Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5755485 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı dessocu

yok daha neler?
kaç aydır çatı malzemeleri orada bekliyor. hatta bazı parçaların boyaları kabardı açıkta beklemekten. şimdi çatı için parça bekleniyor derlerse çok fena söverim.

Çevrimdışı merzifonkartali

Bilette al alamazsanda bizle bağlantı kur gelemeyecek birinin kombinesini aktaralım bilet bulmak heleki
bursa maçına kolay olmayacaktır @merzifonkartali  bu arada hoşgeldin
Hoşbuldum Necmi abi. Dediğin gibi bilet bulmak zor olacak ama yeğenime yeni stada götürmek için söz vermiştim. İnşallah yetişir stadımız. Saygılar.
O Sene, Artık Her Sene...

Çevrimdışı cadavra

Ya vinçlerin biri ikisi stadda olmasinin drenaja sıkıntı yaratmaz 6m neticede cizgi trubin deil mi kenardan kenardan calisir bence drenaja sorun yaratmaz.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı bhdr

Açılışı muhtemelen meteoroloji belirleyecek. Söylendiği gibi serme olur ve çok büyük hava değişimleri de yaşanmazsa 19.03'e yetişmemesi mucize olur. Keza mebran için de aynı durum geçerli.Koltuklarda zamanlama olarak sürpriz olacağını sanmıyorum..Ama yine de nisan sonu daha gerçekçi geliyor bana..

Çevrimdışı kapaliyiz

Evet koltuk için çalışma başlamadan önce temizleniyor tribünler ıslaklık nedeniyle öyle görülüyor

temizlik değil; kapalı tribün altındaki odalar için tribün üzerinde sızdırmazlık testi yapılıyor.

Çevrimiçi COB

Drenaj kaç gün sürer acaba? SIS 19 marta kadar sahadan çikar mi acaba?

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Dün gece dönen muhabbeti yeni gördüm ve bir iki söz söyleme ihtiyacı hissettim. kusura bakmayin ama metal müzik için "öküz gibi bagirma" ya da "bence müzik degil" gibi yorumlarda bulunmak amiyane tabirle cahilliktir. 

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Dün gece dönen muhabbeti yeni gördüm ve bir iki söz söyleme ihtiyacı hissettim. kusura bakmayin ama metal müzik için "öküz gibi bagirma" ya da "bence müzik degil" gibi yorumlarda bulunmak amiyane tabirle cahilliktir. 

:claps: :ok:
Yorgo

Çevrimdışı kadir137

Faruk abi paylaşmış fotoğrafı da bir şey dikkatimi çekti. Burası boyanmış mı sanki?
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı cursedofdragon

Faruk abi paylaşmış fotoğrafı da bir şey dikkatimi çekti. Burası boyanmış mı sanki?

gölge o :)

Çevrimdışı FARUK

Gölge olması daha muhtemel

Çevrimdışı izorlu85

Gider olmadığı için yağmur ve kar suları birikmiş oralarda.
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı cadavra

Ya aslında varya nankörlük yapioruz birazda sukur etmeyliyiz yani nasıl korkmustuk cati kaldirilirken oncesinde bi sey olur mu fln belkide o ilk kaza iyi oldu daha büyük bi felaketi engelledi daha dikkatli olundu bu gunlere sukur kazasiz belasiz o kaza haric kimseye bi sey olmadan en onemliside bu bence insallah bolede bitiririz toki arena insaatinda 2 kisi ölmüstü  kimseye bi sey olmadan bitiririz umarim.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Dikinepancoz

Hoşgeldin.

Renkdaş kelimesini burada kullanmıyoruz. :)

dilim sürçtü deyip özür dileyeyim.  :)

Çevrimdışı Dikinepancoz

hoşbulduk değerli dostlarım ve abilerim. Aranızda olduğum için çok mutluyum :)

Çevrimdışı kadir137

Gölge olması daha muhtemel
Faruk abi ama iki tarafta da var. Hani bi taraf gölge olsa diğer taraf olmaz gibi geldi bana.
[ Son Düzenleme: 10 Ocak 2016, 02:17:37 kadir137 ]

Çevrimdışı kadir137

Gider olmadığı için yağmur ve kar suları birikmiş oralarda.
Mantıklı abi. Bi kaç gün sonra yine fotoğraf görmek lazım tekrar
[ Son Düzenleme: 10 Ocak 2016, 02:17:51 kadir137 ]

Çevrimdışı onuratasayan

Arkadaşlar günaydın. Daha önce paylaşılmış olabilir ama görmeyenler de olmuştur. Kedi yoluna ulaşımı merak edenler için şöyle bir fotoğraf buldum. Yalnız merak ettiğim konu boş bırakılan 4 köşe de bu şekilde mi olacak? Kedi yoluna ulaşım için 4 köşe fazla değil mi? 1 ya da 2 yerden ulaşım yetmiyor muydu? Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen . herkese iyi pazarlar.

Çevrimdışı ahmetx

Paletli eksik kedi yollarını bekliyor herhalde.

..
Q
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar günaydın. Daha önce paylaşılmış olabilir ama görmeyenler de olmuştur. Kedi yoluna ulaşımı merak edenler için şöyle bir fotoğraf buldum. Yalnız merak ettiğim konu boş bırakılan 4 köşe de bu şekilde mi olacak? Kedi yoluna ulaşım için 4 köşe fazla değil mi? 1 ya da 2 yerden ulaşım yetmiyor muydu? Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen . herkese iyi pazarlar.
aynen böyle olacagini dusunuyorum bursa stadinda da 4 taraftan bizdede oyle olacaktir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onuratasayan

aynen böyle olacagini dusunuyorum bursa stadinda da 4 taraftan bizdede oyle olacaktir
Bilgi için teşekkürler. Bursa stadının da öyle olduğunu bilmiyordum.

Çevrimdışı mehmetthedum

E peki vinçler giderse, hem bu 4 köşedeki onlarca kedi yolu parçası, hem de 2 skorbord nasıl kalkacak? Fikri olan var mı?

Her bir köşede sütunlara kadarki bağlantı için 3 ya da 4 kedi yolu parçası ve mevcut açıklığı kapatacak 1 parça olmak üzere 4 ya da 5 kedi yolu desek, 4 köşeye toplam 20 civarı parça takılması gerekecek.

Hem de vinçsiz?
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı smtcglr

Stad içinde durum ne alemde acaba hangi aşamada wc ler kafeler falan müze ne alemde acaba  :alala:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı FARUK

E peki vinçler giderse, hem bu 4 köşedeki onlarca kedi yolu parçası, hem de 2 skorbord nasıl kalkacak? Fikri olan var mı?

Her bir köşede sütunlara kadarki bağlantı için 3 ya da 4 kedi yolu parçası ve mevcut açıklığı kapatacak 1 parça olmak üzere 4 ya da 5 kedi yolu desek, 4 köşeye toplam 20 civarı parça takılması gerekecek.

Hem de vinçsiz?
Vinçler gitmiyor zaten :)
Eğer beklenen birşey olmasa paletli sökümü başlardı bence