Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5795590 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı TURKahvesi

sen bunu istiyordun , istediğin oldu  :tabe:

tmm bunu görmemişim prd gerilerden geldiğim için farketmemişim.

Çevrimdışı Efe

vodafone arena yazisi harika görünüyor bunu sponsor olarak degil stadimizin adi olarak yazmalari beni çok mutlu etti acikcasi vodafone ve amblemide olabilirdi ama adamlar büyük düsünüyor vodafone bu saate kadar çok iyi iş çıkardi hem destek acisindan hemde stadi her yerde tanitarak stadin kendi olanaklariyla para kazanmasi acisindan hem iceriden hem disaridan destek var diget sponsorlarla ilgili beko ve kalde haricinde pek bisey goremedik onlarda gerekli destegi sunat umarim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

tmm bunu görmemişim prd gerilerden geldiğim için farketmemişim.
ben bisey diyeyim m şeffaf bölüm beyaz bölüme birlestirilmis halde gelmesin tek sefer serilmesinler şimdi o aklima geldi sonuçta daha seri şekilde yerlerini alacaklar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Efe

günde 4 semer takılsa kaç günde biter @Efe
1 ayda anca 10 semer takmalari gerek15 gun icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

Ben Biliç'ten çok taraftarı ve Green Street Hooligans'dan dolayı isterim. Real Madrid, Barcelona, Bayern Munich Manchester City, Manchester United olmuyorsa West Ham olsun.
Ben kesinlikle Başakşehir in olmasini isterim besiktaslilik bunu gerektirir.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Pixel efsane oluyor..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

Başakşehir , Konya , Elazığ , Osmanlı ile daha sonra hazırlık maçları yapılmalıdır bence..

Çevrimdışı ers1903

bakalım loca koltukları pikselli olacak mı?

Yok abi loca koltuğu piksel olmaz .

Çevrimdışı sallapati

1 ayda anca 10 semer takmalari gerek15 gun icin

günde 10 saat çalışsalar saat başı 1 tane takmaları lazım.. off kar da geliyor  :s20:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Olayları kaçırdım galiba stat yetişmiyor..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cadavra

Başakşehir , Konya , Elazığ , Osmanlı ile daha sonra hazırlık maçları yapılmalıdır bence..
Bu saydigin kulupler arasinda Başakşehir in yeri ayri 4 lu turnuva yapsa bile Başakşehir in olmasini isterim.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Gsli bi taraftar güzel bi yazı yazmış ekşide

bazı beşiktaşlı arkadaşları endişelendiren stadyum. ne yazık ki endişelerinde haklılar. aynı endişe türk telekom arena inşa edilirken bende de vardı.

ben genel olarak tribün çocuklarının sevmeyeceği türden bir taraftarım. maçı oturarak izlemeyi severim, alırım kahvemi köşe gönderine ve sahaya yakın bir yere giderim. sahaya olan yakınlık benim tercihimdir ama köşe gönderi tamamen tribün çocuklarından uzaklaşma isteğimden kaynaklı bir seçimdir. ya ortalarda mecburen koltuğa çıkacağım ya da köşeye gidip insan gibi koltuğuma oturup maçımı izleyeceğim.

sami yen'deyken insanların koltuklara çıkması çok rahatsız etmiyordu ama arena'da olsun istemiyordum. sebep olarak yeni bir stadyum olması başlı başına yeterliyken, koltukların açılır kapanır olması eski sisteme göre daha az dayanıklı olacağı için hiç istemiyordum.

neyse, inşaat zamanı bu çok dile getirildi, birçok kişi koltuklara çıkılmamasını yazdı çizdi. biz de dedik, herhalde artık olmayacak bu durum. gel zaman git zaman inşaat bitti. açılış maçı günü geldi, o eski bayramlar gibi heyecanlıyız. bindik metroya stada gidiyoruz, o günün her anını kamerayla kaydediyorum falan, hatta içeri girerken kamerayı göz hizama getiriyorum ki stadı ilk gördüğüm anı, gördüğüm açıyla kaydedebileyim. içeriye her giren "ananı skmmm bu ne laaan" minvalinde tepkilerini yanındaki arkadaşıyla paylaşıyor. kısaca çok mutluyuz.

sonra gözler tribünlere çeviriliyor ve bizim mallar yine koltuk tepesinde tepiniyor. ulan mal! koltuk zaten sen üstünde değilken kapanıyor, bir koltuğa 3 kişi çıkıp düşmemeye çalışacağınıza kapatın koltuğu, beton üstünde isterseniz yağlı güreş yapın. neyse diyeceğim şu ki, boşuna heveslenmeyin beşiktaşlı kardeşlerim. bu mallar bu mallıktan vazgeçmiyor. yine çıkacaklar o koltukların tepesine, daha ilk maçtan kırılanlar olacak, bunlar çıktığı için arkalarındaki insanlar da maçı izleyebilmek için çıkmak zorunda kalacaklar.

ya bir de, önemli pozisyonlarda o koltuktan aniden kalkmak, kaçan golden sonra hadi beee diye geri dönmek falan da güzel şeyler, ondan da mahrum kalıyorlar haberleri yok.

çok güzel yazmış ve çok haklı.. ne yazık ki vazgeçmeyecekler  :s20:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı KUMANOVALI

@KUMANOVALI, bu resimlerde kapalı üstte Vodafone arena yerine besiktasarena.com yazıyor,  Ne zaman değiştirdiler?  :D

abi ne sen sor ne ben söyliim  :D

pc masaüstü karışıklığı+iş yoğunluğu
sonuç = troll  :akuma:

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Emre_ZA

Ben birşey sormak istiyorum. Semerler takılsa ve sonra vinçler çıksa..SIS sahaya girse ve çatı yarım bırakılsa..Biz maçlarımızı membran serilmemiş stadda oynamaya başlasak ve sezon sonu da membranları taksak..

Amaç sahayı oynayacak hale getirmek değil mi? Federasyonun yönetmeliklerinde çatı tam bitmediyse maç oynanamaz diye birşey mi var? Fenerbahçe tribünleri tek tek yıkıp bu sırada kendi sahasında oynamadı mı?

Şahsen yarım bir çatı ile stadımızda maç oynamayı tercih ederim. Görsellik vs umurumda değil. Orada 44.000 taraftarla takımı buluşturmalıyız. Stadımızı açmalıyız, eksikleriyle gedikleriyle. Amacımız şov değil stattan maksimum fayda sağlamak..Fayda da açılınca sağlanır

Bu sene...O sene...

Çevrimdışı tangaz

Ben birşey sormak istiyorum. Semerler takılsa ve sonra vinçler çıksa..SIS sahaya girse ve çatı yarım bırakılsa..Biz maçlarımızı membran serilmemiş stadda oynamaya başlasak ve sezon sonu da membranları taksak..

Amaç sahayı oynayacak hale getirmek değil mi? Federasyonun yönetmeliklerinde çatı tam bitmediyse maç oynanamaz diye birşey mi var? Fenerbahçe tribünleri tek tek yıkıp bu sırada kendi sahasında oynamadı mı?

Şahsen yarım bir çatı ile stadımızda maç oynamayı tercih ederim. Görsellik vs umurumda değil. Orada 44.000 taraftarla takımı buluşturmalıyız. Stadımızı açmalıyız, eksikleriyle gedikleriyle. Amacımız şov değil stattan maksimum fayda sağlamak..Fayda da açılınca sağlanır

aynen öyle %100 katılıyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Orhan

yanılmıyorsam polikarbon düşünüldü, ama biz çatımız polikarbona teknik açıdan uygun olmadığından şeffaf membrana geçildi.
aslında polikarbonu çok istemiştim.Biraz hayal kırıklığım oldu.Abi peki şeffaf membranlar dıştan takılabilir mi?

Çevrimdışı Erdem Çözer

mümkün.. sadece "şeref" tribünü kapalı olmak zorunda ama tabi böyle bir şey olacağına hiç ihtimal vermiyorum
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı denilanz

Arkadaşlar, aynı şeyi tekrarlayıp duruyoruz. Gecikme vinçlerden kurtulup zemine başlayamadığımız için oluyor. Semerler bitse ve vinçler çıksa zaten başlayacak zemin. Yani membranı sermeyelim, sonra sereriz fikri işe yarar bir fikir değil. Onlar zaten dışarıdan vinçler yardımıyla serilecek. Hem bu fikir açılışı erkene çekseydi bile locaları üstü açık bırakmak olmazdı. Defalarca söylendi burada.

Çevrimdışı idil

Gsli bi taraftar güzel bi yazı yazmış ekşide

bazı beşiktaşlı arkadaşları endişelendiren stadyum. ne yazık ki endişelerinde haklılar. aynı endişe türk telekom arena inşa edilirken bende de vardı.

ben genel olarak tribün çocuklarının sevmeyeceği türden bir taraftarım. maçı oturarak izlemeyi severim, alırım kahvemi köşe gönderine ve sahaya yakın bir yere giderim. sahaya olan yakınlık benim tercihimdir ama köşe gönderi tamamen tribün çocuklarından uzaklaşma isteğimden kaynaklı bir seçimdir. ya ortalarda mecburen koltuğa çıkacağım ya da köşeye gidip insan gibi koltuğuma oturup maçımı izleyeceğim.

sami yen'deyken insanların koltuklara çıkması çok rahatsız etmiyordu ama arena'da olsun istemiyordum. sebep olarak yeni bir stadyum olması başlı başına yeterliyken, koltukların açılır kapanır olması eski sisteme göre daha az dayanıklı olacağı için hiç istemiyordum.

neyse, inşaat zamanı bu çok dile getirildi, birçok kişi koltuklara çıkılmamasını yazdı çizdi. biz de dedik, herhalde artık olmayacak bu durum. gel zaman git zaman inşaat bitti. açılış maçı günü geldi, o eski bayramlar gibi heyecanlıyız. bindik metroya stada gidiyoruz, o günün her anını kamerayla kaydediyorum falan, hatta içeri girerken kamerayı göz hizama getiriyorum ki stadı ilk gördüğüm anı, gördüğüm açıyla kaydedebileyim. içeriye her giren "ananı skmmm bu ne laaan" minvalinde tepkilerini yanındaki arkadaşıyla paylaşıyor. kısaca çok mutluyuz.

sonra gözler tribünlere çeviriliyor ve bizim mallar yine koltuk tepesinde tepiniyor. ulan mal! koltuk zaten sen üstünde değilken kapanıyor, bir koltuğa 3 kişi çıkıp düşmemeye çalışacağınıza kapatın koltuğu, beton üstünde isterseniz yağlı güreş yapın. neyse diyeceğim şu ki, boşuna heveslenmeyin beşiktaşlı kardeşlerim. bu mallar bu mallıktan vazgeçmiyor. yine çıkacaklar o koltukların tepesine, daha ilk maçtan kırılanlar olacak, bunlar çıktığı için arkalarındaki insanlar da maçı izleyebilmek için çıkmak zorunda kalacaklar.

ya bir de, önemli pozisyonlarda o koltuktan aniden kalkmak, kaçan golden sonra hadi beee diye geri dönmek falan da güzel şeyler, ondan da mahrum kalıyorlar haberleri yok.

Doğru ve mantıklı yazmış. Ancak bizim dönemimizde passolig var onu eklemek gerek. Zaten biz forumdaki bilinçli taraftarlar ve bizim gibi düşünenler olarak kombinelerimizi aldık,yanı belli kısımlar satışa kapandı diyebiliriz..illa ki azalma olacaktır,bitirmek de bizim elimizde
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Efe

mümkün.. sadece "şeref" tribünü kapalı olmak zorunda ama tabi böyle bir şey olacağına hiç ihtimal vermiyorum
mümkün değil :icool: bizim mebranla işimiz yok ki 2 aylık saha çalışmasıyla işimiz var o bitmeden stad açılamayacağına göre mebranı neden şimdi sermeyelim mebranın 45-50 gümlük işi var o da en fazla bizim ki dahada çabuk bitirilebilir  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

3 5 resim atsalarda kalan parcalar gelmis mi acaba bi baksak.

Çevrimdışı zekotha

Komik olan nedir? O "B" harflerini yazış şeklin de dikkatimden kaçmadı ;)

Çevrimdışı Efe

yeni semerler gelmiş 1 kamyon bu sefer boyalı haldeler daha yeni üretimden çıkardıkları besbelli ocak sonuna kadar hepsini takarlar umarım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

Komik olan nedir? O "B" harflerini yazış şeklin de dikkatimden kaçmadı ;)
Komik mi ne komigi saka yapmadim telefonfa basaks yazdim mi asagida direk Başakşehir bu sekilde kisaltio besiktasliliigi telefon sunmadigi icin ondan oyle oldu ayrica ciddiyim saka deil.