Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5777643 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

yazilar sadece kapalida yazacak dermişim  :icool: inşallah sadece kapalida yazar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

stadyumda sadece vodafone arena yazacak desem  :upto:
bende öyle bir his oluştu nedendir bilinmez ama ben hemen kabul ediyorum butonuna basarım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ah başkan ah hadi nazar duası bilmiyor olabilirsin de nas, felak,fatiha ayet-el kürsi de olurdu. Tam kamera zamanıydı oysa.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı sallapati

koltukların boyunu beğendim ancak üst katlarda prekast yüksekliği fazla olduğundan beton görünüyor.

üst kata o yüzden beyaz konmasını istiyordum.. beton arada kaynar diye

Çevrimdışı denilanz

Açıkçası e harfi bana kötü gelmedi ama vodafone'un klasik stilinde değil. Diğer harflerde asıl stile uyup da bunda uymayınca gözüm yadırgadı biraz.
Tekrar dikkatli baktım ve vodafone'nun klasik stilini kullanmadıklarına emin oldum. d, a ve f benzemekle birlikte r ve e kesinlikle farklı. Ben tamamen aynı stilde yazılmasını isterdim ama böyle başladılar madem e harfine de bir düzeltme gerekmiyor benim nazarımda.

Çevrimdışı ddc1979

Gri dediğiniz koltuklar dün siyahtı..
Üzerlerine poşet geçirilmiş gri gözüküyor . Dünkü resimlere bakabilirsiniz...
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı sallapati

valla ben zamanında piksele çok karşı çıkmıştım ama adamların yaptığı işin kalitesini görünce güvenmeye başladım.. ne yaparlarsa mutlak güzel olacaktır... en sonunda hepimiz çok beğeneceğiz bence

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Herşey para değil belki ama artık büyüklüğünü sürdürmen başarının devamlılığına da bağlı. Başarılı olman iyi imkanlara sahip olmana bağlı. İyi imkanlar (futbolcu, tesis vs.) malesef parasız olmuyor.

Hani yapabiliyor muyuz 100.000 üye kulübe?Hani satabiliyor muyuz 1 milyon forma? Sponsor olmasın taraftar kulübünün kaynağı olsun. Üyelik ücreti bu kadar düşük olmasına rağmen üye sayısı 50 bini bile bulmamışken sponsorsuz olmaz.
Tesis demişken

Yenilenen Nevzat demir tesislerine Renkliler ve medya gipta ile bakıyor herkes hayran olmuş

San oktem yeniden yapılıyor

Akaretlerdeki kulup binasi kiraya verilecek

Stad bitiyor

Basket Arena daha dogrusu Spor kompeksi ve Boluda yapilacak yeni kamp Kompleksi yolda

Daha ne olsun.

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

üst kata o yüzden beyaz konmasını istiyordum.. beton arada kaynar diye
aynen ya da krasnodarda ki gibi prekastlar koltuk rengine boyanmalıydı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sallapati

Tekrar dikkatli baktım ve vodafone'nun klasik stilini kullanmadıklarına emin oldum. d, a ve f benzemekle birlikte r ve e kesinlikle farklı. Ben tamamen aynı stilde yazılmasını isterdim ama böyle başladılar madem e harfine de bir düzeltme gerekmiyor benim nazarımda.

sığmamış olabilir.. tam ortalamak için mecburen fontta değişikliğe gitmek gerekmiş olabilir

Çevrimdışı Erdem Çözer

aynen ya da krasnodarda ki gibi prekastlar koltuk rengine boyanmalıydı.

gerçekten de krasnodarda o prekast boyama olayı harika olmuş..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

valla ben zamanında piksele çok karşı çıkmıştım ama adamların yaptığı işin kalitesini görünce güvenmeye başladım.. ne yaparlarsa mutlak güzel olacaktır... en sonunda hepimiz çok beğeneceğiz bence
hadi inşallah .

Çevrimdışı Erdem Çözer

Tesis demişken

Yenilenen Nevzat demir tesislerine Renkliler ve medya gipta ile bakıyor herkes hayran olmuş

San oktem yeniden yapılıyor

Akaretlerdeki kulup binasi kiraya verilecek

Stad bitiyor

Basket Arena daha dogrusu Spor kompeksi ve Boluda yapilacak yeni kamp Kompleksi yolda

Daha ne olsun.

şampiyonluklar gelsin ve böylece sportif başarı yok diyenler de sussun :)

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı denilanz

sığmamış olabilir.. tam ortalamak için mecburen fontta değişikliğe gitmek gerekmiş olabilir
Ondan olduğunu pek sanmıyorum dostum, bir şekilde oturtulurdu. Çok da önemli değil ama koltukları sayıp bir deneyeceğim. Bakalım olacak mı?

Çevrimdışı VOLKİ3358

stadyumda sadece vodafone arena yazacak desem  :upto:

BEŞİKTAŞ'ımız yazmayacak mı ?
Kartal Ege ERBUDAK

Çevrimdışı ozan062

armamızı yapıcaklardı ama dimi koltuklara mabet öyle birseylerden bahsetmişti cok onceleri ne oldu o??
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ilhan

Arkadaşlar yazı fontu konusunda görüş bildirmekte  bence acele etmeyin siyah koltuklar takıldıktan sonra daha iyi anlaşılır. Şu anda prekastın rengi ile uyum sağlamadığından kötü görünebilir.

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Abu Ali Imran

[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2016, 11:18:20 Abu Ali Imran ]

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı BJKTÜRK23

armamızı yapıcaklardı ama dimi koltuklara mabet öyle birseylerden bahsetmişti cok onceleri ne oldu o??

Koltuklarda arma var zaten.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı cadavra

Dünde soledim pixel felan farketmez ust siyah alt gecissiz beyaz olsada guzel durur siyahla beyazin oldugu yere ne dizayn verirsen ver guzel durur iyi olmayanlarin renkleri bozuk ondan tutturamiolar :D :D :D

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Burak Akay

yalnız @Yiğit 'in paylaştığı resimlermi sonra çekilmiş @yavuz 'un kilermi biri shoplamış falan olmasın
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ozan062

Koltuklarda arma var zaten.

hoppa onumu kastetti acaba,, yok ben bu isimler yazılıyorya o manada dedim yani bir sekilli tasarım koltuklara yapılacak diye o donem bahsedilmişti, varmı bi gelişme?
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi