Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5779789 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bence kedi yollarına ulaşım çatı üstünden sağlanacak.Hiç bir kedi yolunda kenarlara ulaşım için kapı tarzında bir açıklık yok.Çatı üstünden kedi yoluna inilecek olabilir.

daha dikkatli bakarsan bugün gelen parçaların birinin ortasındaki boşluğu görebilirsin..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

Çevrimdışı sallapati

e harfi siyahlar arayı girince düzelir.. kafaya takmayın

Çevrimdışı mehmetthedum

Arkadaşlar koltuklar boş olsa da , maç esnasında özellikle gösterilmezse gözükmeyecek "vodafone arena" yazısı. Çünkü normal pilot çekim açısı sadece alt katı gösterir.

Kaldı ki, üst katta sadece "vodafone" yazmıyor. "Vodafone arena" yazıyor. E zaten stadın ismi bu değil mi ?

Böyle uluslar arası bir markanın stadda ve aponsor olması da ayrı bir itibar sağlar, marka değerini perçinler. Sonuçta yerel bir "telekom" firması veya "yeşil sermayeli" bir gıda markası  değil yani.

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı bayevet

Sanırım bu şekilde görünecek vodafone arena yazısı

Çevrimdışı sallapati

eline sağlık birader

Çevrimdışı Erdem Çözer

Çevrimdışı aesenkaya

daha dikkatli bakarsan bugün gelen parçaların birinin ortasındaki boşluğu görebilirsin..

Deniz tarafı kale arkasında duran kedi yolunun ortası boşluk. Anlaşılıyorki kedi yollarına tek noktadan ulaşılacak ve ulaşım çemberden olmayacak. İtfaiye merdiveni gibi katlanır bir merdiven sistemi ile 2. kat tribün noktasından ulaşım olacak.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Deniz tarafı kale arkasında duran kedi yolunun ortası boşluk. Anlaşılıyorki kedi yollarına tek noktadan ulaşılacak ve ulaşım çemberden olmayacak. İtfaiye merdiveni gibi katlanır bir merdiven sistemi ile 2. kat tribün noktasından ulaşım olacak.

tek noktadan ulaşılacağını da nereden çıkardın.. bu gelen parçalar sadece 1 köşenin olabilir ve 4 köşeden de ulaşılacak olmasa diğer köşeler takılmış olurdu..

katlanır olacağını da sanmıyorum.. sabit olacaktır

Çevrimdışı sallapati

yeni açıkta korkuluk işleri devam ediyor.. güncel foto

Çevrimdışı Cengo

stadyumda sadece vodafone arena yazacak desem  :upto:

Ben Vodafone olsaydım Beşiktaş'ın Tribün sponsorlarından 1Lira daha fazla verip "Vodafone Arena"da başka kuruluşların reklamını yapmasına izin vermezdim ;-) Kimbilir belki Vodafone da benim gibi düşünmüş olabilir ve Stadyumda sadece Vodafone arena yazar ;-)

Çevrimdışı beşiktaşk

Twitter da bi Beşiktaş sayfası "uefa ile yapilan görüşme sonrasi iki koltuk arası 8 cm e düşürülebilirse stadyum kapasitesi 46 bin olacak"yaziyor doğruluk payı?  Böyle bir görüşme var mıdır?

Çevrimdışı felixeboard

valla gerçek sandım yazıyı da alt tarafa yazmışın ulan bu ne hız demiştim  :D iyi fotoşokcuymusun tebrikler  :claps: :claps: :claps:
La Vittoria Sara Nostra !!!

Çevrimdışı Efe

Twitter da bi Beşiktaş sayfası "uefa ile yapilan görüşme sonrasi iki koltuk arası 8 cm e düşürülebilirse stadyum kapasitesi 46 bin olacak"yaziyor doğruluk payı?  Böyle bir görüşme var mıdır?
daha degisim olmaz bence suanki goruntu ve koltukla ilgili hersey mukemmel
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bayevet

valla gerçek sandım yazıyı da alt tarafa yazmışın ulan bu ne hız demiştim  :D iyi fotoşokcuymusun tebrikler  :claps: :claps: :claps:
Çok muhabbeti döndü kötü duracak iyi duracak diye bende bi yapayım gerçekte nasıl duracak acaba merak ettim Forum ahalisi de görsün artık bence sanıldığı kadar kötü durmuyor

Çevrimdışı Efe

galiba öndeki semeleri yerine kaynakliyorlar vidalamiyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı high speed dirt

[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2016, 13:27:07 high speed dirt ]

Çevrimdışı betoo38

Bizim font güzel duruyor ama ben buna hayran kaldim. adamlar kalemle cizermis gibi yapmis, harika
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2016, 13:35:53 betoo38 ]

Çevrimdışı Efe

koltuk tam bitsin stadta boşken bile bi baskı olusacaktir mebran baslayana kadar yarisini bitirseler iyi olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı warofpoet

Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Burak Akay

ön şeffaf bölümün tamamınada semer takılacak mı?

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum