Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5789872 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Mehmet K

Koltuğu geçtim demirlerin üstüne çıkar taraftarlar. O demirler dayanamaz o kadar yüke.

Çevrimdışı İhsan

Hiç görmedim daha yanlış olduğunu :upto:
Stadı nezaman açarız mesela tahmini olarak sence..

Hiç bir fikrim yok.
Semer montajı ve saha işlerini bir şekilde paralel olarak ilerletebilirsek, ve @Efe kar yağışlarını minimuma indirirse bu sezon açılır.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı osman1903

O yalan kardeşim ahmet abi açıkladı sanırım zaten şuan daha az mesafesi..
Ayrıca şuan öyle bi durumdayız ki koltuk falan hep ilizyon bunlar takılma onlara sen
Doğru söze ne denir

Çevrimdışı Sezer94

O seffaf kismin semerleri kisadir hizli takilir ama hala o semerlerin sokundayim su vincler bu haftasonu cikmaliydi...
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ağustosta stadı eksiksiz açmak beni mutlu eder

Çevrimdışı quentine83

Benim de kafama takılan o.
Ya da bu ay sonuna kadar semerler bitecek.
SIS 1 şubatta sahaya girecek direnaj+serme çimi 47 günde bitirip sahayı maça hazır hale getirecek.

abi bence hiç gerek yok böyle .sırf 19.03 olacak diye yarım yamalak bi hevesle olmasın bu iş.görüyoruz her ay başka bir iş çıkıyor.daha bi dünya iş var.
bazı şeyleri halının altına süpürmek gibi oluyor bu marta yetiştirme olayı .bitsin mayıs ta ne olur ki.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

Hiç bir fikrim yok.
Semer montajı ve saha işlerini bir şekilde paralel olarak ilerletebilirsek, ve @Efe kar yağışlarını minimuma indirirse bu sezon açılır.

azaltma lüksüm olsada azaltmam  :D kar yağışını pazartesiden itibaren göreceğiz bize zaman kaybı olacak ama şu daha önemli stadtan barajlardaki su miktarı kritik düzeylere inmeye başlamıştı yağsın stad nasılsa açılır ama yaza su olmazsa o zaman kimsenin stadı düşüncek hali kalmaz zaten :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

O seffaf kismin semerleri kisadir hizli takilir ama hala o semerlerin sokundayim su vincler bu haftasonu cikmaliydi...
Kısa olunca nasıl hızlı takılıyor anlamadım  :alala:
Sonuçta yine yerden alıcan.. Kaldırıcan ..İki ucunu denk getiricen .. Vidalayacan falan .. Bak bi tanesi bile ne kadar uzun sürdü..

Çevrimdışı tangaz

gelen bilgi o şekilde kesin olarak bunu paylaşmıyorum zaten olabilecek görüntü temsili yani  :)

ben hemen konya stadının şeffaf bölümüne baktım orada 2 semer kullanılmış bu biraz rahatlattı beni ardından kuş bakışı fotolora baktım mevcut 4 semerin aralığına baktım bana 3 semer konması çok mantıklı gelmedi önde demir yoğunluğuna yol açar artı taşınacak yük gereği gerekte yok zaten buna. sonuç olarak 3 semer gerektirecek bir şey görünmüyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ensar

eğer  maçlar basaksehir de olacaksa bence de seneye adamakıllı açılsın stad , hem stadsiz şampiyon olan tek takım unvanını da kazanmış olalım :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Efe

Kısa olunca nasıl hızlı takılıyor anlamadım  :alala:
Sonuçta yine yerden alıcan.. Kaldırıcan ..İki ucunu denk getiricen .. Vidalayacan falan .. Bak bi tanesi bile ne kadar uzun sürdü..
vidalamayı bırak kaynak yapıyorlar yukarıda sonradan çıktıkları çok açık proje değişikliğinden dolayı :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

vidalamayı bırak kaynak yapıyorlar yukarıda sonradan çıktıkları çok açık proje değişikliğinden dolayı :bandit:
vida yerleri bile yok yani çelik aksan ona göre değil di mi

Çevrimdışı Efe

ben hemen konya stadının şeffaf bölümüne baktım orada 2 semer kullanılmış bu biraz rahatlattı beni ardından kuş bakışı fotolora baktım mevcut 4 semerin aralığına baktım bana 3 semer konması çok mantıklı gelmedi önde demir yoğunluğuna yol açar artı taşınacak yük gereği gerekte yok zaten buna. sonuç olarak 3 semer gerektirecek bir şey görünmüyor.
proje farklı eğer gerekiyorsa takılacak 3 x 42 tamamıyle hesaplarla ve çatının mebranın taşıyacak yapısıyla alakalı şirket konacak dediyse konacak çare yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

Bak gördün mü kısalar daha uzun bile sürebiliyo @Sezer94  .. Bunlar hep Amerikan oyunu ..

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 00:42:45
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
abi bence hiç gerek yok böyle .sırf 19.03 olacak diye yarım yamalak bi hevesle olmasın bu iş.görüyoruz her ay başka bir iş çıkıyor.daha bi dünya iş var.
bazı şeyleri halının altına süpürmek gibi oluyor bu marta yetiştirme olayı .bitsin mayıs ta ne olur ki.
Benim de kişisel tercihim statı tam bitir tertemiz.
Yap şahane açılış(lar)ını, yeni sezonda yeni stadında oyna misler gibi ama sanırım burada da maddi konular giriyor devreye.
hem stat kiralama masrafından kurtulmak hem de yeni stadın gelirlerine bir an evvel kavuşmak istiyor yönetim.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Mehmet K

Stad başlığında fazla aktif değilim daha çok transfer ve futbol kısmında aktifim ama şöyle bir göz gezdirdim başlığı herkes baya baya uzman olmuş stad inşaatı konusunda.

Sanki Fransızca konuşuluyor gibi okudum mesajları.

Çevrimdışı Efe

vida yerleri bile yok yani çelik aksan ona göre değil di mi
görüntüye göre sonradan eklenmişler normalde o bölümler kaynaklı şekilde gelmeliydi yukarıda kaynak  yapıp semeri öyle montajlıyorlar buda zaman kaybına yol açıyor 2 vida sık olmuyor kaynak yap sonra vida sık oluyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Niye böyle saçmasapan bi iş oldu ya.. Şu hale bak.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sallapati

Kaynak yapilio ise yeni sezona da acilmaz ne kaynagi yaa

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onurturan

@Efe kaynak sıkıntı çıkartmaz mı bize yıllar ilerledikçe.. Vida gibi sağlıklı olacak mı sence.. Bakımı falan ne bileyim..

Çevrimdışı Ensar

görüntüye göre sonradan eklenmişler normalde o bölümler kaynaklı şekilde gelmeliydi yukarıda kaynak  yapıp semeri öyle montajlıyorlar buda zaman kaybına yol açıyor 2 vida sık olmuyor kaynak yap sonra vida sık oluyor
he bi de direk kaynatmiyorlar önce aparat kaynatiyorlar onun üzerine vida ediyorlar ohoooo ölme eşeğim ölme , benim duyduğum Şubat ortası vinçler çıkacak lafına doğru gidiyoruz desene

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ağustosa 6.5 ay var olağanüstü bir şey olmazsa Stat tamamen biter

Çevrimdışı quentine83

iki gündür koltukarı gördük asıl işi unuttuk.yoksa başkan vinçler niye çıkmıyor muhabbeti dönmesin diye mi koltuklara başlattı erkenden....
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

he bi de direk kaynatmiyorlar önce aparat kaynatmiyorlar onun üzerine vida ediyorlar ohoooo ölme eşeğim ölme , benim duyduğum Şubat ortası vinçler çıkacak lafına doğru gidiyoruz desene
havalarda işi bozacak mart başı zemin çalışmaları başlar haziran ortasında biter

Çevrimdışı tangaz

@Efe kaynak sıkıntı çıkartmaz mı bize yıllar ilerledikçe.. Vida gibi sağlıklı olacak mı sence.. Bakımı falan ne bileyim..

kaynakta sıkıntı olmaz sonuçta vida takılan parçada ana gövdeye fabrikada kaynatılmıştır yanii daha evvel vidalı olan bölümler ana gövdeye kaynatılmış koloret tabir ettiğimiz parçalardır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona