Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5748928 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

Karton kareografi bizim tribünde imkanı yok olmaz. Ayrıca yakışmaz. Açılış için hazırlık var zaten facebookta organizasyon saşfası açılmış çarşı tafyası tarafından
https://www.facebook.com/events/850180251710539/
kartonu oldum olası sevmedim 19 mayıs törenleri aklıma gelir ama 3d koreografilere bayılırım.

[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2016, 18:03:07 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kooj89

^                                                                                     

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kooj89

^                                                                                     

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Efe

kedi yollari bugun bitecekti ne guzel ruzgar engel oldu yarin bitireceklerdir diger paletli bakalim ne zaman söküme girecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

Dakika skor
Skor benden  :D

kedi yolu 32 / 42+x
Yağmur tahliye 65/168
Koltuk 7 / 45903
paletli 1 / 2
membran 0/84
Korkuluk 10903/25903
Mıcır 28981903/ 3452987361903
 :ebebe:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı bjklimert_

Stadın 19.03 açılış görüşünü gerçekçi buluyor musunuz ve stadın çatısında kaplanma ne kadar süre içinde başlar sabretmek giderek zorlaşıyor  :money:

Çevrimdışı Doğuhan

Karton kareografi bizim tribünde imkanı yok olmaz. Ayrıca yakışmaz. Açılış için hazırlık var zaten facebookta organizasyon saşfası açılmış çarşı tafyası tarafından
https://www.facebook.com/events/850180251710539/

sayfa da spreyli arkadaş olunca yazma gereği duydum gerçekten inşallah kimse saçma sapan kirletmez stadı

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

sayfa da spreyli arkadaş olunca yazma gereği duydum gerçekten inşallah kimse saçma sapan kirletmez stadı

O stadın değerini bilmeyecek adam girmesin oraya. Yaşına başına bakmam kalaylarım çok fena :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Skor benden  :D

kedi yolu 32 / 42+x
Yağmur tahliye 65/168
Koltuk 7 / 45903
paletli 1 / 2
membran 0/84
Korkuluk 10903/25903
Mıcır 28981903/ 3452987361903
 :ebebe:
koltuk 7 tane takılmış mı mebran 0-42 olmalı @İhsan
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2016, 19:29:13 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ers1903

Korkuluklari yamuk takmislar ,moralim bozuldu  :s20:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sozkul

Çevrimdışı sozkul

Stadın 19.03 açılış görüşünü gerçekçi buluyor musunuz ve stadın çatısında kaplanma ne kadar süre içinde başlar sabretmek giderek zorlaşıyor  :money:

Hiçbirşeyin aksamaması  gerekiyor, birazda  şansa ihtiyacımız var, havalar hepgüzel gitmeli..

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre.Guler

Akını tanıyorum stadı kiralayarak insanlar değil bunlar.  Stad yıkıldığında beri Avrupa yakasında bir depo tuttular pankart vb organizasyonları orada yapıyorlar.  Buda depodan bir fotolar.  Zaten o kadar güvenlik var içeri saray sokamazlar

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İhsan

koltuk 7 tane takılmış mı mebran 0-42 olmalı @İhsan

@Efe
42 ptfe membran + 42 şeffaf membran değil mi?
Denemek için takılan koltuklar var idi.  :ssss: (7 sayısını attım )
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

@Efe
42 ptfe membran + 42 şeffaf membran değil mi?
Denemek için takılan koltuklar var idi.  :ssss: (7 sayısını attım )
he tamam öyle doğru  :D koltuklar takılmış deyince bende bi anda nerde bu koltuklar dedim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

Korkuluklari yamuk takmislar ,moralim bozuldu  :s20:

Yamuk olan korkuluklar henüz monte edilmedi sadece yerlerine bırakıldı.
Dün tartışılmıştı.

Yoksa yeni fotolar mı var sende?
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ers1903

Çevrimdışı asyakartalı

Su yamukluga bakarmisiniz,monte edilmis .
onlar monte edilmemiş olmasın :)bu şekilde kalacağını aklın kesiyormu hiç.yapan firmaya 1 tl ödemezler bu şekilde abartmayalaım.

Çevrimdışı Efe

Su yamukluga bakarmisiniz,monte edilmis .
kötü görünüyor daha sonra ince ayar yapaları lazım diyecektim onlar daha monte edilmemiş fotoya dikkatli bakın  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ers1903