Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5753174 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

drenaj başladığı zaman zemini ne kadar kazacaklar ?
1 seneden fazladır oraya çakıl döküldü zemin alt kısmı çim gelişmesi için uygun hale getirilir diye düşünüyorum.
tekrar kamyon sayarmıyız @Necmi abi ?  :D
Zemin aşağı inmeyecek tam tersi yükseltilecek ilk prekastla ayni hizada olacak hemen hemen

He drenaj icin kazilip sonra kapatilip yukseltilir orasi ayri konu
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı serti67

atılan resımlerı ınceleyen arkadaşlar benmı yanlıs görüyorum çatı bılezıgınde yapılan küfekıler farklı sekılde montajımı yapılıyor demır bır çerçeve yapılmış daha once ınce raylara montajdı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ZEKI

@Yunus Emre Dökmeci @onurturan beyler, az önce ttarenaya baktım da, adamların da bizdeki gibi 3 tane çıkışı var. Stadlarının deniz seviyesinden oldukça yüksekte olduğunu düşünürsek bu çıkışlarla ilgili durum sanki başka bi mevzuatın dayatması gibi.
toki oyle uygun gormus ama bizimkiler cim, ambulans ve seyirci tahliyesi icin yapildi..

Çevrimdışı Oktay

toki oyle uygun gormus ama bizimkiler cim, ambulans ve seyirci tahliyesi icin yapildi..
zeki hoçam benim bildiğim; istanbulda olası bi depremde stat sahra hastanesi olarak kullanılacak şekilde üstü açılır kapanır  projelendirildi..gsgm israrla üzerini kapatması için galatasaraya baskı yapması stadın en baştan beri bu amaç içinde kullanılacak şekilde düşünülmesi

Çevrimdışı ZEKI

zeki hoçam benim bildiğim; istanbulda olası bi depremde stat sahra hastanesi olarak kullanılacak şekilde üstü açılır kapanır  projelendirildi..gsgm israrla üzerini kapatması için galatasaraya baskı yapması stadın en baştan beri bu amaç içinde kullanılacak şekilde düşünülmesi
bizim stad icinde aynisi planlaniyor @Oktay afet donemleirnde toplanma alani olarak

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

bizim stad icinde aynisi planlaniyor @Oktay afet donemleirnde toplanma alani olarak
AFet zamanı  toplanma  alanları   yağmalanınca İstanbulda  mecburen stadyumlara  kaldık  desenize.

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı sylar

nou campta'ki baskıyı goruyo musunuz abi cok ozledım soyle baskı kurmayı rakıp ve hakem ustunde ...

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Yalçın

Suleyman Seba

Çevrimiçi murat

Arkadaşlar konusu gectimi takıp edemedimde, bu cemberin üstündeki demirler ne işe yarıyor acaba?

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaşlar konusu gectimi takıp edemedimde, bu cemberin üstündeki demirler ne işe yarıyor acaba?
membranlardan oluklardan gelen yagmur suyunun tahliyesi icin.

Çevrimdışı Efe

yarın kedi yolu son 5 kalır cuma günüde biter diye düşünüyorum şu 4 taraftaki boşluklara ne yapılacak ve nasıl takılacak merak ediyorum diğer stadlarda hep konmuş bizde boş bırakıldı :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

arkadaslar koltuk dizayniyla alakali aklima birsey geldi ama nasil olur bilmiyorum, bu sitede
ahmetdi galiba yükleyen arkadas o galiba yapabilyor o isi bilgisayardan. konu söyle asagadaki
attigim resimde stadin ilk kati komple kirmizi olsa üstüde siyah beyaz olsa nasil olurdu sizce acaba?
bilgisayarda tasarlanmaya degermidi sizce, ne düsünüyorsunuz?

Çevrimiçi Necmi

@Yalçın  eline sağlık transfer başlığı biraz karışıktı bakamadım

Çevrimdışı canergiray77

istanbulda hava nasıl arkadaşlar yalovada orta derecede fırtına mevcut vinç sökme işlemi falan deniyordu mazallah yarım kalıpta catıya bir zarar gelmez dimi kafamda deli soru oluştu  :s20:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı 34BJK64

Elemanin biri dun inonunun onunden gecmis , Bogazdaki NEMLI havadan dolayı stad kisa surede yikilirmis

Muhtemelen Deniz tarafindaki Tribunler çokermis :kop: :kop: :kop:

Arkadasin Jetgart betonu ve Fore Kaziklardan haberi yok galiba

Biz o kaziklari Sadece Zemine cakmamisiz Cok Net :tabe:

70 yıllık İnönü bile nemden yıkılmadıysa Vodafone Arena kıyamete kadar yıkılmaz.  :claps:

Kıskançlığından çatlıyor renkliler.
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı birkanmaraz

@Necmi abi o haberden sonra forumu duymayan kalmadi. 

Geçen gün başkanın röportajında dikkatimi bir sözü çekti e müze gibi kelime geçti.  Ahmet abi paylaşınmisti ben oyle hatirliyorum.  Müze 360º bir sekilde sanal ortamda göre biliyorsun . Keşke olsa dedik ve oluyor.

Çevrimdışı birkanmaraz

istanbulda hava nasıl arkadaşlar yalovada orta derecede fırtına mevcut vinç sökme işlemi falan deniyordu mazallah yarım kalıpta catıya bir zarar gelmez dimi kafamda deli soru oluştu  :s20:

Abi ben suan sislide yim hava soğuk bile degil . Rüzgar hafif var.

Çevrimdışı Gonzo

@ahmetx 'in Öneri ve İstekler Başlığında paylaştıklarından: "tribün yırtıklarının üzeri hareketli koltuk renkleriyle uyumlu brandayla örtülmeli ve çim ekipmanlarının bulunacağı bir tribün köşe yırtığı maç günleri hidrolik kapıyla kapatılıp +196 koltuk kazanılmalı."

Benim böyle bir uygulamadan haberim dahi yoktu açıkçası; bizim stadda da umarım uygulanır; konuyla ilgili bilgisi olan bir arkadaş var mı aramızda?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı Deniz

Baskan ne zaman acilis tarihini aciklayacakti ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı birkanmaraz

Baskan ne zaman acilis tarihini aciklayacakti ?
  @Deniz  abi ocak 15 deniliyordu. Tahminen zemine başlayınca basın toplantısı düzenlenecektir.