Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5748440 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

Nasıl ya126 semer dahamı var anlamadım ya
iceruden söylenen sayi bu ama net degil tam bi gelsinler bakalim ona gore belli olur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı YunusEmre

şimdiden söylim arkadaşlar bu koltuklara basana hakkımı helal etmem bilesiniz  :evillol:

Çevrimdışı Burak Akay

Koltukların üzerinde Beşiktaş amblemi olması çok güzel. Yanlış hatırlamıyorsam ilk örneklerde Vodafone Arena amblemleri vardı.
Çok şükür Beşiktaş amblemi var bazılarında büyükşehir belediyesi yazıyor  :evillol:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Efe

valla ya , buna çok şaşırdım ben, her tarafta boru gözükecek diye tahmin ediyordum ama, koltuklar konunca korkuluklar kaybolmuş resmen.
arkadaslar bosuna kuruntu yapiyor en ince ayrinti dusunulmustur adamlar bizden daha cok önem veriyor herseye hata yapacaklarini hic dusunmuyorum gercekten harika gorunecek stadimiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deadam

Yalnız bu koltukların üzerine çıkıp zıplamayı düşünmeyin vida yerlerinden kırılabilir.

:D artık koltuklara totomuzu koyarak maç izlemeyi koltuğa basmadan zıpmalayı öğreneceğiz.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimiçi COB

Artik koltuk sayma ayinlerine başlayabiliriz.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Yalnız bu koltukların üzerine çıkıp zıplamayı düşünmeyin vida yerlerinden kırılabilir.

:D artık koltuklara totomuzu koyarak maç izlemeyi koltuğa basmadan zıpmalayı öğreneceğiz.

üstüne çıkılmasını istediğimden değil ama bunun testi yayınlanmıştı.. kırılmıyor :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Koltuk montajı başlamış sevindim ama pikselin kesinleşmesi üzdü. Tabi zevk meselesi önemli olan o stadı doldurup rakiplere cehenneme çevirmek hayırlı olsun.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı cadavra

baskan sıkıstırıcaz demıstı ama bence buyuk bı tototda sıgabılır.

Koltuklarda başladı süper... Takılan koltukları naylon ile kapatıyorlar en azından membran beklenmeyecek..  Gayet iyi gidiyor ray sistemi oldugu icin hayırlı olsun..

Çevrimdışı Emre.Guler

iceruden söylenen sayi bu ama net degil tam bi gelsinler bakalim ona gore belli olur

Ozaman vinçler uzun süre daha sahadalar demekki

Çevrimiçi Necmi

Çok şükür Beşiktaş amblemi var bazılarında büyükşehir belediyesi yazıyor  :evillol:
:evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı ahmetx

üstüne çıkılmasını istediğimden değil ama bunun testi yayınlanmıştı.. kırılmıyor :)
bunu söylediğin iyi oldu zıplarız artık  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Burak Akay

[ Son Düzenleme: 13 Ocak 2016, 11:53:46 Burak Akay ]
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı cursedofdragon

Keşke siyah koltuklarda arma olan yerin arka planı da siyah olsaydı. böyle biraz çirkin durmuş.

aslında az mantıklı düşünce olmadığını görüceksiniz :) Logo siyah koltuk siyah arkası siyah ne gözükecek ? :)

Çevrimdışı warofpoet

üst kat siyah olacak sanırım alt kata beyaz geçiş. Bence güzel :):halay: :halay:
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Efe

kapalı üst siyah olmuş sanki
aynen ustr siyah cikiyor makettekinin aynisi oluyor harika :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı GIUNTI

Nasıl dehşet bir diklik olduğu tam karşıdan çekilmiş bu fotoda açıkça belli oluyor bence.

Sanki düz duvara monte edilmiş koltuklar.

Çevrimdışı cadavra

126 semerse daha gelmeyen semer vardır  ne catıymış arkadas danası anasını gecti catının kendısı staddan uzun surdu yahu.

Çevrimdışı Burak Akay

Bu arada bu resimde sabit büyük vincin harekete geçtiğini görebiliyoruz.

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı SuperBJK

Çevrimdışı Deadam

o blokta 1100 yaklaşık koltuk takılacak bakalım ne kadar sürede takılacak :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Emre.Guler