Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5749771 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Serhat Akkaya

West ham yeni stadının açılışı için resmi sayfasına şöyle bir sayaç koymuş. Yakında bizimkinde görmek dileğiyle.

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

Bir tahmin de benden.
Oraları malzeme yüklemek için açık bıraktılar.
Daha sonra kedi yolu gelecek ve orayı kapatacak. Ek yatay kedi yolu/yolları dış kolonlara doğru çatının altına asılacaktır..
Güvenlik açıdan orası boş kalamaz ve lift sistemiyle çözülemez  :alala:
o zaman disaridan vinc takacak daha sonra icerideki buyuk vincin belki daha uzaga ulasanindan getirecekler o sekilde takilacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

sana katılıyorum ama peki şöyle bir kontra soru gelirse cevabın ne olur ? Eksik kedi yolları nerede o zaman?

Üretiliyor olabilir :-)
Ve ya parça parça gelir ve sonradan monte edilir. Ne de olsa büyük vinçler gitmiş olacak.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi ben duymadım fakat bizde bu şans var iken ilk biz oluruz ama inşallah gerek bile kalmaz :D o vinç bize ışıklandırma ve ses sistemi montajlarında çok yardımcı olacaktır fakat tekrar söyleyeyim yönetim kedi yoluna çıkışı tribünden verir bence.

şans konusundaki yorumunun altına imzamı atarım :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Deadam

Koltuk saha ve içerideki işler 3 vardiya ile rahatlıkla 70 günde yetiştirilir ancak membran ve kedi yolları üzerinde yapılacak çalışmalar ancak gün ışığında güvenli olur kritik iş onlar açılışıda onlar belirleyecek zaten. 19.03 hayal değil. Gerçekleşebilecek mantıklı bir tarih. Ancak gerçekleşme ihtimali gerçekleşmeme ihtimali ile aynı oranda.

Bu süreç içerisinde rüzgarlı yağışlı günler membran serimini yavaşlatabilir.

En kötü ihtimal son iç saha maçı açılış en iyi ihtimal 19.03.

Karamsarlık yok çalışmaya devam :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı sallapati

kedi yollarından ışıklandırma panelleri takılırsa koltuk ve çim işleri gece de yapılabilir...

Çevrimdışı Efe

West ham yeni stadının açılışı için resmi sayfasına şöyle bir sayaç koymuş. Yakında bizimkinde görmek dileğiyle.

bencede konmali 15 ocakta belki boyle bir sayac konacak istanbulun cesitli yerlerinede koyacagiz dedi baskan bi aciklama yapilsin bakalim neler olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Vay anasına , Olympic Lyon un stadını da bitirdi devlet babaları .

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Üretiliyor olabilir :-)
Ve ya parça parça gelir ve sonradan monte edilir. Ne de olsa büyük vinçler gitmiş olacak.
neden şimdiye kadar üretilmemiş olabilir sen bilirsin bu işleri @İhsan  :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

kedi yollarından ışıklandırma panelleri takılırsa koltuk ve çim işleri gece de yapılabilir...
yeterli zaman var sallapati pazartesi drenaj baslasin mart basina kadar hepsi biter belki mebran kalir cimin oturmasi kalir koltuk falan biter 19 marta kadarda eksik kalmaz size sunu soyleyeyim bursa stadinda yerler şap betonlu duruyor boyasiz moyasiz tavansiz bir suru yer var ama 17 ocakta stadta mac oyananacak onlar bu halde stadi aciyorsa biz cok cok rahat acariz martta bizim ic kisim nerdeyse tam bitmis olacak iş donup dolasip drenaj ve çime geliyor yetismesi gereken en önemli is bu 2 si
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Paletli boom u indirmiş diğer vinç te alçaltmış rüzgar olabilir

Çevrimdışı Erdem Çözer

veya paletliye veda..  :busted_cop:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı birkanmaraz

evet istanbula şuan çok rüzgar var. yağmurda  başlıyor. Meteroloji uyardı rüzgar ve sağanak yağmur gelicek diye. @FARUK abi.

Çevrimdışı FARUK

veya paletliye veda..  :busted_cop:
Mesajı o şekilde yazıyordum da aklıma geldi diğer vince de baktım o da kapalı rüzgar olabilir bence tabiki emektar gidiyor da olabilir :)

Çevrimdışı Efe

bildigin toki arena :) yayik buyuk cati celik yigini estetik 0 buyuk kapasiteli stadlar arasinda en guzelleri vembley , luz ve brezilya ulusal stadi diger 60 bin uzeri stadlarin hepsi estetik yoksunu bence o yuzden 40-50 bin arasi stadlar cok daha guzel geliyor gozume daha kullanisli oluyorlar gorunum acisindan daha iyi malzeme kullanilabiliyor maliyeti daha az oldugundan diger buyuklere gore bordonun stadi vodafone arena san mames suan estetik acidan en iyiler bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deadam

Bence zeminde de çalışma yapılacak gibi 1-2 kepçe gelip zeminin yüzeyini 50 -60 cm  kazıyacaklardır yoksa bu seviyede drenaj boruları stablize malzeme falan döşernirse saha çok yükselir gibime geliyor.
Hatalıysam düzeltin
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Erdem Çözer

Mesajı o şekilde yazıyordum da aklıma geldi diğer vince de baktım o da kapalı rüzgar olabilir bence tabiki emektar gidiyor da olabilir :)

geçen rüzgarda kafayı indirmemişlerdi.. bence gidici  :D

Çevrimdışı Efe

kedi yollari aksama biter diyordum ne guzel ruzgar cok fazla suan o yuzden indirmisler bence yarina kaldi artik kedi yollari
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

çok mantıklı sen bunu paylaşınca tekrar emirates'e baktım çatının büyük bölümü şeffaf.. biz niye şeffafı tercih etmedik acaba?
Iklim şartları :tabe:

Ingiltere Yilin en az 8 Ayi yogun yagis alan bir ülke Gunesi az görüyor tipki Almanya gibi

Turkiye oyle degil Gecenlerde @Necmi abi de söylemişti Tamamen Seffaf Membran Türkiye iklimine kesinlikle uygun degilmis

Yazin Şiş kebap olurduk Tribunde , Çimler de yanardi :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı martin40

Bu stadi devlet yapmadi abi, Lyon kendi yaptirdi

Çevrimdışı Erdem Çözer

Iklim şartları :tabe:

Ingiltere Yilin en az 8 Ayi yogun yagis alan bir ülke Gunesi az görüyor tipki Almanya gibi

Turkiye oyle degil Gecenlerde @Necmi abi de söylemişti Tamamen Seffaf Membran Türkiye iklimine kesinlikle uygun degilmis

Yazin Şiş kebap olurduk Tribunde , Çimler de yanardi :tabe:

ya o şiş kebap olayını da çok mu abartıyoruz acaba.. ispanya'da çoğu stat açık o adamlar şimdiye zenci olmalıydı :)

Çevrimdışı ahmetx

yukaridan bakildiginda goruntuyu etkileyebilirdi seffaf bolumun genis tutulmasi ben isik konusunda bi sıkıntı olacagini dusunmuyorum gerekirse takviye makinalarla yapilir
stad bittiğinde çatının gölgesi sahayı kapladığında bana hak verceksin @Efe . Fotoda görüldüğü üzere sağ tarafta çatının gölgesi çimlerin üzerinde görülüyor eğer çatının bu kısmı şeffaf olmasaydı çimlerin bu kısmı ışık alamayacaktı.

Çevrimdışı heart

çatıyı bitirdik çok şükür. membran başlayacak ışıklandırma, vodafone vericileri, koltuklar, drenaj, çim hepsi tamam 70 günde bitebilir.
benim anlamadığım şey şu. Hala ytong geliyor yeni açık arka tarafa koyuyorlar. yani içeride hala duvar örüyorlar. içeride ki işlerin 70 gün içinde bitmesi bence çok zor bir durum.
bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz içeride ki işler hakkında.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bildigin toki arena :) yayik buyuk cati celik yigini estetik 0 buyuk kapasiteli stadlar arasinda en guzelleri vembley , luz ve brezilya ulusal stadi diger 60 bin uzeri stadlarin hepsi estetik yoksunu bence o yuzden 40-50 bin arasi stadlar cok daha guzel geliyor gozume daha kullanisli oluyorlar gorunum acisindan daha iyi malzeme kullanilabiliyor maliyeti daha az oldugundan diger buyuklere gore bordonun stadi vodafone arena san mames suan estetik acidan en iyiler bence
Aksine çok güzel bir stat. Ayrıca daha iyi malzemeden kasıt nedir? Bu stat yaklaşık 350 milyon euroya mal olacak bizim hayalimizde göremeyeceğimiz malzemeler kullanılmıştır. Tamam bizim stadımız gerçekten güzel ama böyle güzel statlara da toki arena muamelesi yapmak bir fotoya bakıp bana çok mantıklı gelmiyor. Özellikle dışı gayet başarılı..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Bu stadi devlet yapmadi abi, Lyon kendi yaptirdi
hadi canım inanmam  :D Euro 2016 stadı değil mi bu ?