Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5777860 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Deadam

"e" harfi PACMAN e benzemiş :D

Güzel sıkıntı yok .

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Abu Ali Imran

1. kedi yollarından 1. parti gelmiş
2.Tribün yazısında e harfi ne öyle yahu şekil yapmışlar .

Pacman gibi olmus  :evillol:

Çevrimdışı fiko1903

Seninleyim :ok: Garip şekilde hep can alıcı noktada çıkıyor.  :akuma:
Bende defalarca söyledim ama olmuyormuş.En azından çapraz yada daha şeffaf yapılması gerekiyor bence

Çevrimdışı Erdem Çözer

gerçekten her şeyi özenerek yapıyorlar.. yazı fontu bile sıradan değil..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

beyler ama yazı karakteri çok güzel yalnız , Tr de böyle iş çıkarılması inanılmaz.

vodafone yazısı font olarak güzel olmuş ama eskizlerdeki "BEŞİKTAŞ" yazı fontu çok iyi değil bence... mesela Ş lerin tırnağını düz yapmışlar.. biraz şekilli bi font seçebilirlerdi..

Çevrimdışı denilanz

Açıkçası e harfi bana kötü gelmedi ama vodafone'un klasik stilinde değil. Diğer harflerde asıl stile uyup da bunda uymayınca gözüm yadırgadı biraz.

Çevrimdışı Efe

yanliz kapali fena görünecek altta BEŞİKTAŞ üstte vodafone arena yazacak kapali eskisinden çok daha ihtişamli gorunecek  :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tangaz

arkadaşlar "e" harfi vodafone'un klasik heryerde gördüğümüz yazı karakteri ile yazılması nedeniyle bu fontta seçilmiş. adamların markası italik olsaydı italik yazılacaktı.  örneğin coca cola olsaydı sponsorumuz elazısı olacaktı o zaman da "o" olmamış "l" olmamış mı diyecektik? bu bağlamda beğendim beğenmedim yorumları biraz enteresan geldi bana. bu birazda ... bulduk da boncuklusunu istiyoruz gibi oldu :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erhan

müthiş İngiltere standartlarında .

Aynen ingiliz aksanıyla awesome dedim  :D

Çevrimdışı fiko1903

Günaydın.

Beşiktaş arena yazısından birşey görünmüyorki şu soruna artık bir çare bulunmalı haksızmıyım @Necmi abi.. buna bir ayarlama yapılabilir mutlaka

Çevrimdışı serdart

dün takılan koltuklar poşetlenmiş. iyi olmuş. akşam yağışlıydı. hepsini poşetlesinler sonra silmek zor olur  :icool:

Çevrimdışı ahmetx

stadyumda sadece vodafone arena yazacak desem  :upto:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı fiko1903

Çevrimdışı sallapati

Beşiktaş yazısının fontunu nasıl buldunuz? Bence kötü değil. iyi fakat mükemmel değil

Çevrimdışı özismet

Slm arena kartalları
uzun bir süre dış takipten sonra final arefesinde bende sizlere katılmaya karar verdim :sevinc

Çevrimdışı ahmetx

vodafone yazısı font olarak güzel olmuş ama eskizlerdeki "BEŞİKTAŞ" yazı fontu çok iyi değil bence... mesela Ş lerin tırnağını düz yapmışlar.. biraz şekilli bi font seçebilirlerdi..

dur bakalım gün doğmadan neler doğar  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

stadyumda sadece vodafone arena yazacak desem  :upto:

büyük yalan söylemiş olursun :)

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmetx

Beşiktaş yazısının fontunu nasıl buldunuz? Bence kötü değil. iyi fakat mükemmel değil

spor toto fontunda beşiktaş jk güzel olur .

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yldrmaydn

Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı sallapati

@ahmetx  koltukları senle çok tartışmıştık zamanında.. renkler betonu tam kapatıyor mu vs diye.. koltuğun uzunluğunu falan...

nasıl buldun? renkleri tokluğu fena değil gibi.. siyahlar baya canlı gözüküyor.. ama yeni inönü tepeden çektiği için yanıltıyor... tam karşıdan güzel duruyor

Çevrimdışı Efe

Slm arena kartalları
uzun bir süre dış takipten sonra final arefesinde bende sizlere katılmaya karar verdim :sevinc
:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

bu eskizde pikseller alt kata çok inmiş.. şu an yapılanda böyle olması zor.. yani son hali olmayabilir

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx  koltukları senle çok tartışmıştık zamanında.. renkler betonu tam kapatıyor mu vs diye.. koltuğun uzunluğunu falan...

nasıl buldun? renkleri tokluğu fena değil gibi.. siyahlar baya canlı gözüküyor.. ama yeni inönü tepeden çektiği için yanıltıyor... tam karşıdan güzel duruyor
koltukların boyunu beğendim ancak üst katlarda prekast yüksekliği fazla olduğundan beton görünüyor.