Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5747435 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı swbhbgm

Buda farklı bir açı birde üst bilezikte Ytong lar göze batıyor.

şu inanılmaz bi görüntü ya. acayip bi stat olacak acayip

Çevrimdışı ahmetx

aynen ustr siyah cikiyor makettekinin aynisi oluyor harika :ishock:
makette üst kat beyaz başlamıyordu , farklı yapmışlar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı canergiray77

bende o cıvarda saydım gozler pert:)
ahahah abiler semer ve kedi yolu sayarken şimdi koltukları sayıyoruz @serti67 @Emre.Guler   :lol: :kop: :sevinc :ishock: :halay:

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ozan062

yanlıs hatırlamıyorsma bursa stadındada aksamları calısılıyordu koltuk montajında

bizdede farklı olmucaktır o sebeble günde 1k konusu mantıklı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı birkanmaraz

hepsini çıkarmalarına gerek yok ki arkasından biraz yırtsalar olmuyor mu ki  :alala:
2 seçenek var ;

1- Olmuyormuş.
2- Naylonsuz gelmiş kutu halinde.   :alala: :D :halay:

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı ers_an

Hey maşallah be. Heybetinden sual olunmaz be mabedim. Welcome to pit of hell diyorum ve topu ortaya atıyorum. Harika.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı serti67

2 seçenek var ;

1- Olmuyormuş.
2- Naylonsuz gelmiş kutu halinde.   :alala: :D :halay:
kutudan cıkarılanlar naylonsuz sonrada takılnca ortuluyor ustune naylon
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Ensar

alt kat full beyaz olup üzerine sponsor yazılacak anlaşılan
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

koltukların takılmasına çok mutlu oldum hayırlı uğurlu olsun  :D piksel olmayaydı iyiydi

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Heyecanlandım , hızlı da gidiyor bir rahatlama geldi :D

Çevrimdışı cursedofdragon

alt kat full beyaz olup üzerine sponsor yazılacak anlaşılan

sponsor yok :)

Alt katlar beyaz ok ama sponsor ismi yok :D

"BEŞİKTAŞ JK" yazıcak sadece :)

Çevrimdışı ahmetx

Başkan hiç kimseyi kırmamış. Benim gibi tek tençilere  alt katı full beyaz yapmış, pikselcilere ise üst katı .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ensar

kim dedi onu bakim :D

Çevrimdışı Efe

makette üst kat beyaz başlamıyordu , farklı yapmışlar.
aslinda bende ilk basta beyaz olacak zannetim dedigin gibi o bolum farkli maketle ilginc dogrusu altkat tam beyaz olursa şasirmam :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı GIUNTI

Nereden duyuldu bu?

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı tangaz

Başkan hiç kimseyi kırmamış. Benim gibi tek tençilere  alt katı full beyaz yapmış, pikselcilere ise üst katı .

bence alt katta da piksel geçişi olacak full beyaz kalmayacak alt katın en üst 3-5 sırasında siyah koltukları göreceğiz :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mmeteris

Süper süper süper.. Allah nazarlardan saklasın çok güzel olacak inşallah

Kartal Gol Gol Gol

bence alt katta da piksel geçişi olacak full beyaz kalmayacak alt katın en üst 3-5 sırasında siyah koltukları göreceğiz :)

hayır öyle olmayacak :)

En alt kat full beyaz :)

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

@LVNT.GEMICI epeydir yoksun
yok abi hergün buradayım online olmuyorum hani diyorsunuzya ziyaretçiler buyrun gelin üyer olun, ben onların arasına saklananlardanım öyle çok arkadaş var eminim  :D :D
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı tangaz

koltuk takılan bloğun tamamı 1080 koltuk alıyor :)
en üst sıra yatayda 50 koltuk sıra sayısı 14; 14x50=700 koltuk
çıkış kapıları arası yatayda 40 koltuk sıra sayısı 7; 40x7=280 koltuk
en alt balkona yakın bölüm yatayda 50 koltuk sıra sayısı 2; 50x2=100 koltuk
700+280+100=1.080 koltuk  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ensar

size sponsor isminin yazıldığını kim söyledi :D
ya uğraştırma beni şimdi burda bi ton muhabbeti döndü resim düştü felan varsa bi bildiğin söyle :D

Çevrimdışı ahmetx

bu koltuk dizaynında 1903 ve localarında beyaz olması lazım siyah olurlarsa defolu gibi olacak