Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5756454 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

bende o maçtaydım. Wilson zaten BJK kariyerindeki tek golünü ogün atmıştı :)
ben kaçar sabah mesai var iyi geceler...
iyi geceler  kardes  kolayliklar  bol membranli  cimli  hybridli ve siyah koltuklu ruyalar  :)  :ok: :sevinc
Yorgo

Çevrimiçi Necmi

hahah aynen :)) O sampiyon kadroyu seyrettiim icin de  sansliyim :)   

en şanslınız benim :halay:
seyretmediğim şampiyon kadromu kaldı :D

Çevrimdışı RuFFFDaWg

abi kusuruma bakmazsan bir iki şey söylemezsem içimde kalacak. umarım yanlış anlamazsın.

böyle duyumları hem bilgi aldığın kaynağı zorda bırakmadan hem de lafını yarıda kesmeden belirtmenin bir yolu yok mu? çok kesin konuşuyorsan ya ortalığı karıştırma amacıyla ya da kesin bir kaynağa dayanarak konuştuğun izlenimine kapılıyorum. iki türlü de insanın aklına yatmadan kalıyor söylediklerin. biraz kendimden genelleyerek konuştum ama belki de benimle paralel düşünen başkaları da oluyordur. @RuFFFDaWg

Kardeşim kusura bakma özellikle söylenmemesi istendiği için yazamıyorum. Kaynak kesin olup güzel şeyler planlanıyor. Umarım inşaatta bir sıkıntı çıkmaz ve stad açılış tarihi uzamaz. Benim için tek önemli nokta o.

Çevrimdışı ilhancelebi

Amsterdam Arena'da ki mobil network/4G uygulamalarini bu uc videodan gorebilirsiniz. Kedi Yollarinin nasil kullanildiginida az cok goruyoruz burda. Vodafone'da buyuk ihitmal bu tarz calismalar yapacak yakinda sanirim. Videolar flemence ama goruntulerden az cok gorebiliyoruz KPN sirketinin neler yaptigini.

[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2016, 12:33:31 ilhancelebi ]

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

en şanslınız benim :halay:
seyretmediğim şampiyon kadromu kaldı :D
Haklisin Necmi abi .. Ben sana giptayla  bakiyorsam kim bilir  20 yas ve alti  gencler  nasil hasretlik icindedir.. Ama  guzel  gunler  gunesli gunler  yakin ..GUNDOGDU artik  :ok:
Yorgo

Çevrimdışı Orhan_

Stadın açılışına her gün farklı bir müzik türünden şarkıcılar ya da gruplar gelirse iyi olur. Hatta sadece konser değil gösteri de olabilir. Daha fazla insana ulaşılır bence :D.. Şahsen Tool'u  görmek isterim de imkansız..

Çevrimdışı Sezer94

onları dinletmek için toplasan bin kişi anca bulursun emin ol onlarda stadı merak eden renkliler olur
senin saydıklarını kim dinliyor saydıklarının hiç birisinin tek bir parçasını bilmem bir kere olsun açıp dinlemedim
gerçi benim tarzım değiller diğer taraftam metal müzikde dinlemem hatta müzik diyede atlandırmam şahsen
ama o stadı doldurmak istiyorsan helede iyi bilet fiyatlarına doldurmak istiyorsan dünya starlarını getireceksin
yaz boyu şov yapacaklardır.

Metal muzigi muzik olarak adlandirmiyoruz demek Necmi abi ne cok ortak yonumuz var :D
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Bana kalirsa    will.i.am     mutlaka gelmeli , bircok tarzda sarkilari var her yaşa  hitap edecek mukemmel bir show yapacaktir. Diye dusunmekteyim 

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi COB

Umarım açılışı Justin Bieber, Nicki Minaj gibi isimlerle yapmayız stat ergen dolar o zaman düşünemiyorum işte. Metallica, İron Maiden, Amon Amarth, Sepultura iyi gider ama.

Metallica ve yerli rock grubu ya da şarkicisi.

Metallica
Feridun Düzağaç

Amon Amarth falan ters kaçar,  ağir olur, Viking Metali kaldirmaz trübünler :D

Çevrimiçi COB

Ayrica öküz gibi bağiranlar demek bizzat bu işi yapanlara saygisizliktir.  Metal müzik farkliliktir, Beşiktaşli olarak bizde farkliyiz. 

Kült olmuş bir grup getirilmeli, Metallica, Iron Maiden,  Pink Floyd gibi.

Rihanna falan gelirse açiliş basit bir açiliş olur. Demedi deme Ibrahim.

Çevrimiçi Samet Demir

Duruyorsa limp bizkit gelsin en iyisi..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin Besiktas Arena

Harika bir hava var disarida, bugun guzel calismalar devam eder insallah

Bu arada gece acilis ile ilgili guzel mesajlar atılmıs. Bende kendi sahsi fikrimi soyleyeyim.
acilisi keske Celine Dion ile yapsak,  arkasindan da Metalica, Iron Maiden, Manowar konserleriyle taclandirsak. Birde ustune 2016 da  geri donecegi soylenen Jimmy Page  gelirse sahesen hayir demem.

Gencligimizde Led Zeppelin, Metalica dinleyerek az okuz gibi bagirmadik @Sezer94 benzetme hic olmamis  :akuma:

Çevrimdışı İhsan

Günaydın .

Kavgaya gerek yok
Açılışta İsmail Köybaşı konser versin. Güzel söylermiş diye duydum. :ebebe:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Sedat_BJK

grup yorum gelsin açılışa..

2 gün sonra stadın boyu uzun diye kapatırlar sanırım bu sefer temelli öle bişey yaparlarsa :D

yakışır yinede grup yorum..
Nesi yakisir? Uzak dursun siyaset ve siyasete bulasmis her turlu olusum..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı İhsan

Dün kombine almak istedim. Ama tercih ettiğim bloklarda biletler tükenmişti (numaralı üst kat)
Bugün alternatif tercihlerle tekrar gideceğim.

18 bin kombine satılmış bu güne kadar.
12 bin daha satılması bekleniyor.

Kombine merkezi kapasitenin 45.000 civarı olacağını tahmin ediyor..  :halay: :ishock: :guitar:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ademkestane

Günaydın beşiktaş ailesi. foruma her zaman giremiyorum. ara sıra girip eskiye donuk yazılanları okumaya çalışıyorum sırf stad inşaatı hakkında birşeyler öğrenmek için. ama bu yeni başlık açıldıgından beri foruma girip okumak zaman kaybından başka birşey değil. stad inş ile alakalı bilgiyi bulmak samanlıkta iğne aramak gibi bişey. benim zamanımı çalmayın arkadaşlar zaten kaçak köçek giriyorum internete iş yerinden.

Çevrimdışı kadir137

Öküz gibi bagiran metal gruplarini kim dinliyor arkadaslar Beşiktaşli olan Murat Boz, Hadise, Athena Duman gibi sanatcilarimiz varken gidip yurt disindan amele getirmeye gerek yok bosuna masraf bu ulkede metal muzik dinlenmedigini bazi arkadaslar anlamiyor heralde...
Öküz gibi bağırmak... Biz dinliyoruz onu usta

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Boşuna uğraşmayın , ben grubu buldum  :evillol:

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ZEKI

Günaydın beşiktaş ailesi. foruma her zaman giremiyorum. ara sıra girip eskiye donuk yazılanları okumaya çalışıyorum sırf stad inşaatı hakkında birşeyler öğrenmek için. ama bu yeni başlık açıldıgından beri foruma girip okumak zaman kaybından başka birşey değil. stad inş ile alakalı bilgiyi bulmak samanlıkta iğne aramak gibi bişey. benim zamanımı çalmayın arkadaşlar zaten kaçak köçek giriyorum internete iş yerinden.
Stadin acilisi ile ilgili grup konusmasida stadin insaasi ile ilgili
artik hafriyat kamyonlari bitti, testere kirisler bitti, prekastlar bitti, fore kaziklar bitti, celik kolonlar bitti cati bilezigi bitti, uzun oluklu borular bitti, semerler bitti
geriye membran, koltuk ve drenajlar kaldi. Stadta finise dogru giderken acilista stadin ana konularindan biridir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaşlı olmanın bir terazisi yokki herkes büyük Beşiktaşlı kimse bir diğerinden daha az veya daha çok Beşiktaşlı olmak gibi bir ihtimali yok
sabahın 5 inde foruma bakıyorum bir sürü insan var ne kadar büyükler bilemem ama hepsi ruh hastası Beşiktaşlı bu kesin eminim şu foruma bakmak için evde eşiyle annesiyle kavga edenler bile vardır. :evillol:
+ İs arkadaslari ve patronuyla :tabe: :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ümit

Izmirden herkese gunaydin. Merhabalar. Uzun zamandir takip ettigim beşiktaşarena ailesine, bugun itibariyle ben de dahil oldum. En yakin zamanda stadimiza kavuşmak dilegiyle.

Çevrimdışı ademkestane

Stadin acilisi ile ilgili grup konusmasida stadin insaasi ile ilgili
artik hafriyat kamyonlari bitti, testere kirisler bitti, prekastlar bitti, fore kaziklar bitti, celik kolonlar bitti cati bilezigi bitti, uzun oluklu borular bitti, semerler bitti
geriye membran, koltuk ve drenajlar kaldi. Stadta finise dogru giderken acilista stadin ana konularindan biridir.
     girip takıp edecek merak edecek konu kalmadı diyorsunuz yani...stadın şurası nasıl olacak burası nasıl olacak diye konuşmaya gerek yok yani. dünya kadar borcun harcın yanında bizim tek derdimiz şarkıyı kim söyleyecek bu mudur önemli olan. benim için stad bitsin ben maçıma gideyim konser olmasada olur.

Çevrimdışı İhsan

girip takıp edecek merak edecek konu kalmadı diyorsunuz yani...stadın şurası nasıl olacak burası nasıl olacak diye konuşmaya gerek yok yani. dünya kadar borcun harcın yanında bizim tek derdimiz şarkıyı kim söyleyecek bu mudur önemli olan. benim için stad bitsin ben maçıma gideyim konser olmasada olur.

Sen maçına git,  diğerleri konser duzenlesin.ne var bunda? Dünya kadar borctan kurtulmanin bir yolu da konserler.
Bence herkes gorusunu söyleyebilmeli. Bu konser olur, düğün olur toplantı olur. 24 saat mac oynatacak halimiz yok herhalde
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Athena grubu fenerli Duman fenerli diye biliyorum Hadise geseli murat boz lafta Beşiktaş'lı. Ayrıca Athena ve Duman'ı ayırarak söylüyorum senin amele benzetmesi yaptığın insanlar Murat Boz ve Hadise gibi kişilerdir. Ben stadımda cıvık cıvık aşktan başka hiç bir şey bilmeyen insanların yaptığı müzikleri duymak istemiyorum. Bunun gibi sanatçılar sanatçı falan değiller de işte sanatçı diyelim hayatı sadece aşktan ibaret sanıp ergenlerimize de çok güzel örnek oluyorlar.
Murat Boz ayni zamanda Kongre uyesi lafta degil yani senin dedigin gibi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı enemy1903

Öküz gibi bagiran metal gruplarini kim dinliyor arkadaslar Beşiktaşli olan Murat Boz, Hadise, Athena Duman gibi sanatcilarimiz varken gidip yurt disindan amele getirmeye gerek yok bosuna masraf bu ulkede metal muzik dinlenmedigini bazi arkadaslar anlamiyor heralde...

hahah yoruma yarıldım.öküz gibi bağıranmış vay arkadaş,müziğe yeni soluk getirdin dostum  :lol: