Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5779152 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı BJKTÜRK23

hoppa onumu kastetti acaba,, yok ben bu isimler yazılıyorya o manada dedim yani bir sekilli tasarım koltuklara yapılacak diye o donem bahsedilmişti, varmı bi gelişme?

Bence onu kastetmiştir.

Koltuklarla arma şekli diyorsan bilmiyorum bekleyip göreceğiz yer kalırsa yaparlar belki neden olmasın. :D

Çevrimdışı Erhan

Şimdi sorgulanacak olan olay şu;

Semerler eyvallah yükselikten tekrar üretildi.Ama bu kedi yolları neden bugüne kadar gelmedi?Bu gelen parçalar kiriş-halka arası bağlantı mı?

Çevrimdışı ozan062

Bence onu kastetmiştir.

Koltuklarla arma şekli diyorsan bilmiyorum bekleyip göreceğiz yer kalırsa yaparlar belki neden olmasın. :D

:)) valla cok iyi olur ben isterim,,  heryerde isimler yazılcak bari taraftarında severek bahsedebileceği bi armada orda resmedilse tadından yenmez:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Erdem Çözer

Şimdi sorgulanacak olan olay şu;

Semerler eyvallah yükselikten tekrar üretildi.Ama bu kedi yolları neden bugüne kadar gelmedi?Bu gelen parçalar kiriş-halka arası bağlantı mı?

bir tanesinin ortasında boşluk görüyorum.. tahminim o 3 parça bir köşenin bağlantısı
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı karakartalım

Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SuperBJK

Abi o zamandan bu zamana vodafone da sadece e harfi değiştiyse normal diyicem ama bunda bi anormallik var. Etrafına siyah koltuklar geldiğinde abes durmayacaktır belki. Ama şuan bi acayiplik olduğu doğru kendi fikrim olarak.

Çevrimdışı sahinnd

Pikselli olmasin da ne olursa olsun diyordum. Bizim baskan isi biliyor. Pikselli olacak dedi sonra da hic lafini bile yaptirtmadi sonunda da bildigini okudu. Simdi de gozume cok guzel gelmeye basladi. Renklerimiz o kadar guzel ki bir arada cok iyi gözüküyor. Piksel derecesi tadinda bence. Gecisler cok yumusak ve goze hitap edici. Artık algida secicilik midir, yoksa estetik paydada baskanla bir miyiz bilemem :)
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Apocalyptica

Artik siz karar verin

Son gelen semerler ne için. semer takma işlemi bitmemişmiydi...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

:)) valla cok iyi olur ben isterim,,  heryerde isimler yazılcak bari taraftarında severek bahsedebileceği bi armada orda resmedilse tadından yenmez:)

Bizim armadaki 1903 yazısı ve Türk Bayrağı kıvrımları için yer lazım küçük yapmak zor olur. Sponsor ismi yazmaz yer kalırsa ve kırmızı koltuk gelirse olabilir. Vodofone a da logo yaparlar kırmızı koltukla.

Çevrimdışı YavuzK

Merhaba arkadaşlar yeni katiliyorum araniza. Aklima takilan ve beni gercekten rahatsiz eden bi konu var. Deplasman tribunu olayi. Ya şu deplasman tribununu başka biyere yapamazlar mi ? Stadin en guzel yerine yapmak zorundalar mi ? Sizce de cok kotu bi goruntu olmaz mi

Çevrimdışı Erdem Çözer

Abi o zamandan bu zamana vodafone da sadece e harfi değiştiyse normal diyicem ama bunda bi anormallik var. Etrafına siyah koltuklar geldiğinde abes durmayacaktır belki. Ama şuan bi acayiplik olduğu doğru kendi fikrim olarak.

bu yazıda f harfide farklı..

Çevrimdışı Erdem Çözer

Merhaba arkadaşlar yeni katiliyorum araniza. Aklima takilan ve beni gercekten rahatsiz eden bi konu var. Deplasman tribunu olayi. Ya şu deplasman tribununu başka biyere yapamazlar mi ? Stadin en guzel yerine yapmak zorundalar mi ? Sizce de cok kotu bi goruntu olmaz mi

hoşgeldin.. defalarca konuşuldu aslında ama altında loca olmaması, kamera görüş alanına girmemesi, giriş-çıkış sırasında bizim taraftarla karşılaşmaması gibi kriterler göz önüne alınarak en uygun yer seçildi..

Çevrimdışı bayevet

Merhaba zemindeki kumlar ne için? Zemin çalışması için olabilir mi? Birde çatıda şeffaf olacak denilen yere şu an semer takıyorlar yoksa şeffaf bölümü sonradan mı yapacaklar?

Çevrimdışı sallapati

:hosgeldin biz de karşıydık yeni açığın bütünlüğü bozulacak ama eski açığa yapmak istemediler heralde.. o tarafta loca, müze , restoran ıvır zıvır var diye arkaya attılar...

Çevrimdışı ozan062

Bizim armadaki 1903 yazısı ve Türk Bayrağı kıvrımları için yer lazım küçük yapmak zor olur. Sponsor ismi yazmaz yer kalırsa ve kırmızı koltuk gelirse olabilir. Vodofone a da logo yaparlar kırmızı koltukla.

aynn bu ihtimalden dolayı bi sekilde dusunulcegini varsayıyorum

kırmızıyı zaten araya serpistirmek hos güzel olacaktır her halukarda yapmak gerekirdi bencede
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı yldrmaydn

sponsor ismi yazmasa iyiydi gerçi ama mümkün mertebe ince ve küçük yazılmayı planlamışlar gibi geldi bana. artık sportoto ve denizbanka alışıcaz yapcak bişey yok.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cagdas44

http://i.hizliresim.com/A5kOBv.jpg
Merhaba zemindeki kumlar ne için? Zemin çalışması için olabilir mi? Birde çatıda şeffaf olacak denilen yere şu an semer takıyorlar yoksa şeffaf bölümü sonradan mı yapacaklar?

Zemindeki çakıllar drenaj için gelmeye başladı daha da bol miktarda gelecek. Şeffaf kısım iptal olmadı o kısımda olacak semerleri yükseklik sorunu nedneiyle yeniden ürettirdik gecikti

Çevrimdışı BJKTÜRK23

:hosgeldin  olabilecek en mantıklı yerde.

Çevrimdışı ahmetx

sponsor ismi yazmasa iyiydi gerçi ama mümkün mertebe ince ve küçük yazılmayı planlamışlar gibi geldi bana. artık sportoto ve denizbanka alışıcaz yapcak bişey yok.
aynen belki güzel görünecek bitince

Çevrimdışı sallapati

@sallapati bence bu güzel :)
güzel ama biraz uzun kaçabilir. bi de bu tip A harfleri sıkıntı yaratıyor.. Bursada aynısı oldu