Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5746931 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Ensar

hadi diyelim stat 19 Mart 2016 tarihinde açılacak ve kapasite 42 bin kişi olacak. Bu da demek oluyor ki yarın dahil açılışa 72 gün var. Yarın itibariyle koltuk takılmaya başlansa, günde yaklaşık 600 koltuk takılabilecek mi?
resmi bir 19 mart açıklaması duydunuz mu belki niyetleri nisanda açmak , taraftar yine kendi uydurup kendi inanıyor sonra da yetişmez etmez diyor
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı kartalcan

bence koltuk montajı kelepçeli olacağı için çok hızlı bir şekilde ilerleyeceğini düşünüyorum, zor olan kısımlar betona dübelleri çakıp demirleri sabitlemede onunda yüzde ellisi bitmek üzere.

Çevrimdışı tangaz

Lyon'un stadın bakınca ben derimki parayı çar çur etmişler yazık olmuş fiyasko bi mimari...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Efe

resmi bir 19 mart açıklaması duydunuz mu belki niyetleri nisanda açmak , taraftar yine kendi uydurup kendi inanıyor sonra da yetişmez etmez diyor

19 martı uyduruyorsa nisanıda uyduruyor belki daha sonra açılacak :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

hadi diyelim stat 19 Mart 2016 tarihinde açılacak ve kapasite 42 bin kişi olacak. Bu da demek oluyor ki yarın dahil açılışa 72 gün var. Yarın itibariyle koltuk takılmaya başlansa, günde yaklaşık 600 koltuk takılabilecek mi?

abaküs sistemiyle rahatlıkla mümkün.. zaten firma da başladığı günden itibaren 3 ay diyor.. yetişiyor
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hadi diyelim ki demiş. Resmi dememiş.

Burada insanların yazmadığı şeyleri yazmışmış gibi yapıp sonra onun üstüne yorum yapmak çok saçma değil mi? son 1 sayfada 2 kere yaşandı bu durum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

Sahanın içinde 6 tane kedi yolu var monte edilmeyi bekleyen.
bu akşama onlar biterdi çalışma durdu galiba rüzgardan yeni bi foto görebilirsek çalışma var mı yok mu anlarız :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ers1903

Micirlar gelmiş ,yeni acik tarafina dokulmeye baslanmis  :ishock:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

abaküs sistemiyle rahatlıkla mümkün.. zaten firma da başladığı günden itibaren 3 ay diyor.. yetişiyor
Başladığı günden kasıt koltukların takılmaya başlayacağı tarihse nasıl yetişiyor? Abaküs sistemi ve korkulukların başladığı tarihse kasıt bir şey diyemem.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Başladığı günden kasıt koltukların takılmaya başlayacağı tarihse nasıl yetişiyor? Abaküs sistemi ve korkulukların başladığı tarihse kasıt bir şey diyemem.

"Planlamamız bütün stadın traverslerini tamamlayıp sonrasında koltuklara geçmek fakat inşaat işleyişine göre uygulamada değişiklikler olması da muhtemel. Başlangıç için net bir tarih veremesek de projeyi 90 günde tamamlamayı planlıyoruz." demişler.

Projeden kasıt tamamı olmalı.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bu arada su toplama oluklarını takarken çatı oluklularının denk geldiği yerlerde boşluk bırakmışlar.. acaba oralara farklı bir parça mı gelecek?

Çevrimdışı Efe

komple 90 gün demişlerdi aralık 20 civarı başladı mart ortası en geç biter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Koltukları takıp üstünü örtebilirler aslında
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ensar

19 martı uyduruyorsa nisanıda uyduruyor belki daha sonra açılacak :icool:
o yüzden ne yapıyoruz daha sakin oluyoruz kendi fikir yürüttüğümüz şeyleri kesinmiş gibi inanıp olmayınca da asıp kesmiyoruz :)
Hadi diyelim ki demiş. Resmi dememiş.

Burada insanların yazmadığı şeyleri yazmışmış gibi yapıp sonra onun üstüne yorum yapmak çok saçma değil mi? son 1 sayfada 2 kere yaşandı bu durum.
ben alıntıladığım mesaj için değil 19 marta yetişmez lafları türemeye başladığı için yazdım abi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Serhat Akkaya

"Planlamamız bütün stadın traverslerini tamamlayıp sonrasında koltuklara geçmek fakat inşaat işleyişine göre uygulamada değişiklikler olması da muhtemel. Başlangıç için net bir tarih veremesek de projeyi 90 günde tamamlamayı planlıyoruz." demişler.

Projeden kasıt tamamı olmalı.
Umarım öyledir. Yinede membranların bitişi ile en azından belli bir bölümünün takılmasından sonra başlanacaktır koltukların takılmasına ki bu da benim tahminime göre 40-50 gün bir süre demek 19.03 hedefleniyorsa günde 850-900 koltuk demek oluyor.Zorlayıcı bir hedef. Belki çift vardiya vs ile çok rahat bitirilebilir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deadam

Koltuk raylarının montajı biten yerlerde bir koltuk montajı en fazla 2 dakika sürecektir

8 saat mesai yapılırsa bunun 2 saati laylaylom  geçse  480 Dakika çalışacaktır bir işçi
Bir işçi günde çok kasmadan 240 koltuk takabilecektir.
Hadi diyelim çokta kasmadı 150 koltuk taktı

Bundan sonrası klasik iş problemi bir işçi günde 150 koltuk takarsa  42000 koltuk 50 günde kaç işçi ile takılır.

Burdan da sonuç yaklaşık 6 işçi çıkıyor. O iş için en az 30 kişi çalışalacağını düşünürsek

30 günde rayları ve korkulukları biten koltuklar çok rahat montajlanır. Zaten ray ve korkuluk montajı çalışmaları devam ederken koltuklar monte edilebilir.

Koltuk montajı için membranı beklemek bana mantıklı gelmiyor. Bence membran beklenemden koltuklara başlanabilir.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı carsikartali

Zemine başlamadan önce şuan ki zemini biraz aşağı indirmeyeceklermiydi?

Çevrimdışı Erdem Çözer

Umarım öyledir. Yinede membranların bitişi ile en azından belli bir bölümünün takılmasından sonra başlanacaktır koltukların takılmasına ki bu da benim tahminime göre 40-50 gün bir süre demek 19.03 hedefleniyorsa günde 850-900 koltuk demek oluyor.Zorlayıcı bir hedef. Belki çift vardiya vs ile çok rahat bitirilebilir.

bir arkadaş paylaşmıştı.. kırılan koltuğun değişimini.. 1 dk civarında sürüyordu sanırım

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Erdem Çözer

delik kalmış :D

ben de bu üst katlarda biriken su nerden tahliye olacak diye düşünüyordum :)

Çevrimdışı Efe

delik kalmış :D
bende gördüm onu üzeri kapalı olacağı için sıkıntı yok belkide bilerek biraktılar su tahilye olsun diye birikirdi orda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

bende gördüm onu üzeri kapalı olacağı için sıkıntı yok belkide bilerek biraktılar su tahilye olsun diye birikirdi orda
o zman oraya gider boruları döşeyecekler abi