Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5763895 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı FARUK

Fotoğraf lar için @Geovani  Ufuk abi ye teşekkürler

Çevrimiçi Koa_lAA

"eti" ile anlaşsalar keşke :D

ülker e tepki olarak iyi gider.. eskişehir kardeş kulüp sorun olmaz :D

Çevrimdışı can1903

Acayip mutluyum, şu stadda görmek istediğim 3 şey vardı.

Çatının havaya kalkması
Koltukların başlaması
Çimin yeşermesi.

2/3
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı boateng

Çevrimdışı ahmetx

kapalı üstte vodafone arena yada vodafone ile simgesi olacak.

Çevrimdışı ers1903

kolonların üstünü ytongla kapatacaklar.

Ust bileziktenmi bahsediyorsun abi ,hani konusulmustu orasi beton kalmaz vs denmisti orayimi kastediyorsun ?

Çevrimdışı Tolga

Fotoğraf lar için @Geovani  Ufuk abi ye teşekkürler
İlk resimde birşey yazıyor ama tam olarak ne anlamadım :D

Çevrimdışı Mehmet92

Çevrimdışı betoo38

Koltuklari zaten 19 marta kadar 2 kez söküp takarsin, onlari saymaya gerek yok. bu saatden sonra önemli olan zemin calismasi. membran da 60 günde biter ama zemin hazir olacak mi? muamma

Çevrimdışı ahmetx

Vodafone yazan koltuklar krem renkli gibi.

Çevrimdışı Sezer94

Kapali ust vodafone yaziyor beyaz koltuklar ile
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı ahmetx

Ust bileziktenmi bahsediyorsun abi ,hani konusulmustu orasi beton kalmaz vs denmisti orayimi kastediyorsun ?
aynen.

Çevrimdışı Tolga

vodafone  :D
Evet sen söyleyince çıkardım ben de vodafone yazılacakmış :bandit:

Çevrimdışı Fatih Akyıldız

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı yekuaj

Reklamı ilk ' nalan ' diye okudum, vodafone olduğunu görünce rahatladım.  :o_o:
Korkutmaz bizleri küfeki taşı, ölümüne seviyoruz biz Beşiktaş'ı ...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Mesajları okuyup sonra yazayım dedim. 3 büyüklerden (koltuk-membran-çim) başlayabileceğimiz  bir tek koltuk vardı ve bugün başlamışlar hayırlı uğurlu olsun.  :) Darısı membran ve çimin başına artık.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı emre1

mustafanın fotolarda bi tane fotoğraf dikkatimi çekti koltukta otururken çekilen bir fotoğraf galiba sahayı çekmiş korkuluklar yüzünden saha kenarları gözükmemiş taç çizgisi hizasına kadar bu korkuluklar görüş açısını engellemez demi