Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5785935 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimiçi Necmi

Bu da uzmanlik sorusu  :alala: @Necmi @Efe ve Ahmet'e.
çatı su tahliye sistemi sanırım o boruların gerisi kolonların içinden devam ediyor.

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar, membran ne zaman serilmeye başlanacak bir bilgi var mı acaba?
yok :dontknow:

Çevrimdışı Efe

film eleştirmeni-moda eleştirmeni- vs vs  derken bide STAT Eleştirmeniliği çıktı.. 20 sene sonra bu statda gelecek  yaşı 20 nin üzerinde olan beşiktaşlılar senin beğendiğini beğenecekmi bakalım :alala: :alala:

bırakın profesyoneller işini yapsın..
çok doğru bi tespit biri begenirken biri begenmeyecek bu her seyde mevcut sen bugun begenmezken 20 sene sonra belki begeneceksin bunlar degisken yeni nesil pikseli begenmezse degistirir gider olaylara uzun vade olarak bakmak lazim  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Bence koltuk takılma aşamasına geldiği için aşırı mutluluktan böyle oluyor...
Ama olsun neyapalım, stadı doldurup piksellerin üstünü kapatacağız artık.. Yapacak birşey yok..  :)
abi zamanın şartları ve modası var bu dönem piksel gidiyo 10 sene sonra demode olur düz  yaparlar

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

en üstte tt arenada da var o korkuluklardan. Belki ilerde koltuk konulursa diye şimdiden koymuş olabilirler

http://i.hizliresim.com/jVW72r.jpg

Toki arena en uste rahatlikla koltuk koyabilir gibi gozukuyor. Arka kismida gayet guvenli. Isteseler en az 1500 koltuk daha koyarlar.

Çevrimiçi Necmi

@Yalçın eline sağlık güzel fotolar
yeni açık tarafında taş işi başlamış gene

Çevrimdışı ozgurcildiroglu

Vodafone arena yazısının başına sanki bir vodafone logosu gelecekmiş gibi bir his var içimde :photo:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yalçın

@Yalçın eline sağlık güzel fotolar
yeni açık tarafında taş işi başlamış gene

Eyvallah Necmi Abi. Bu arada Divan Grubu baslamis Eski Acik tarafinda calismaya. Bolmeleri, alta yapi kurulumlarini yapiyorlardi.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

Vodafone arena yazısının başına sanki bir vodafone logosu gelecekmiş gibi bir his var içimde :photo:

gelsin yakışır :)

Baktım ama bulamadım bu paylaşıldı mı?

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Bu kolonlar kaplanacak bakin goreceksiniz. Binanin mimarisine cok ters. (civatalar, ekler, mat siyah yuvarlak borular)  :dont:

Çevrimiçi Necmi

film eleştirmeni-moda eleştirmeni- vs vs  derken bide STAT Eleştirmeniliği çıktı.. 20 sene sonra bu statda gelecek  yaşı 20 nin üzerinde olan beşiktaşlılar senin beğendiğini beğenecekmi bakalım :alala: :alala:

bırakın profesyoneller işini yapsın..
yok beğenilmez anlarım her kes aynı zevkte olamaz olmamasıda lazım insan doğasına
aykırı ama neden küfür edesin bunu anlamıyorum koltuk renginin farklı olması ne stadı kalitesiz yapar
nede sen beğenmiyorsun diye kötü olur birde öyle bir megolamancaki sanki herkes kendileri gibi düşünüyor
ya kimse istemiyor neden yapılıyor havasındalar :D demekki birileri istiyorki yapılıyor. O ilk renderler çıktığından beri ne
tansiyonlar ölçülmüştür. kimse farkında değil ama o kadar çok şey taraftar isteğine göre değiştiki.
yada ilk baştan taraftarın istediği gibi olmasına özen gösterildi. hiç kimse demiyor locaya yapılan wc nin aynısı
taraftara yapılıyor yada loca zemini neyse taraftar dolaşım alanlarıda aynı stadın her tarafı sınıf ayrımı yapılmadan tek tip yapılıyor
bu bile yönetimin taraftara saygı gösterdiğini gösterir. kalkmış insanlar yok efendim neden koltuk bu şekilde olmuşmuş
b.k gibi stad olmuş allahtan bu tipler foruma bulaşmıyor. Gerçi bulaşsalar ne olurki en fazla bir mesaj yazabilirler  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Fatih

Benim statta kombinem olsa siyah koltuk gelmesi icin dua ederdim. Cok guzel ve asil duruyor yakindan be.

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Oktay

şu raylı koltuk sistemini  kim stat için uygun gördüyse vizyonu için o arkadaşa teşekkür ediyorum.. 3 -5 günde statda istediğin motifi istediğin yazıyı yaz  :ok: :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

şu raylı koltuk sistemini  kim stat için uygun gördüyse vizyonu için o arkadaşa teşekkür ediyorum.. 3 -5 günde statda istediğin motifi istediğin yazıyı yaz  :ok: :ok:
Derbiyelerde koyduk mu yazsinlar  :ishock:

Çevrimdışı Burak Akay

Bir arkadaş yazmış doğru olabilir yarın Fikret başkan konuşma yaparsa stadda arkada vodafone arena yazısı görünsün istemiş olabilir
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Benim statta kombinem olsa siyah koltuk gelmesi icin dua ederdim. Cok guzel ve asil duruyor yakindan be.

Böyle şeylerle Tanrıyı meşgul etme koltuklar diziliyor işte
gidersin siyah koltuk olan numarayı alırsın :bandit:
tabi önce passolig alman lazım :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Bu kolonlar kaplanacak bakin goreceksiniz. Binanin mimarisine cok ters. (civatalar, ekler, mat siyah yuvarlak borular)  :dont:

olabilir çok istedimi olurmuş ama söyle @ALI RIZA  ya o istemesin onun istediklerini yapmıyorlar çünkü.