Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5754520 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ONUR KOLCU

onlar çok detaylarla uğraştılar mesela prekastlara gradyan boyama yaptılar , küfekiler bizimkinin 2-3 katıydı, tribün arkalarını da kapladılar mesela ve çevre düzenlemesiyle çok uğraştılar , çatı altını kapladılar bir de 360 skorbord yapıyorlar.

Vakitleri bol olunca sıkıntı olmuyor :)

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Fatih

Bizimle ayni zaman da baslamislar stada ama.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı İhsan

oluklu borunun boyası mı kavlamış ?

Evet. Ve muhtemelen tekrar boya tamiri gerekecektir.
Ama yağmur olukları monte edilmeye başlanmış. Membranın gelmesine az kaldıı demektir  :halay:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bizimle ayni zaman da baslamislar stada ama.

Nasıl aynı başlamışlar bence tarihlerine iyi bakmalısın :)

bu video 21 ekim 10 ayda bu hale gelmemiştir heralde.
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2016, 13:55:59 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı heart

korkuluklar neden öyle ? biri yüksek biri alçak düzgün değiller.
sonradan kaynak yapılacak mı acaba öyle bırakılmaz heralde.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı cadavra

Bence kedi yollarinda bilerek planli acele etmiolar bu stada su yolu icin olan zimbirti bitmeden mebrana gecemiolar sanirim o bitmeden gecemediklerine gore kedi yolunun bitimi mebrana etki etmeyecegi icin enerjilerinin cogunu iste o zimbirtiya ayiriolar .

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı aesenkaya

Yağmur tahliye olukları  montajı başlamış facebook vodafone arena resmi hesaptan resim.

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

sadece vakit değil paraları da bol 260 milyon $ a maloldu.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

sadece vakit değil paraları da bol 260 milyon $ a maloldu.

Hay maşallah :)  temel atma tarihi ne abi o stadın.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

korkuluklar neden öyle ? biri yüksek biri alçak düzgün değiller.
sonradan kaynak yapılacak mı acaba öyle bırakılmaz heralde.

Hangisi alçak hangisi yüksek? :alala:

Bana aynı gibi geldi.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı heart

Bana aynı gibi geldi.

işaretlediğim yerler eşit değil.
birisi yukarıda birisi aşağıda.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı İhsan

Bana aynı gibi geldi.

Elle tutulan yatay borular aynı hızada değiller.
Fotoya göre söylemek kolay değil ama güvenlik açısından sorunlu görünüyor.
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2016, 14:29:34 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Factatum

onlar çok detaylarla uğraştılar mesela prekastlara gradyan boyama yaptılar , küfekiler bizimkinin 2-3 katıydı, tribün arkalarını da kapladılar mesela ve çevre düzenlemesiyle çok uğraştılar , çatı altını kapladılar bir de 360 skorbord yapıyorlar.

Vakit buldukça SkyscraperCity'deki sayfasını ziyaret ediyorum. Stad değil, bildiğin anıt inşa ediyorlar. Bittiğinde çok görkemli bir stad olacak.

Çevrimdışı ahmetx

Vakit buldukça SkyscraperCity'deki sayfasını ziyaret ediyorum. Stad değil, bildiğin anıt inşa ediyorlar. Bittiğinde çok görkemli bir stad olacak.
tribünler 10 üzerinden 7 , diğer herşey 10 üzerinden 10 bu stadyumun.

Çevrimdışı selçukaras

Polemik yaratmak istemem ama bu stadın 19 martta açılması imkansıza yakın 73 gün var şuanda ve kış mevsimindeyiz hava şartları ister istemez işlere sekte vuracaktır ince işler var, koltuk , drenaj, çim var da var bence 2016 eksiksiz bir şekilde ağustosta açalım

Bende arkadaşa katılıyorum

Çevrimdışı sallapati

Elle tutulan yatay borular aynı hızada değiller.
Fotoya göre söylemek kolay değil ama güvenlik açısından sorunlu görünüyor.

aynen benim de dikkatimi çekti.. çok sakıncalı sağlık açısından.. parmak bile koparabilir. düzeltmeleri lazım

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Factatum

tribünler 10 üzerinden 7 , diğer herşey 10 üzerinden 10 bu stadyumun.

Köşelerdeki sinüs eğrisi biraz fazla olmuş. Ancak yanlış hatırlamıyorsam, adamlar prekastların üstlerini dahi kapladılar. Eminim ki, koltuk dizaynı ve dizilimi de fevkalade olacaktır. 

Sinüs eğrisi için sanki çok puan kırmışsın. O eğriye rağmen (bitmemiş) stad için puanım; 9.5.

Çevrimdışı OrhanAker

skyscrapercity deki fotolara bakmaktan doyamadım :D harbiden efsane stat olmuş

Çevrimdışı idil

skyscrapercity deki fotolara bakmaktan doyamadım :D harbiden efsane stat olmuş

Stat iyi de Boğaz eksik. 10/10 tek stat Vodafone Arena dır :)
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı eşbaşkan

aynen benim de dikkatimi çekti.. çok sakıncalı sağlık açısından.. parmak bile koparabilir. düzeltmeleri lazım

Arkadaşlar o korkuluklar henüz monte edilmemiş. Sadece koltuk raylarının arkasına dayamışlar...

Çevrimdışı OrhanAker

Stat iyi de Boğaz eksik. 10/10 tek stat Vodafone Arena dır :)

Mabed kategori dışında zaten  :D