Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5747535 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

şu 3 günde artık sahadan çıksınlar pazartesi drenaj çalışmalrı başlar umarım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yerde kedi yoluda kalmadı , yeşillik zamanı   :super:
bu anı ölümsüzleştirdiğin için teşekkür ederiz  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı drmmm

bu anı ölümsüzleştirdiğin için teşekkür ederiz  :evillol:

rica ederim.. hepimizin kalbi aynı şey için atıyor..   :ok:

Çevrimdışı ensdndr

herkese merhaba
hastalığım yüzünden 2-3 gündür foruma bakamıyorum.. Mabetten haber var mı? yılbaşında dönecek deniyordu

iyi akşamlar
geçmiş olsun karakartal . Hayırdır ?

Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı Oktay

Arkadaşlar Yeni üstden 3 kombinem var bunları acaba klubümüz numaralı ile değişim yaparmı farkını ödemek koşuluyla
demek parayı buldun  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Ozzy03

Hava iyi olursa 1-2 gün içinde kedi yolları biter bittikten sonra diğer vinçte sökülecek.Ardından Drenaj işi başlayacak.
Bunu Diyebilirmiyiz?

Çevrimdışı Efe

Hava iyi olursa 1-2 gün içinde kedi yolları biter bittikten sonra diğer vinçte sökülecek.Ardından Drenaj işi başlayacak.
Bunu Diyebilirmiyiz?
öyle olacağını tahmin ediyoruz drenaj çalışması pazartesi başlayacak gibi görünüyor vinçler tam olarak çıkarsa
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kivanc

öyle olacağını tahmin ediyoruz drenaj çalışması pazartesi başlayacak gibi görünüyor vinçler tam olarak çıkarsa
abi mebranlarin disaridan takialcagi kesin mi?

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Anıl

Evet kombine yer değişiklik oluyormu  :alala: :alala:
Bunu benim de öğrenmem lazım ya, sanki birisi yapılabiliyor demişti ama hatırlamıyorum kim demişti. @Yunus abi sendin diye kalmıştı aklımda ama :alala:

Çevrimdışı Efe

abi mebranlarin disaridan takialcagi kesin mi?
dışarıdan takılacak olmasa vinçler sökülmezdi ayrıca drenaj malzemeleride geliyor pazartesi vinçlerin hepsi giderse drenajda başlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

Bunu benim de öğrenmem lazım ya, sanki birisi yapılabiliyor demişti ama hatırlamıyorum kim demişti. @Yunus abi sendin diye kalmıştı aklımda ama :alala:
Öğrenirsen banada haber ver kapalı alta gitmem gerek @Anıl
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı mellfred

korkulukları koltuk ankrajlarının arasına sıkıştırılmışlar montajsız hepsi koltuk ankrajlı montajlı korkuluklar montajsız
:o_o:

Çevrimiçi murat

Merhaba Dostlar,
Çok uzun zamandır takip ettiğim foruma üye olmanın haklı gururunu yaşıyorum
 :sevinc
:hosgeldin

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Arkadaşlar Yeni üstden 3 kombinem var bunları acaba klubümüz numaralı ile değişim yaparmı farkını ödemek koşuluyla

Evet kombine yer değişiklik oluyormu  :alala: :alala:

Benim kombine aldığım zamanda oluyordu ama sezon başlamadan oluyordu ve uğraştırıyorlardı.

Şimdi passo dan dolayı sıkıntı sanırım

Passo-Beşiktaş kartı alırken sözleşmede bu madde var görünüyor bende olmadığı için bilmiyorum.

13. Her ne sebeple olursa olsun Kombine’yi satın aldıktan sonra iade talebinde ve yer değişikliği talebinde bulunmayacağımı,

...gayrikabili rücu kabul,beyan ve taahhüt ederim/ederiz.

Yine de satış merkezini arayıp şansınızı deneyin.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Melekcik

Benim kombine aldığım zamanda oluyordu ama sezon başlamadan oluyordu ve uğraştırıyorlardı.

Şimdi passo dan dolayı sıkıntı sanırım

Passo-Beşiktaş kartı alırken sözleşmede bu madde var görünüyor bende olmadığı için bilmiyorum.

13. Her ne sebeple olursa olsun Kombine’yi satın aldıktan sonra iade talebinde ve yer değişikliği talebinde bulunmayacağımı,

...gayrikabili rücu kabul,beyan ve taahhüt ederim/ederiz.

Yine de satış merkezini arayıp şansınızı deneyin.
Yüz bakalım yarın ararım da bu sene açılsa da gelmeyeceğim 3 maça gittim bu sezon ts gençlerbirliği akhisar hep puan kaybı  :by2:

Çevrimdışı ihsanakkanat

Böyle bir şey mümkün olursa bana da özelden haber verir misin?

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Yüz bakalım yarın ararım da bu sene açılsa da gelmeyeceğim 3 maça gittim bu sezon ts gençlerbirliği akhisar hep puan kaybı  :by2:
Aklından  bile  geçirme  o  zaman.  Abbovvv

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Nerede yüzeyim  :D 2016 oldu artık garantilersek son maçlarda denemek için git kara büyü bozulmuştur belki.

Bu sene gitmeyecek olup seneye gidecek olanlar bence şimdiden kombine alın yazın kesin zam gelir. imkan olur giderseniz bu seneden o da yanınıza kar kalır  :)

Çevrimdışı cadavra

Yarin istanbulda hava iyi olsada kedi yollari bitse yahu

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Yarin istanbulda hava iyi olsada kedi yollari bitse yahu

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarın şiddetli lodos diyordu hava durumunda vinçler çalışmayabilir.

Çevrimdışı Melekcik

Aklından  bile  geçirme  o  zaman.  Abbovvv
Kendimi karantinaya aldım istanbula bile gitmiyorum artık. Çatı kazasından bir gün önce stadın  oradaydım bu sene var birseyler @Coşkun Mevsim
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2016, 23:37:06 Melekcik ]

Çevrimiçi ergin

bende bir ara değiştirmeyi düşünmüştüm genel sohbet passolig konusunda para iadesi yapılabileceğini söylemişti

Çevrimdışı Melekcik

Nerede yüzeyim  :D 2016 oldu artık garantilersek son maçlarda denemek için git kara büyü bozulmuştur belki.

Bu sene gitmeyecek olup seneye gidecek olanlar bence şimdiden kombine alın yazın kesin zam gelir. imkan olur giderseniz bu seneden o da yanınıza kar kalır  :)
Bir yenilgi daha kaldırmaz bu yürek ve sizler @BJKTÜRK23  :kop: :kop: