Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5758434 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ayrica öküz gibi bağiranlar demek bizzat bu işi yapanlara saygisizliktir.  Metal müzik farkliliktir, Beşiktaşli olarak bizde farkliyiz. 

Kült olmuş bir grup getirilmeli, Metallica, Iron Maiden,  Pink Floyd gibi.

Rihanna falan gelirse açiliş basit bir açiliş olur. Demedi deme Ibrahim.
+ U2 de gelsin , Inonu kapanmadan once gelmişti

Açılışa da gelsinler...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

konseri bırakın şimdı paletli sökülecek mi bugüm bakalim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

girip takıp edecek merak edecek konu kalmadı diyorsunuz yani...stadın şurası nasıl olacak burası nasıl olacak diye konuşmaya gerek yok yani. dünya kadar borcun harcın yanında bizim tek derdimiz şarkıyı kim söyleyecek bu mudur önemli olan. benim için stad bitsin ben maçıma gideyim konser olmasada olur.
bu forumun çekirdek kadrosundan tahmini 100-150 kişi arası , wow ,DH, sonrasında burası stat yıkıldı yıkılalı inşaatı takip ediyoruz..diğer forumlarda yazdıklarımız ve bu forumda yazdıklarımızı okuyun insan rahatlıkla bu stat hakkında kitap yazabilir.. işin sonuna geldik  bırakta biraz lay lay lom yapalım
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2016, 10:32:48 Oktay ]

Çevrimdışı ademkestane

bu forumun çekirdek kadrosundan tahmini 100-150 kişi arası , wow ,DH, sonrasında burası stat yıkıldı yıkılalı inşaatı takip ediyoruz..diğer forumlarda yazdıklarımız ve bu forumda yazdıklarımızı okuyun insan rahatlıkla bu stat hakkında kitap yazabilir.. işin sonuna geldik  bırakta biraz lay lay lom yapalım
       Yapın abicim bu bütün beşiktaşlıların sonuna kadar hakkı. buna bir lafım yok kimseninde olamaz az cefa çekmedik. ben stadta konser yapılmasında demiyorum. yapılsın tabi klüp para kazansın ama açılışta kim şarkı söyleyecek bu mudur bütün sorun. eğer stad inşaatı haricinde konuşulacaksa kimin şarkı söyleyecegini değil de klübe para kazandıracak kampanyaları konuşalım ben 36 yaşındayım ve 1 haftadır kola kapagı topluyorum her şifrede klübe 0,25 tl gidecek diye ha kimin şarkı söyleyecegine gelince de elin gavuruna para verip buraya getirmektense ne kadar beşiktaşlı sanatçı varsa çağırırsın verir konserini en azından taraftarın içindeki coşkunun ne boyutta oldugunu bilir. bunu sayfalarca tartışmanın bir anlamı yok. ben sadece bunu söyledim.

Çevrimdışı Popular Demand

@Popular Demand  Bu hafta uçuş var mı???

Maalesef abi, biraz sıkıntılarım var da bu ara, dışarı çıkmıcam bu hafta.
Ama en kısa zamanda sizler için gitmek istiyorum inşallah.
          [img width=41

Çevrimdışı mmeteris

Izmirden herkese gunaydin. Merhabalar. Uzun zamandir takip ettigim beşiktaşarena ailesine, bugun itibariyle ben de dahil oldum. En yakin zamanda stadimiza kavuşmak dilegiyle.
Günaydın. Hoşgeldiniz. Ben de izmirdeyim. Maça gideceğimiz zamanlarda izmir ekibi olarak organize olabiliriz

Kartal Gol Gol Gol

Çevrimdışı Oktay

Yapın abicim bu bütün beşiktaşlıların sonuna kadar hakkı. buna bir lafım yok kimseninde olamaz az cefa çekmedik. ben stadta konser yapılmasında demiyorum. yapılsın tabi klüp para kazansın ama açılışta kim şarkı söyleyecek bu mudur bütün sorun. eğer stad inşaatı haricinde konuşulacaksa kimin şarkı söyleyecegini değil de klübe para kazandıracak kampanyaları konuşalım ben 36 yaşındayım ve 1 haftadır kola kapagı topluyorum her şifrede klübe 0,25 tl gidecek diye ha kimin şarkı söyleyecegine gelince de elin gavuruna para verip buraya getirmektense ne kadar beşiktaşlı sanatçı varsa çağırırsın verir konserini en azından taraftarın içindeki coşkunun ne boyutta oldugunu bilir. bunu sayfalarca tartışmanın bir anlamı yok. ben sadece bunu söyledim.
konser ve kimin şarkı söyleyeceği konusunda sana katılıyorum çünkü banada biraz sıg geliyor

Çevrimdışı Kartal Ç

Şimdi müzik konusunda zevkler ve renkler tartışılmaz. Bana da arabesk kuzu melemesi gibi geliyor ben de onu sevmiyorum. Müzikten saymıyorum. Kişiden kişiye değişir yapacak birşey yok. Ayrıca stadın sadece türkiyeye değil dünyaya tanıtımını yapacağız. Bu da yerli şarkıcılarla değil dünya çapında ünlü kişilerle olur. Ha tabiki bi castinbiybırdan bahsetmiyoruz burda. Bknz: Rhianna 

Bu durumda yapılacak en iyi şey bir arkadaşın önerdiği gibi, madem bu yaz pek çok organizasyon yapılacak o zaman farklı kesimlere hitap edecek şekilde parti parti yapmak.

Edit: Staddan foto gelmeyince biz mevzudan çok kopuyoruz  :evillol:
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2016, 11:17:17 Kartal Ç ]

Çevrimdışı FARUK

Günaydın arkadaşlar
Fotoğraflar @SDemirsoy  kardeşimizden kendisine teşekkür ederiz

Çevrimdışı serti67

görüldüğü üzere buyuk vınc abı calısısıyor sokulmeye baslanmamıs o gıtmeden rahat edemıcez
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ers_an

Günaydın. Hoşgeldiniz. Ben de izmirdeyim. Maça gideceğimiz zamanlarda izmir ekibi olarak organize olabiliriz

Kartal Gol Gol Gol

Günaydınlar. Bende İzmir'deyim. İzmit'teyken eski açık alt 121 den kombinemi almış pusuda bekliyordum. İş güç derken buralardan birileri olur mu organize olmak adına diye düşünüyordum. Sevindim gerçekten. Bu arada tesadüf eseri 121 den almıştım kombineyi. Ama forum yönetimi ve denetçilerinin bir kısmının Necmi Abi başta olmak üzere 120 de olmaları her ne kadar yüzyüze tanışmamış olsam da sevindiğim ayrı bir konu. Umarım hep beraber güzel günler görürüz mabedimizde.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı 1903efe

Herkese günaydın arkadaşlar ,
Büyük başkanımız Sayın SÜLEYMAN SEBA'nın son kez stada getirildiği gün kü atmosfere bakıyorum da kapalıda o anki halde bile çok korkutucu duruyor kim bilir stadın tamamı bitince nasıl bir atmosfer olucak

Çevrimdışı ozan m.

Beşiktaşlı olmanın bir terazisi yokki herkes büyük Beşiktaşlı kimse bir diğerinden daha az veya daha çok Beşiktaşlı olmak gibi bir ihtimali yok
sabahın 5 inde foruma bakıyorum bir sürü insan var ne kadar büyükler bilemem ama hepsi ruh hastası Beşiktaşlı bu kesin eminim şu foruma bakmak için evde eşiyle annesiyle kavga edenler bile vardır. :evillol:

necmi abi ben de kavga ediyorum abi. kız arkadaşım sabah akşam stada bakıyorsun deyip söyleniyor arayüzü falan mı değiştirsek başka yere bakıyoruz deriz.  :D :D :D

Çevrimdışı cadavra

Ya su köşeleri de kapatsinlar kedi yollarinin yirtik dondan firlamis gibi duruolar.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tarık16

Sahanin kenarinda beton mikserleri dolasiyor..stadi acacaz yakinda ama daha hala beton dokulen yermi var..

Çevrimdışı serti67

Sahanin kenarinda beton mikserleri dolasiyor..stadi acacaz yakinda ama daha hala beton dokulen yermi var..
yanı gaz betonla odalar yapmak yada sıva yapmak ıcın ufak ısler ıcınde lazım harc onları getırıyolardır
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

saha icerisinde temizluk suruyor paletli bisey yapmiyor belki ogleden sonra yatirirlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

saha icerisinde temizluk suruyor paletli bisey yapmiyor belki ogleden sonra yatirirlar
yatırsınlarda artık su drenaj ısı ufaktan baslasısı sıs sahaya gırıp ısınma hareketlerıne baslasın
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Kartal Ç

Orta boy sarı vinç de gidici. Boomunu falan toplamış. Ağırlık parçaları için tır yanaşmış yanına.

Çevrimdışı tangaz

sanırım haftasonu böyle temizlik vs ile gececek gibi bir tempoda başladı günümüz. umarım pazartesi tempolu bir saha çalışması ile başlangıç yaparız... herkese iyi haftasonları diliyorum :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ozan m.

abiler herkes demiş yok taylor swift, murat boz diye falan diye ama ben birol can'ın kesinlikle ve kesinlikle getirilip açılış konserini yapması taraftarıyım. ardından kim çıkar bilmem ama birol can kesinlikle çıkmalı. bu camiaya emek vermiş bir adam sonuçta. marşlar yazmış besteler yapmış. birol can bence bir konser olacaksa en önce çıkmalı.

kimsenin birol abiyi söylememesine de üzüldüm. bu kadar mı umursamıyoruz bizden olanı...

Çevrimdışı cadavra

Cakil taslarinida cikaricaklar mi ?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı serti67

sanırım haftasonu böyle temizlik vs ile gececek gibi bir tempoda başladı günümüz. umarım pazartesi tempolu bir saha çalışması ile başlangıç yaparız... herkese iyi haftasonları diliyorum :)
çatıda tempoluk bıse kalmadı bır koselere nası bır kedı yolu baglantısı gelcek o muamma temzleyıp cıksınlarkı sıs gırsın artık yavastan
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS