Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5749718 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı cursedofdragon

o kadar seyret çıkılan bir yer değil ve çıkış olmayacağına hiç ihtimal vermiyorum.. zaten çıkış olmayacak olsa köşeleri de kapatılardı

Ya şöyle düşünüyorum."T" Kedi yolu filan taksalar başka parça yok aynı şekilde merdiven filan koysalar yine başka parça yok.

Aklıma birtek öyle geliyor.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Ya şöyle düşünüyorum."T" Kedi yolu filan taksalar başka parça yok aynı şekilde merdiven filan koysalar yine başka parça yok.

Aklıma birtek öyle geliyor.

parçaların olmamasına ben de bir açıklama getiremiyorum :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı kartalcan

Bir kedi yolu bitiyordu rengi beyaz.
Yollar bitince başlayacak bir telaş.
Son paletlide çıkacak zeminden yavaş yavaş,
Sonrasında SİSlerde arasında önce drenaj sonra çimentaj
Bu arada kedi yollarında binlerce kilometre kablo olacak montaj,
Işıklar, antenler takılacak yapmayın traş
Mir koltukları takarken kazanacak avantaj
Membran örtülecek mabedin üstüne almayacak artık kadraj

Aceleye lüzüm yok her zaman her heryede En Büyük BEŞİKTAŞ

+1903

Çevrimdışı Emre.Guler

Parçaların olmaması parçaların gelmeyeceği anlamına gelmiyor  :D

Çevrimdışı Erdem Çözer

Evet ama niye diğer parçalar aylar önce gelmesine rağmen onlar gelmedi? :)

Çevrimdışı Ensar

Bir kedi yolu bitiyordu rengi beyaz.
Yollar bitince başlayacak bir telaş.
Son paletlide çıkacak zeminden yavaş yavaş,
Sonrasında SİSlerde arasında önce drenaj sonra çimentaj
Bu arada kedi yollarında binlerce kilometre kablo olacak montaj,
Işıklar, antenler takılacak yapmayın traş
Mir koltukları takarken kazanacak avantaj
Membran örtülecek mabedin üstüne almayacak artık kadraj

Aceleye lüzüm yok her zaman her heryede En Büyük BEŞİKTAŞ
oooo bu çok çok iyi olmuş süper :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Serdkar

Kedi yolları nın kenar bağlantısı olacakmı olacaksa nasıl olacak henüz göremedik ama onun dışında membran lara başlanmalı artık
@FARUK Isiklandirma ve Vodafone 4G vericlerin montaj ne zaman olacak?
Bilgin varmi?

Çevrimdışı mikailtatli

drenaj a cimlere baslansinda gerisi her harukularda halledilir.

Çevrimdışı serdart

ben aşağıya doğru düz inen bir merdiven bekliyorum yani kedi yolu komple çatıyı dolaşmayacak 4 yerden çatıya ulaşım olacak.

örnek olarak

merdivende çok eğimli olmadan en üst tribünün oraya iner kafesli kapılı bi girişi olur.

Çevrimdışı cursedofdragon

ben aşağıya doğru düz inen bir merdiven bekliyorum yani kedi yolu komple çatıyı dolaşmayacak 4 yerden çatıya ulaşım olacak.

örnek olarak

merdivende çok eğimli olmadan en üst tribünün oraya iner kafesli kapılı bi girişi olur.

olmaz bu tribünü kapatır.

Çevrimdışı canergiray77

Bilgin varmi?
bence onlar kolay işler mebran drenaj çim koltuk bunların bitimine göre başlamalılar... 4G vodafone işlerine @Serdkar
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı YunusEmre

Bilgin varmi?

Acaba diyorum o 4 köşeye daha farklı bir kedi yolu gelebilir mi Vodafone vericilerinin yerleştirilmesi için yoksa başka nereye koyacaklar vericileri...

Çevrimdışı Deadam

Acaba diyorum o 4 köşeye daha farklı bir kedi yolu gelebilir mi Vodafone vericilerinin yerleştirilmesi için yoksa başka nereye koyacaklar vericileri...

Bir tahminde de ben bulunayım sabit olmayan portatif merdivende kullanılabilir.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı FARUK

Aklıma gelen tribün ortasındaki kedi yolundan hareketli bir merdivenle üst tribün ilk sırasına ulaşımdı aşağı indirerek parçayı ama mesafe 21 metre zaten dış kiriş e uzaklık kapalı numaralıda 30 açıklarda 38 metre civarı direk yatay ulaşım daha mantıklı
Az kaldı hep beraber şahit olacağız

Çevrimdışı tangaz

Bir tahminde de ben bulunayım sabit olmayan portatif merdivende kullanılabilir.

görüntü ve şimdiye kadarki malzeme sevkiyatları bende de bu tahmini doğuruyor yada ev ofis tacımacılığında kullanılan portatif vinç benzeri birşey düşünülüyor olabilir
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yasin A.

yeni üye oldum site çok güzel olmuş
:hosgeldin @bjkkartal burası beşiktaşlılarla güzel gerçekten..

Çevrimdışı heart

mabet gelse de artık merakımızı giderse.  :bandit:
nerelerde hiç uğramaz oldu.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Yasin A.

içeriden şöyle doyurucu fotoğraflar alsak keşke, bayadır içeriyi gözlemleyemiyoruz, dışarısını için harmanlık çekmedik saolsunlar fotograflar eksilmedi hiç ama şayet içeride de ilerlemeler varsa, temizlikler bile başladıysa görmek güzel olurdu.  :iblush:

Çevrimdışı carsikartali

zaten sürekli çıkılması gereken bir yer değil ki ?

Işıklar kablolar vs hepsi takılacak bir arıza olduğu zaman vs çıkılıyor.

Küçük vinç yardımı ile çıkılabilir küçük vinçler çim'e zarar vermez.

Bence öyle birşey olmaz.Farzedelim ki maç esnasın ışıklandırmada bir sorun çıktı sahaya vinç girip müdehale edemez.
Stadlarda kareografi için bile kediyolları kullanılıyor.Oraya mutlaka ulaşım olacaktır.

Çevrimdışı Emre.Guler

Eski inönü koridorları. Duvarların haline bakın çivi çakıyorduk pankart için duvarlar kum kum dökülüyordu

Çevrimdışı Erdem Çözer

Eski inönü koridorları. Duvarların haline bakın çivi çakıyorduk pankart için duvarlar kum kum dökülüyordu

vay be.. nereden nereye..

Çevrimdışı Efe

paletli kedi yollarini aksama kadar 3 e indirecek gibi diger vincte yardim ederse belki bugun biter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Aklıma gelen tribün ortasındaki kedi yolundan hareketli bir merdivenle üst tribün ilk sırasına ulaşımdı aşağı indirerek parçayı ama mesafe 21 metre zaten dış kiriş e uzaklık kapalı numaralıda 30 açıklarda 38 metre civarı direk yatay ulaşım daha mantıklı
Az kaldı hep beraber şahit olacağız

bu saate kadar iceriye getirmemeleri ilginc o 4 koseye muhakkak kedi yolu monte edilecek ama iceriden edilmeyecek o kesin gibi nasil yapilacak cok merak ediyorum dogrusu belki drenaj uzerinden daha sonra takilacak cime gecilmeden zarar vermeyen bi vinc tarafindan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Atmayın şöyle fotolar hüzünleniyor insan :(
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

bu arada iz insaata ait saha icindeki alet edavat ve baraka tamamiyle toplanmis artik sahadan cikis cok yakin baslasin drenaj :icool:
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2016, 13:15:25 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK