Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5789938 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Yahu vinci niye söktük o zaman  :bawling:
zaman kaybı olduğu için parçalar peyder pey gelecek onlar gelene kadar o vincin içeride durması para ve zaman kaybı abi sonuçta gelen parçalrı bu 2 vinçte aynı zaman diliminde takacaklar parçalar 1 kerede gelemiyor anlaşılan bu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

Yahu vinci niye söktük o zaman  :bawling:

@Erdem Çözer abi keşke şu an zamanı geri alma imkanımız olsa demi .. O son vinci söktürmeyecektik abi..

Çevrimdışı tangaz

komisyon kararı nedir sonuç olarak?
84 mü? 126 mı?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı İhsan

İhsan abi sen yetkili bi abiye benziyon 84 e fitim ben abi ne 126 sı bak bi vincimiz de gitti zaten şaka mı bu yaa..

Yok şefim ya. Yetki metki yok. Sadece sizler gibi sağdan soldan bilgi topluyorum.
Umarım bana gelen bilgiler yanlıştır
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 00:18:29
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
zaman kaybı olduğu için parçalar peyder pey gelecek onlar gelene kadar o vincin içeride durması para ve zaman kaybı abi sonuçta gelen parçalrı bu 2 vinçte aynı zaman diliminde takacaklar parçalar 1 kerede gelemiyor anlaşılan bu
3 vince parça yetiştiremezler diyorsun yani  :by2:
Membransız açamıyor muyduk stadı? Çatı kalsın bu haliyle yazın bitirsinler  :busted_cop:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Ermanacer

Ust tribunlere bakinca en alt sirada komple beyaz koltuklar takilmis, bu da alt tribunlerin komple beyaz olacagi anlamina geliyor. Yani mantiken alt tribunlerde pixelli gecis olmamasi lazim ustteki ilk sira komple beyazken. Oyle olursa bence hic beklemedigimiz kadar guzel olabilir.  :)

Çevrimdışı İhsan

@Erdem Çözer abi keşke şu an zamanı geri alma imkanımız olsa demi .. O son vinci söktürmeyecektik abi..

Semerler için paletli gerekmiyor. Ufak vinçlerle daha hızlı hareket ediliyor.
Sökülene fazla takılmayın
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

kırmızı 3 semer şefaf bölümü yeşil 4  semer ise beyaz bölümü olşturacak tahmini görüntü bu :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

Yok şefim ya. Yetki metki yok. Sadece sizler gibi sağdan soldan bilgi topluyorum.
Umarım bana gelen bilgiler yanlıştır
Hiç görmedim daha yanlış olduğunu :upto:
Stadı nezaman açarız mesela tahmini olarak sence..

Çevrimdışı Efe

Semerler için paletli gerekmiyor. Ufak vinçlerle daha hızlı hareket ediliyor.
Sökülene fazla takılmayın
abi peki bu hafta tamamlanır mı acaba parçaların sahaya gelmesi bilgi geldi mi başka sana :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 00:23:48
  • İstanbul (Kurtuluş)
kırmızı 3 semer şefaf bölümü yeşil 4  semer ise beyaz bölümü olşturacak tahmini görüntü bu :ok:
en uca semer eklemek yüksekliği daha da arttırmaz mı @Efe ????  :alala:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

19.03'e yetişmiyosa hibriti de koyalım ne zaman olursa o zaman açılsın.

Çevrimdışı quentine83

o zaman bu durumda martta açılma  olayı tamamen ortadan  kalkıyor.
hayır anlamadığım daha geçen gün son 4 maç için serme yapılacak yazın hibrit denmişti.bu semer olayı göz önüne alınarak mı dendi yoksa süprizmi bu yine...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı tangaz

neden 3? neden ortadaki kırmızıya gerek war ???
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı onurturan

19.03'e yetişmiyosa hibriti de koyalım ne zaman olursa o zaman açılsın.
:kop: yemin ederim doğru  :kop:
 :ebebe: Sinirlerim çok bozuldu özür dilerim :ishock:
 :lol: :bawling:

Çevrimdışı Efe

neden 3? neden ortadaki kırmızıya gerek war ???
gelen bilgi o şekilde kesin olarak bunu paylaşmıyorum zaten olabilecek görüntü temsili yani  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı osman1903

ÖZEL: UEFA ile yapılan görüşmelerde koltuklar arası mesafe 8 santime indirilirse    stadın kapasitesi 46 bin olacak.
Koltuk yapımı başladı bu saatten sonra Nasıl indirilebilir doğru mudur sizce

Çevrimdışı Efe

en uca semer eklemek yüksekliği daha da arttırmaz mı @Efe ????  :alala:
semerlerin kavisi alçaltılmış durumda abi eski projede önde duran 2. semer hepsinden daha yüksekte duruyor ama yeni gelenler arkalardakilerden daha alçak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

ÖZEL: UEFA ile yapılan görüşmelerde koltuklar arası mesafe 8 santime indirilirse    stadın kapasitesi 46 bin olacak.
koltukların bundan sonra yerinden oynama şansıda yok yeride yok en darını yapmışlar gördüğüm kadarıyla 8 cm de değil arazateb en fazla 3-4 cm dir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 00:30:38
  • İstanbul (Kurtuluş)
o zaman bu durumda martta açılma  olayı tamamen ortadan  kalkıyor.
hayır anlamadığım daha geçen gün son 4 maç için serme yapılacak yazın hibrit denmişti.bu semer olayı göz önüne alınarak mı dendi yoksa süprizmi bu yine...
Benim de kafama takılan o.
Ya da bu ay sonuna kadar semerler bitecek.
SIS 1 şubatta sahaya girecek direnaj+serme çimi 47 günde bitirip sahayı maça hazır hale getirecek.

Çevrimdışı onurturan

O yalan kardeşim ahmet abi açıkladı sanırım zaten şuan daha az mesafesi..
Ayrıca şuan öyle bi durumdayız ki koltuk falan hep ilizyon bunlar takılma onlara sen

Çevrimdışı Efe

koltuk işi zaten  en basit işlerden biri zaman açısından sahayı yapamadıktan sonra koltuk takmanın  bi anlamı kalmıyor maalesef
Şampiyon Beşiktaş JK