafone sıkıştırdı ismimizi yazın reklam filmi çekicez die :D