Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5744315 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Erdem Çözer

kötü görünüyor daha sonra ince ayar yapaları lazım diyecektim onlar daha monte edilmemiş fotoya dikkatli bakın  :icool:

illa ki yapacaklardır.. böyle işi teslim edemezler
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı dlcs

Bence de pek yaslama gibi durmuyor.

Bu arada sprey yazıları basınçlı su ile çıkıyor. Ama yine de yazmayın tabii  :biggrinking:

Çevrimdışı Efe

Pek yaslama gibi durmuyor .
vida yok deliklerin ucunda ayrıca yerde daha yukarıda olacak onlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

korkulukları koltuk ankrajlarının arasına sıkıştırılmışlar montajsız hepsi koltuk ankrajlı montajlı korkuluklar montajsız
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2016, 19:51:52 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

@Necmi @ahmetx abi stadımız çok güzel laf yok ama karoğrafi yapmaya kalksak çatı asma germe nasıl yaparız bana sıkıntı olur gibime geliyo ? toki arenanın çatısı berbat kötü anlatmama gerek yok ama sırf o direk çatı sadece karaoğrafi için uygun ortam sağlıyo bizdede karaografi için uygun ortam oluşurmu çatı bi engel teşkil eder mi ?
yapılır bir problem olmazda kareografiyi kim yapacak ona harcayacak kadar paran varsa gidip çocuk esirgeme kurumuna ver en azından yararlı bir işe yarar.

Çevrimdışı cagdas44

Bu arada sprey yazıları basınçlı su ile çıkıyor. Ama yine de yazmayın tabii  :biggrinking:

Normal betondan çıkar ama küfekiden kabası çıksa bile gözenekli yapısı ciddi miktarda kısmı hapsedip iz bırakır.

İhsan abi çakıl sayısından eksiklik olmasın  :D

Çevrimdışı Efe

bu arada stadın her tribünün de koltuk ankrajları takılıyor ve baya ilerlemiş alt üst demeden takıyorlar sonuçta alt katta korkuluk yok sadece üstlerde var 15 gün içinde hem korkuluk hem ankraj işlemi biter bence sonra tüm ekip koltuk ları yardırmaya başlar koltuklar tektek delik açılarak montajlanmayacak ankrajlara tuturulacaklar buda zaman tasarrufu sağlıyor martın başında koltuk işlemleri bitecek gibi mir dekorasyon elinden ne geliyorsa yapacaktır bu tarz büyük işler için çok iyi referans olacak onlar için hem Türkiyede hemde diğer ülkelerde :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

Su yamukluga bakarmisiniz,monte edilmis .

Birtane ankraj bile göremedim. henüz montajı yapılmadı onların. No sıkıntı
:captain:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ers1903

korkulukları koltuk ankrajlarının arasına sıkıştırılmışlar montajsız hepsi koltuk ankrajlı montajlı korkuluklar montajsız

Sende de ne göz var ,helal :) :ishock:

Çevrimdışı Efe

vida bölümlerine bakmıyorsunuz neden bakmıyorsunuz görüntüye göre söylüyorsunuz montajsız onlar  :)  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Sende de ne göz var ,helal :) :ishock:
vida bölümlerine bakmak yeterli bu tarz fotolarda görüntüye değil montaj bölümlerine bakın hemen anlarsınız :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

Normal betondan çıkar ama küfekiden kabası çıksa bile gözenekli yapısı ciddi miktarda kısmı hapsedip iz bırakır.

İhsan abi çakıl sayısından eksiklik olmasın  :D

@cagdas44
Söylenen sayılar bunlar.
Saymak işi herzam ki gibi @Efe ye düşecek  :evillol:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

@cagdas44
Söylenen sayılar bunlar.
Saymak işi herzam ki gibi @Efe ye düşecek  :evillol:
çakılı sahaya oturup sayarımda heralde aylar sürer 3 yıl sonra açarız stadı  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sozkul

kötü görünüyor daha sonra ince ayar yapaları lazım diyecektim onlar daha monte edilmemiş fotoya dikkatli bakın  :icool:

Arkadaşlar, korkuluklar çok yüksek görünüyor, Kapalı ikinci katta sahanın her tarafını oturur pozisyonda korkuluk üzerinden görebilmek için göz-kıç arası mesafenin kaç cm olması gerekiyor?

Çevrimiçi Kartal Ç

çakılı sahaya oturup sayarımda heralde aylar sürer 3 yıl sonra açarız stadı  :D

o zaman bir klişe olarak ...  :)

[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2016, 20:15:48 Efe ]

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar, korkuluklar çok yüksek görünüyor, Kapalı ikinci katta sahanın her tarafını oturur pozisyonda korkuluk üzerinden görebilmek için göz-kıç arası mesafenin kaç cm olması gerekiyor?
yok abi alçak korkuluklar oturduğun zaman 1 kafa boyu geçiyor üst katlar çok dik olduğunda size göz yanılması yapıyor fotolar sanki yüksekmiş gibi gösteriyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı brci

Su yamukluga bakarmisiniz,monte edilmis .
takık olduğum korkuluklar daha demirlisi yokmuydu acaba hapishane mübarek  :s20:

Çevrimdışı Eyüp Emir

Arkadaşlar Yeni üstden 3 kombinem var bunları acaba klubümüz numaralı ile değişim yaparmı farkını ödemek koşuluyla

Çevrimdışı Kadir Akdağ

monte edilmiş korkulukların düzlüğünü değilde monte edilmemişlerin yamukluğunu görüyorsunuz..

Çevrimdışı Efe

monte edilmiş korkulukların düzlüğünü değilde monte edilmemişlerin yamukluğunu görüyorsunuz..
olumsuzluk eki olduğumuz için  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TheGenc61

herkese merhaba
hastalığım yüzünden 2-3 gündür foruma bakamıyorum.. Mabetten haber var mı? yılbaşında dönecek deniyordu

iyi akşamlar
Canımın Canısın BEŞİKTAŞ
Ömrümün Yarısı BEŞİKTAŞ
Sen Benim Vazgeçemediğim
Tek Aşksın Sensin BEŞİKTAŞ..!

Çevrimdışı YıldırayCengel

Merhaba Dostlar,
Çok uzun zamandır takip ettiğim foruma üye olmanın haklı gururunu yaşıyorum
 :sevinc
Cehennem Buz Tutana Kadar BEŞİKTAŞ'lıyız..

Çevrimdışı İhsan

Merhaba Dostlar,
Biz de uzun zamandır bekliyorduk  :hosgeldin
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

Merhaba Dostlar,
:hosgeldin iz
Şampiyon Beşiktaş JK