Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5756441 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı quentine83

bu strand jack lerden kalma demir korkulukların orda durmasının bi sebebi varmı yoksa nasıl olsa kaldırırız diyemi duruyor hala.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

bu strand jack lerden kalma demir korkulukların orda durmasının bi sebebi varmı yoksa nasıl olsa kaldırırız diyemi duruyor hala.
emniyet seritlerini tutuyor uclarinda ipler var yururken dusmesinler diye :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu iki stadyumun açılışıda Mart ayında düşünülüyor , aynı anda açarsak  bizim büyük başarımız mı onların gevşekliği mi bilemedim.

22 mart 2014

2016

her türlü geceriz onlari  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı KUMANOVALI

Herkese iyi forumlar yeni üye oldum ilk mesajım.

Kaçırdım mı bilmiyorum çim işi tam olarak kaç gün sürecek

hayırlı olsun

:hosgeldin
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı cadavra

bu iki stadyumun açılışıda Mart ayında düşünülüyor , aynı anda açarsak  bizim büyük başarımız mı onların gevşekliği mi bilemedim.

22 mart 2014

2016

Hangi stad bu ?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Halil10

Balıkesir'den herkese selamlar,saygılar...Çok çok uzun süreden beri takip etmeme rağmen bu ilk mesajım aranıza yeni katıldım.Burada emek harcayıp, fotoğraflarıyla,bilgileriyle bize stadımızın inşaatını an be an aktaran,yaşatan  tüm değerli abilerime,kardeşlerime teşekkür ediyorum.Sabrettik ve azıcık daha etmeye devam edeceğiz.Umutsuzluk yerine ümit etmek en büyük güçtür bize.Hep birlikte o coşkuyu yaşamak için biraz daha dayanalım artık.Biz Büyük  BEŞİKTAŞ ailesiyiz,bir bütünüz.Bu bilinçle yeni stadımıza kavuşmak  ve burada adımızı tüm dünyaya duyurmak için birleşelim.Sözü çok uzattım kusuruma bakmayın hepinizden özür diliyorum.( Yılların birikimi ne de olsa ilk mesajım bu  :)  )

Çevrimdışı KUMANOVALI

Balıkesir'den herkese selamlar,saygılar...Çok çok uzun süreden beri takip etmeme rağmen bu ilk mesajım aranıza yeni katıldım.Burada emek harcayıp, fotoğraflarıyla,bilgileriyle bize stadımızın inşaatını an be an aktaran,yaşatan  tüm değerli abilerime,kardeşlerime teşekkür ediyorum.Sabrettik ve azıcık daha etmeye devam edeceğiz.Umutsuzluk yerine ümit etmek en büyük güçtür bize.Hep birlikte o coşkuyu yaşamak için biraz daha dayanalım artık.Biz Büyük  BEŞİKTAŞ ailesiyiz,bir bütünüz.Bu bilinçle yeni stadımıza kavuşmak  ve burada adımızı tüm dünyaya duyurmak için birleşelim.Sözü çok uzattım kusuruma bakmayın hepinizden özür diliyorum.( Yılların birikimi ne de olsa ilk mesajım bu  :)  )

üyelik için geç kalmışın  :biggrinking:

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı kivanc

Çevrimdışı SuperBJK

Çevrimdışı Sezer94

reklam panosu konacakmı belli değilken nasıl eksik olduğunu söyleyebilirizki :alala:
kaldıki çalıştığı andan itibaren para kazandıracak bir şey için şimdi kalsın denirmi sence :D
Başkan dedi konuşmasında yaz boyunca 7-8 tane açılış yapacağız hepsi bir anda değil müze ayrı kartal yuvası ayrı vodafone iletişim merkezi ayrı
moda merkezi ayrı stad ayrı ve hepsi tamamlandıktan sonra yazın büyük açılış yani zincirleme şova döndürecekler açılış dizisi yaparakyani açılışı toki stadları gibi düşünmeyin adamların staddan başka gösterecekleri bir şey yoktuki stadı açtılar bitti Biz açmayacağız her dakika gözlerine sokacağız müzenin mükemmel bir şey olacağı söyleniyor bunun açılışı stad açılışıyla aynı anda yapılıp sönük kalmasına neden olamaz Türkiyenin en büyük kartal yuvasını adına yakışır şekilde açmak gerekir. restoranların dekorasyonu için 10 M$ gibi bir para harcanıyormuş diye duydum Divan bunu harcıyorsa düşün nasıl bir açılış olur vodafone ana sponsorumuz sizce iletişim merkezini açma işini şova dönüştürmek istemezmi Biz nasıl el pençe divan durup bize stad yapın demediysek her bir karışını emeklerimizle paramızla yaptıysak o stad nasıl açılırsa açılsın bu gurur bizim ama kesinlikle bu kadar emek harcayanlar açılışı oldu bittiye getirmez açıldığındada eksik göremezsin açılışın görkemini bozacak hiç bir şeye göz yumulmaz hadi yönetim mecburuz açmaya dese bile vodafone buna izin vermez. Adamlar 150 M$ döktüler bütün dünyaya yarım yamalak açıldı dedirtirlermi onların isminin prestiji var orda ve bu isim dünyada önemli bir isim stadın açılışıda dünya çapında olacaktır.

Necmi abi reklam panosu olayini biri yazip kacti sordum cevap yazmadi :D
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı quentine83

İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı emre1

Bu korkuluk nerenin korkuluğu yeni mi diğerlerinden farklı gibi geldi gözüme boyu da daha uzun sanki
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2016, 13:17:23 emre1 ]

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Herkese iyi forumlar yeni üye oldum ilk mesajım.

Kaçırdım mı bilmiyorum çim işi tam olarak kaç gün sürecek

3 ihtimal var. İlk planlanan ekme hibrit 70 gün. Rulo hibrit olursa çimlerin yetişme süresini düş(15 civarı). Normal rulo çim olursa 40 gün drenaj hepsinde zaten sabit 2-3 gün artık ne kadar sürede sererler ise o kadar sürer.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Erşah

Dün bitirme projem dolayısı ile stadyumda birkaç çekim yaptım. O resimlerden bazılarını paylaşayım bende sizlerle.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı terol1903

Hemşerim gelmiş , saygılar sevgiler  , hoş geldin  :ok:
Siyah - beyaz güzel renklerdir !

Çevrimdışı Fatih

@ahmetx onlar heralde %100 acmak istiyorlar, bizim de %70-75 filanken acilcak heralde...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx onlar heralde %100 acmak istiyorlar, bizim de %70-75 filanken acilcak heralde...
onlar çok detaylarla uğraştılar mesela prekastlara gradyan boyama yaptılar , küfekiler bizimkinin 2-3 katıydı, tribün arkalarını da kapladılar mesela ve çevre düzenlemesiyle çok uğraştılar , çatı altını kapladılar bir de 360 skorbord yapıyorlar.

Çevrimdışı quentine83

onlar çok detaylarla uğraştılar mesela prekastlara gradyan boyama yaptılar , küfekiler bizimkinin 2-3 katıydı, tribün arkalarını da kapladılar mesela ve çevre düzenlemesiyle çok uğraştılar , çatı altını kapladılar bir de 360 skorbord yapıyorlar.

bu kadar uğraşa sonuç olarak adam gibi bir tribün yapamamışlar.köşelerdeki alçalmalar çok kötü ve itici duruyor bence.
İsmet Yarkın ONUR