Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5771506 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı tayfunyasar

Buna doğru ilerlioruz bence :D

Bunun olacagi bankoydu. Cayimi koydum bekliyorum. :))
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Efe

su yaziya aciklik getireyim

Vo dafon e

yazacak olay bu aralarda merdiven var vodafonedan sonra arenami yazacak yoksa baska biseymi yazacak onu yarin anlatiz
[ Son Düzenleme: 13 Ocak 2016, 18:49:50 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

bizide gör :)
bu arada selamünaleyküm üye olali cok olmustu ama ilk yazimi yazmak bugüne nasipmis. türkcemde hatalar varsa kusuruma bakmayin, almanyada yasadigim icin anca bu kadar geliyor elimden  :)
hayirli aksamlar

herzlich wilkommen bruder  :D :D kein problem

Çevrimdışı Karabay

Aynen hocam bi anlayan sen çıktın.. dafon yazsını yazmaya başlarken harfleri alt kısımdan yazmaya başladılar. Mantık olarak e harfine de başladıktan sonra hepsi birden " dafone" yazısını aşağıdan yukarı doğru yazılmaya başlarsın..e harfine yer yok, nereye yazılacak yanda merdiven boşluğu var.

Vodafon e şeklinde mi görünecek orası, nasıl olacak.

Bende yarım saat Vodafone yazısına bakıyorum netten falan ben mi yanlış biliyorum veya fotoşopla koltuklara vodafon falan mı yazıldı benim mi haberim yok falan diye.
her harf arası zaten bir merdiven boşluğu kadar. orada asimetrik bir durum olmayacak rahat olun.

Çevrimdışı ALI RIZA

Vo dafo ne yazsalar daha iyi gorunur idi...

Çevrimiçi ergin

piksel omasını istemiyordum ama oldukça güzel göründü gözüme

Çevrimdışı denilanz

banada atarmısın   :D
Tüm üyelere toplu özel mesaj atılsın bence. Hem üye olmayanlar da merak edip gelirler belki.

Çevrimdışı semihflz

Cümleten merhaba!

Sizleri taa wow zamanlarından bu yana takip ediyorum. Fore kazığından harfiyatına, dökülen betonun kurumasından prekasta kadar bütün süreçleri sürekli inceledim. Kayıt olmuşum daha önceden siteye ama yeni farkettim :) Çatı vs derken baktım ki koltuklar da takılmış ee hadi dedim ben de iki kelam edeyim. Koltuklar hepimize hayırlı uğurlu olsun. Umuyorum ki stadımızda omuz omuza marşlar söyleyeceğimiz, kaptanlarımızın elinde tam da o yuvarlağın ortasında kalkacak kupalara şahitlik edelim.

Bundan sonra hep BEYAZ ulan!

Çevrimdışı Bartu

şunu görünce "uaion" diye bi firmayla sponsorluk anlaşması yaptığımızı sanıp google'da aradım ya lan...

Çevrimdışı Efe

piksel omasını istemiyordum ama oldukça güzel göründü gözüme
bence harika alti komple beya  yapsalar dahada guzel olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

merak etmeyin onlar en mükemmel yerleştirmeyi yapmışlardır..

baksanıza koltuklar , korkuluklar  inanılmaz simetrik düzgün duruyor...

yazılar da mükemmel olacaktır...

sadece tek eksik bence yazıların kenarına gri koltuklarla çapraz gölge yapabilirlerdi.. aşağıdaki gibi.. harflerin sağ kenarlarına bakın.. siyah gölge yapmışlar..

Çevrimdışı ahmetx

Üst katta merdivenlerin daraltılması tribün yazısıyla ilgili olabilir sadece kapasite değil.Yazılar bence üst katta olacak alt kat full beyaz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erhan

Tüm üyelere toplu özel mesaj atılsın bence. Hem üye olmayanlar da merak edip gelirler belki.

Diğer site sahibi adı burda geçsin istemiyor ama onun sayesinde üye kazanımı oluyor :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı denilanz

Sanki a harfini bir piksel sola kaçırmışlar. Diğer harflerin arası 2 piksel ama a ile d arası 1 pikselken a ile f arası 3 piksel. Var bence orada bir hata.

Çevrimdışı Efe

Sanki a harfini bir piksel sola kaçırmışlar. Diğer harflerin arası 2 piksel ama a ile d arası 1 pikselken a ile f arası 3 piksel. Var bence orada bir hata.
o kadarda artik bakmayalim daha yeni basladi ufak tefek problemler duzeltilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

vodafone un anlamını yazayım bari gereksiz bilgileri sevenlere bi katkıda bulunayım

vo = voice kısaltması ( voice = ses)
da = data kısaltması (data = veri , girdi , bilgi )
fone = phone dan esinlenmiş (phone = telefon)

:D :D

ilk vodafone arena avustralya da bir tenis kortudur..

ayrıca Fiji de de bir tane Vodafone Arena vardır.. Basketbol salonu gibi birşey..

Vodafone futbol takımı olarak benim bildiğim MAn Utd ve Olympiakos a sponsor oldu.. en azından avrupada bildiklerim bu...

:D :D
mısırda da var sponsor olduğu takım :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Renton

Koltuk fotoğrafları çok keyifli yarın akşam olsa da vodafone ortaya çıksa baksak içleri ve araları siyahla çok hoş durmuş yazı
See you in another life,brother.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Buna doğru ilerlioruz bence :D

Şuan olacağından emin olduğumuz bir tek vodafone var o da bunda yok  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı bhdr

Tribün ayrımı ne şekilde olacak bilgisi olan var mı?. Mesela kale arkası köşenin kapalı yada numaralı yakınlarından karşı kale görüş açısında bir sıkıntı olur mu merak ediyorum.
[ Son Düzenleme: 13 Ocak 2016, 19:08:46 bhdr ]

Çevrimdışı TURKahvesi

bence harika alti komple beya  yapsalar dahada guzel olacak
ya Efe alt tribünleri komple beyaz yaparlarsa o  zaman gözümüzü almaz mı
yani pek iyi bir görüntü çıkmaz gibime geliyor
Juve'nin stadının en nötrü (etkisiz) görüntülerden biri de bu alt tribünleridir
hani ben istiyorumki 2 siyahın arasında kalan beyazın akması gibi bir görüntü olsun (piksel dahil bu işe)

Çevrimdışı tedd

Üstte "vodafone arena" yazacakmış.
Şimdi BJK TV'de söylediler.
41903 adet koltuk takılacakmış.
The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı sallapati

[ Son Düzenleme: 13 Ocak 2016, 19:32:06 sallapati ]

Çevrimdışı Efe

Üstte "vodafone arena" yazacakmış.
Şimdi BJK TV'de söylediler.
41903 adet koltuk takılacakmış.
o zaman guzel vodafone arena tabi ki yazsin harika