Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5786900 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ALI RIZA

Böyle şeylerle Tanrıyı meşgul etme koltuklar diziliyor işte
gidersin siyah koltuk olan numarayı alırsın :bandit:
tabi önce passolig alman lazım :evillol:
Tanri seni iyi biliyor dua etme  :kop:

Çevrimdışı Batu K.çetin

[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2016, 20:04:20 Batu K.çetin ]

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı Oktay

dh de 3 tane fenerbahçelinin vodafone arena hakkında düşünceleri

1) Beşiktaş'ın stad yaptırdığını biliyordum ama hiç ilgime çekmemişti. Şimdi buradaki fotoğraflara baktım da çok beğendim, maşallah diyelim. Hayırlı olsun şimdiden.
Yalnız o arabaları içeriden nasıl çıkaracaklar?   
Birde çok dik olmamış mı? Çok güzel gözüküyor ama üstten biri düşse hepiniz çığ gibi sahaya düşersiniz valla. 

2) abiii nasıl bir stad geliyor allah askına.bu stadin bitmemesi lazım.recep amcayi arayim ben bi.

3) Hayır, durmuyor.

:evillol: :evillol:

[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2016, 19:52:58 Oktay ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

karşıdan bakıldığında her korkuluk boşluğunun olduğu yere bir koltuk mu koymuşlar, bilinçli yapılmış birşey mi bu?
Aynen oyle her korkuluk karesine bir koltuk geliyor boylece korkuluklar siritmiyor ve Simetrik duruyor

Basta sallayanlar olmustu korkuluklar icin ama kim dusunmusse cok iyi düşünmüş :claps: :claps:

@nusretaslanturk
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

ilerleyen dönemlerde bu kirişlerde bir renk değişimi görebilir miyiz sence @Necmi Abi? küfekinin rengine yakın olsa fena durmaz sanki
Ben tam tersini düşünüyorum mat siyah bence uygun renk
o kadar çok beyaz boğar ferforjeler falan hepsi bir bütünlük sağlıyor
farklı malzeme farklı olduğunu gösterecek şekilde ayrılmalı şimdi
küfeki ile aynı renk yaparsan son derece uydurma bir iş olur. renkleri benzetmek
uyum olmuyor iki zıt rengi doğru şekilde birleştirebilmektir uyum bu stadın her yerinde
siyah ve beyaz varken neden oraya takıldınız anlamıyorumbence renk olarak gayet şık duruyor
ama görünüm olarak değil özellikle kirişler çok kaba saba kirişlerin üzerine bir giydirme fena olmaz
ama bence genede mat siyah olmalı

dh de 3 tane fenerbahçelinin vodafone arena hakkında düşünceleri

1) Beşiktaş'ın stad yaptırdığını biliyordum ama hiç ilgime çekmemişti. Şimdi buradaki fotoğraflara baktım da çok beğendim, maşallah diyelim. Hayırlı olsun şimdiden.
Yalnız o arabaları içeriden nasıl çıkaracaklar?   
Birde çok dik olmamış mı? Çok güzel gözüküyor ama üstten biri düşse hepiniz çığ gibi sahaya düşersiniz valla. 

2) abiii nasıl bir stad geliyor allah askına.bu stadin bitmemesi lazım.recep amcayi arayim ben bi.

3) Hayır, durmuyor.

:evillol: :evillol:
Tampon korkusu Basa bela :evillol: :evillol:
Tir tir titriyorlar biz bitise doğru yaklaştıkça :tabe:

Çevrimdışı ALI RIZA

olabilir çok istedimi olurmuş ama söyle @ALI RIZA  ya o istemesin onun istediklerini yapmıyorlar çünkü.
:akuma: :akuma: orta cikis hala aklimda deli etiler...
Network sistemi kotu 50 bin kisi az... taksim tut koy ici kadar alanda etkili olmali 100 bin + olmali...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu gün Beşiktaş - Kadıköy vapuruna bindiğimde doğal olarak stadımıza baktım. Çatı ile birlikte muhteşem görünüyordu ve ben resim bile çekmeye zaman bulamadım o anın rüyasını yaşamaktan. Aklımdan neler geçmedi ki  :) Benim foruma üye olma sebebim sadece kapasite idi. Öyle ya kapasite haricinde başka ne önemli olabilirdi ki ? Ama foruma üye olunca önemli olan çok şeyin farkına vardım . Burada belirtmeyeyim siz zaten biliyorsunuz  :) Piksel falan tartışılıyor , olsun tartışın , ben gülerek ve severek okuyorum  :) Çok şey yazacağım ama sonuca varmak lazım İYİ Kİ SİZ VARSINIZ , İYİ Kİ BEŞİKTAŞ VAR . Emeği geçen tüm FORUM EMEKÇİLERİNE SEVGİLER
Tek Büyük Beşiktaş

bu kadarını beklemiyordum ben ya, bu kadarda ince düşünüleceğini tahmin etmemiştim.
Bu stadi yaptıran Baskanimiz ve baskanimizda Müteahhit cokda sasirmamak lazim :tabe:

Bu gün Beşiktaş - Kadıköy vapuruna bindiğimde doğal olarak stadımıza baktım. Çatı ile birlikte muhteşem görünüyordu ve ben resim bile çekmeye zaman bulamadım o anın rüyasını yaşamaktan. Aklımdan neler geçmedi ki  :) Benim foruma üye olma sebebim sadece kapasite idi. Öyle ya kapasite haricinde başka ne önemli olabilirdi ki ? Ama foruma üye olunca önemli olan çok şeyin farkına vardım . Burada belirtmeyeyim siz zaten biliyorsunuz  :) Piksel falan tartışılıyor , olsun tartışın , ben gülerek ve severek okuyorum  :) Çok şey yazacağım ama sonuca varmak lazım İYİ Kİ SİZ VARSINIZ , İYİ Kİ BEŞİKTAŞ VAR . Emeği geçen tüm FORUM EMEKÇİLERİNE SEVGİLER
:claps: :claps:

Benim mesajlar neden hep 2 tane birden oluyor :alala:

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Yalçın

Benim mesajlar neden hep 2 tane birden oluyor :alala:

Hmm senden bir adet "kaleci ve stoper" mesaji bekliyoruz. Belki cifter cifter gelir  :kop:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı TURKahvesi

Piksel olayına kafayı takan olmuş
konu hakkında kendi görüşlerimi aktarmak için çatladım patladım yaklaşık olarak 15 sayfa geriden gelip siz değerli Beşiktaşlıların yorumlarını okudum  :o_o:

sevgili Beşiktaşlılar
şu anda piksel görüntülerini yadırgayabilirsiniz eleştirebilirsiniz ama şunu unutmayın daha yolun başındayız
yadırgayanlar şunu bilmeliler şu anki resimlerden gördüğünüz pikselli koltuklar gün ışığında veya güneş ışığında sizi tatmin etmeyebilir
siz hele membranların kaplanması sonucu gerek gün ışığında gerekse özellikle akşam veya gece ışığında görün pikselli yerleri
inanın herşey mükemmel olacak gönlünüzü ferah tutun
az kaldı biraz daha sabır
son olarak @ahmetx sana kırgınım  :D

Hmm senden bir adet "kaleci ve stoper" mesaji bekliyoruz. Belki cifter cifter gelir  :kop:
  :kop: :kop:

Abi zorla konu disi yaptiriyorsunuz adama

Boyko + Sane + Papy nasil olur ama der futbol basligina kacarim sizide bekleriz :bandit:

Çevrimdışı Ahmetberki

Bende konu dışı birşeyler sorucam ama en azından şu hararetli koltuk tartışmasına biraz ara verilir.

Ben öğrenciyim ve kombine alicam ama taksitsiz alamam maglum. Bugün vakıfbank a gittim ve kombineye taksit yapılabilen kredi kartlarından taraftar kartı almak istedim ama tabiki bi isim ve sigortam olmadığı için bana kredi kartı vermediler. Bi fikir verebilirmisiniz acaba nasıl taksit ve bunun gibi şeyler yaparak kombine alabilirim?
Simdiden saolun.

Çevrimdışı ALI RIZA

Bende konu dışı birşeyler sorucam ama en azından şu hararetli koltuk tartışmasına biraz ara verilir.

Ben öğrenciyim ve kombine alicam ama taksitsiz alamam maglum. Bugün vakıfbank a gittim ve kombineye taksit yapılabilen kredi kartlarından taraftar kartı almak istedim ama tabiki bi isim ve sigortam olmadığı için bana kredi kartı vermediler. Bi fikir verebilirmisiniz acaba nasıl taksit ve bunun gibi şeyler yaparak kombine alabilirim?
Simdiden saolun.
Kredi karti sart...
 Defter e yaz ay basi ode sistemi yok...

Çevrimdışı onurturan

:claps:

Çevrimdışı ahmetx

Piksel olayına kafayı takan olmuş
konu hakkında kendi görüşlerimi aktarmak için çatladım patladım yaklaşık olarak 15 sayfa geriden gelip siz değerli Beşiktaşlıların yorumlarını okudum  :o_o:

sevgili Beşiktaşlılar
şu anda piksel görüntülerini yadırgayabilirsiniz eleştirebilirsiniz ama şunu unutmayın daha yolun başındayız
yadırgayanlar şunu bilmeliler şu anki resimlerden gördüğünüz pikselli koltuklar gün ışığında veya güneş ışığında sizi tatmin etmeyebilir
siz hele membranların kaplanması sonucu gerek gün ışığında gerekse özellikle akşam veya gece ışığında görün pikselli yerleri
inanın herşey mükemmel olacak gönlünüzü ferah tutun
az kaldı biraz daha sabır
son olarak @ahmetx sana kırgınım  :D
meraklandım şimdi hayırdır @Özgür  :D
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2016, 21:19:47 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ahmetberki

Bu olay hakkında bilgisi olan var mı? Koltukların montajından sonra böyle bir ihtimal olacağını düşünmüyorum ama olursa efsane olur yani. Haberi olan var mi bu durumdan?

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Renk konusunu bilmiyorum ama dedigin gibi kirisler cok kaba kaldi. Cati bittikten sonra ne kadari gozukecek bilmiyorum ama kirisler bu sekilde disarda kalacaksa aluminyum kaplama yapilabilir. Koseli gozuken kirislerin stad gibi kavisli olmasi lazim.

Hatta biraz daha detay vermek icin kaplamalar basamakli olabilir. Kufekilerde en ustte yaptiklari gibi.

Paintle bu kadar cizebildim :lol: Kolonlar cok daha farkli olabilir tabi.

Ben tam tersini düşünüyorum mat siyah bence uygun renk
o kadar çok beyaz boğar ferforjeler falan hepsi bir bütünlük sağlıyor
farklı malzeme farklı olduğunu gösterecek şekilde ayrılmalı şimdi
küfeki ile aynı renk yaparsan son derece uydurma bir iş olur. renkleri benzetmek
uyum olmuyor iki zıt rengi doğru şekilde birleştirebilmektir uyum bu stadın her yerinde
siyah ve beyaz varken neden oraya takıldınız anlamıyorumbence renk olarak gayet şık duruyor
ama görünüm olarak değil özellikle kirişler çok kaba saba kirişlerin üzerine bir giydirme fena olmaz
ama bence genede mat siyah olmalı
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2016, 21:18:56 Serkan_KaNaDa ]

Çevrimdışı murat

Bu olay hakkında bilgisi olan var mı? Koltukların montajından sonra böyle bir ihtimal olacağını düşünmüyorum ama olursa efsane olur yani. Haberi olan var mi bu durumdan?
Böyle birşey oşursa efsane olmaz 38 binlik güzel bir stadımız olur. Aradaki boşluğu artırıldıkça koltuk adedi azalır.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Çevrimdışı Kadir G.

Zaten 5 santim olması lazım şu an. 46 bin olmaz aksine azalır.