Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5758547 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Eyüp Emir

Günaydın tüm herkese hayırlı sabahlar

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Emre.Guler

Günaydın millet
Bu sabah çok acaip bir rüya ile uyandım

Stad açılışına gidiyordum ama ne açılış dışarısı tıklım tıklım millet biririni eziyor falan

Ama stadın içine doğru giriş yaptıkça rüya ...oka sarmaya başladı  Küfekisi tamamlanmayan bazı kolonlar, Prekastların altı küflenmiş, bazı yerlerde hala beton kalıpları var, dokunduğunda sallanan duvarlar falan neyse tıklım tıklım kalabalık içinden daracık bir merdivenden anca çıkabildim tribüne açılışı adını bile hatırlamadığım bir üçüncü dördüncü lig takımı ile yapıyorduk mavi siyah formalı zemin berbat haldeydi çimenler sararmış sahanın ortası çamur falan

öyle bi acaip rüyaydı işte

Çevrimdışı dessocu

Günaydın millet

Stad açılışına gidiyordum ama ne açılış dışarısı tıklım tıklım millet biririni eziyor falan

Ama stadın içine doğru giriş yaptıkça rüya ...oka sarmaya başladı  Küfekisi tamamlanmayan bazı kolonlar, Prekastların altı küflenmiş, bazı yerlerde hala beton kalıpları var, dokunduğunda sallanan duvarlar falan neyse tıklım tıklım kalabalık içinden daracık bir merdivenden anca çıkabildim tribüne açılışı adını bile hatırlamadığım bir üçüncü dördüncü lig takımı ile yapıyorduk mavi siyah formalı zemin berbat haldeydi çimenler sararmış sahanın ortası çamur falan

hacı senin muhtelif yerlerin açıkta kalmış.  :evillol:

rüyan hayır olsun inşallah.

Çevrimdışı Seckinn79

çok mu önemli birşey ne kadar takılıyorsunuz bu skorbord işine :)

Evet çok önemli çünkü bi açılsın, her gelene 5-6 atarız, akılda tutmak zor olur, scoreboard şart!
Hayır hiç önemli değil, nasıl olsa hepsini yeneriz burada, skor hiç önemli değil :)

Çevrimdışı ahmetx

Günaydın millet

rüyaların tersi olurmuş  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Eski Açık'ta kedi yolu takıldı.25 oldu. :kop:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı İhsan

Günaydın millet

Rüyanda damacana ile su dağıtımı yapılıyor muydu?  :ebebe:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Emre.Guler

Rüyanda damacana ile su dağıtımı yapılıyor muydu?  :ebebe:

Yok ya ama merdiven başında bir herif vardı millet düşmesin diye tutuyodu merdivenin bir basamağı yoktu çünkü

Çevrimdışı pascal_21

Vodafone Arena'da yaz konserleri takvimi belli mi ?

Çevrimdışı Efe

13 kedi yolu kaldi cumaya kadar bitirseler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Polemik yaratmak istemem ama bu stadın 19 martta açılması imkansıza yakın 73 gün var şuanda ve kış mevsimindeyiz hava şartları ister istemez işlere sekte vuracaktır ince işler var, koltuk , drenaj, çim var da var bence 2016 eksiksiz bir şekilde ağustosta açalım

Çevrimdışı dessocu

Polemik yaratmak istemem ama bu stadın 19 martta açılması imkansıza yakın 73 gün var şuanda ve kış mevsimindeyiz hava şartları ister istemez işlere sekte vuracaktır ince işler var, koltuk , drenaj, çim var da var bence 2016 eksiksiz bir şekilde ağustosta açalım

tamam.

sent from my 3310 using kafa.

Çevrimdışı Erdem Çözer

yeni bir polemik yaratmadın, aylardır süren polemiğe katkıda bulunmuş oldun :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı serti67

13 kedi yolu kaldi cumaya kadar bitirseler
gunde kactane takıyolar yavs sankı takılma seklı cok mesakatlı degıl gıbı gozuksede burda tabı bılemeyız
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı onur_U

niye bu kadar zorluyorsunuz...yetişirse açılacak net...hazır olursa takıma motive olması açısından açacaklardır zaten başkanda aynı şeyi söyledi..dedikleriniz yüzünden çok gecikme olursa zaten açılmaz...

Çevrimdışı Efe

gunde kactane takıyolar yavs sankı takılma seklı cok mesakatlı degıl gıbı gozuksede burda tabı bılemeyız
vinci sokuyorlar bide kirislerin uzerine suyu toplayacak bolumleri koyuyorlar o yuzden yavas gidiyor tek vinc takiyor belki bugun 2 vinc takar cuma gunu diger paletlide sokulmeye baslanmali en gec
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2016, 11:42:31 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı savburak

Herkese iyi forumlar yeni üye oldum ilk mesajım.

Kaçırdım mı bilmiyorum çim işi tam olarak kaç gün sürecek

Çevrimdışı dessocu

arkadaş kedi yolları negzel gidiyordu. neden vinç minç söküyorsun ki. bitir kedi yollarını sök ne sökeceksen.

Çevrimdışı serti67

vinci sokuyorlar bide kirislerin uzerine suyu toplayacak bolumleri koyuyorlar o yuzden yavas gidiyor tek vinc takiyor belki bugun 2 vinc takar cuma gunu diger paletlide sokulmeye baslanmali en gec
vınc sokulmesı ııye ısaret bıran once drenaja baslarlarsa ıı olurr hazır kar tıpı yokken ve catıda yogun ıs kalmmısken zemıne ıcerılere yuklensınler
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Erdem Çözer

arkadaş kedi yolları negzel gidiyordu. neden vinç minç söküyorsun ki. bitir kedi yollarını sök ne sökeceksen.

bunu hesaplamak zor değil.. elbet bir planları vardır
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

vınc sokulmesı ııye ısaret bıran once drenaja baslarlarsa ıı olurr hazır kar tıpı yokken ve catıda yogun ıs kalmmısken zemıne ıcerılere yuklensınler
herlade gelecek hafta basi baslarlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

içerılerden resmde gelmıyorkı oyalanalım tarıhı duavr ıcerden dısardan ne durumda onuda merak edıyoruz
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı eşbaşkan

Sabah 11:10
Eski açıkta kedi yolu montajı devam ediyor.
Bir de anladığım kadarı ile üst kirişte su toplayacak kanallar yerleştiriliyor.
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2016, 12:06:02 eşbaşkan ]

Çevrimdışı ahmetx

bu iki stadyumun açılışıda Mart ayında düşünülüyor , aynı anda açarsak  bizim büyük başarımız mı onların gevşekliği mi bilemedim.

22 mart 2014

2016

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum