Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5763852 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Erhan

Koltuk takılan kısım kapalı 415 galiba

Oradan kapasite hesabı nasıl yapılır bilemiyecem.

Çevrimdışı Bekrakn

hazır final zamanı dersten kaçma bahanesi ararken böyle bir şeye sarayım dedim.

abiler şimdi perspektifi falan bir tarafa bırakırsak, kaba bi hesapla görünen 5 blokta 4000 koltuk gibi bir hesap çıkıyor.

merdivenleri görebildiğim kadarıyla sıraların genişliklerini ölçmeye çalıştım piksel hesabıyla(paintte anca bu kadar). uzunluklarına göre kaba bi hesapla taraftar koltuk sayıları böyle bu bloklarda.

stadın tam tepesinden çekilen bi fotoğraf arıyorum onu da bulabilirsem bütün stadı hesaplarım  :D

umarım sıra sayılarında ve çizgi uzunluklarında bi hata yapmamışımdır.

perspektifi de işin içine katınca fotoğrafın kenarlarındaki sayılar daha da artabilir. eksiği olmaz fazlası olur anlayacağınız :D

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mrred

Koltuk takılan kısım kapalı 415 galiba

Oradan kapasite hesabı nasıl yapılır bilemiyecem.
416 'dan kombinesi olan var mı ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı ahmetx

hazır final zamanı dersten kaçma bahanesi ararken böyle bir şeye sarayım dedim.

abiler şimdi perspektifi falan bir tarafa bırakırsak, kaba bi hesapla görünen 5 blokta 4000 koltuk gibi bir hesap çıkıyor.

merdivenleri görebildiğim kadarıyla sıraların genişliklerini ölçmeye çalıştım piksel hesabıyla(paintte anca bu kadar). uzunluklarına göre kaba bi hesapla taraftar koltuk sayıları böyle bu bloklarda.

stadın tam tepesinden çekilen bi fotoğraf arıyorum onu da bulabilirsem bütün stadı hesaplarım  :D

umarım sıra sayılarında ve çizgi uzunluklarında bi hata yapmamışımdır.

perspektifi de işin içine katınca fotoğrafın kenarlarındaki sayılar daha da artabilir. eksiği olmaz fazlası olur anlayacağınız :D
aynen kapalı toplam 9000 kapasiteli olacak locasız.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Yakup

tam tribün gibi

inşallah takım bize burada 90+3 yaşatmaz yoksa mazallah  :iblush:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Kartal Ç

öndeki demir çürümüş mü ?

fotoğraf siyah beyaz modda çekildiği için lekeler öyle gözükmüş.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Factatum

Tarihin adı hicran
Kavuşmak zamanıdır
Koşup gelmiş her bir can
Havada aşkın sesi
Köyiçine doğru
Bu sevdanın şahidi
Dolmabahçe yolu
Hasretin adı sensin
Anlamsız artık her şey
Yola çıkmak zamanı
İstikamet Şeref Bey

Çevrimdışı heart

... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı ahmetx

Ytonglar neden orada bilgi geldi mi ?
kolonların üstünü ytongla kapatacaklar.

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı ahmetx

krasnodarda raylar gelmiş , açılışı yaza bırakmışlar siz önden buyrun abimizsiniz diyorlar . :D

Çevrimdışı TTurk

Çevrimdışı boateng

1-2 saate kapasite belirlenir diye bekliyorum.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

krasnodarda raylar gelmiş , açılışı yaza bırakmışlar siz önden buyrun abimizsiniz diyorlar . :D

adamlar prekastları alttan üste gradient olarak boyamışlar mı?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı boateng

@cursedofdragon aynen maketteki gibi.. dikkat edersen pikselliden düze geçişte yavaş yavaş seyrekleşiyor ve bazı sıralarda tek tük aralara atılıyor
hoş duruyor.

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 13 Ocak 2016, 15:54:06 ahmetx ]