Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5755739 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Görebildiğim kadarı ile numaralı ortada bir kedi yolu takılmış, bir tanesi de havada ve akşam vakti vinç halatı ucunda  takılma noktasında
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı onurturan

Görebildiğim kadarı ile numaralı ortada bir kedi yolu takılmış, bir tanesi de havada ve akşam vakti vinç halatı ucunda  takılma noktasında
Abi fotodan mi gordun yoksa stadin orda misin..

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

gozumden kacmis  tesekkurler Hasan abi
Rica ederim . Twitter da arama kısmına Vodafonearena yazdım. Alakalı kim yazıyorsa düşüyor sayfaya hemen  :) Zaten bu fotoğrafa herkes ilan-ı aşk ediyor  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı kivanc

Çevrimdışı FARUK

Dakika skoru özledim valla
22 tane olmuş gibi görünüyor köşelere takılmazsa 16 tane kaldı iç kısım için
Kenar bağlantı nasıl olacak bilmiyoruz henüz

Çevrimdışı osman1903

Vay be yeşil vinç parçalara ayrıldın demek en zor günümüzde yetişmişti oysa ki tam strand jack kafesleri takılırken Nasıl bitecek bunca iş derken imdadımıza yetişmişti güle güle koca yürekli vinç :)

Çevrimdışı kivanc

tesekkurler :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ben yerde 16 tane saydım sanki ama emin olamıyorum. Yaşlandıkça gözler zor seçiyor
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı onurturan

iskelet bitmek üzere hepimize hayirli ugurlu olsun..

Çevrimdışı Fatih

kombineleri çıkartmaya unutmuşum direk hesaplamışım kombineleri çıkartınca 135 M gibi  @Fatih

neden dolmasın destek verseydi dedik baştan vermezse dolmaz tabiki o stad 75 000 se Beşiktaş taraftarı 15 günde bir o sayıyı doldurmalıydı.
o para kasaya girseydi stadın üçte ikisini yapardı ama biz anca stad kapattırırız.
Besiktas - Akhisar macina 40.000 kisinin gelmesi bile mucize olurken 75.000 kisinin gelmesini beklemek biraz abarti olmaz mi abi? Belli maclar vardir bilet bulamazsin belli maclar vardir taraftar bulamazsin. Bu her zaman boyledir. Ozel bir mac olmadigi surece amac ne olursa olsun insanlari oraya cekmek biraz imkansiz olur. Akhisar, ibb, genclerbirligi, g.antep, osmanlispor, kayserispor vs gibi maclarda 75.000 kisiye oynamasi hayal.

Bundan mutevellit 135'ten bi 70 daha cikartman gerekiyor malesef Necmi abi

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı İhsan

Ben yerde 16 tane saydım sanki ama emin olamıyorum. Yaşlandıkça gözler zor seçiyor

Efe'ye sormak lazım.
Mucize röntgen gözleriyle geleceği  ve  görünmesi imkansız olan yerleri net görüyor.... :ok: :) :captain:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Ic taraf 16 kaldiysa Persembe'ye kadar biter gibi gorunuyor.Membran ne zaman baslayacak.Stada geldi mi?
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Hunter1987

BJK resmi hesabı kartpostal yapmış  :)
Alt resme baktıkça full beyaz olsun istiyorum açıkçası (bu fotoyu görene kadar koltuk dizayn tercihim yoktu 😃)

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Drenaj calismasi icin malzemeler yola cikmis.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı İhsan

Drenaj calismasi icin malzemeler yola cikmis.

Hangi malzemeler. Drenaj borularını daha önce görmüştük zaten
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı cisse557

Stadın dışına sprey ile yazı yazanlar bir daha stada alınmayacaktır gibi uyarı levhaları falan yazsınlar ve yapanları almasinlar. Sağa sola yazı yazacak bir çok angut var. Güzelim stadın içine edecekler diye çok korkuyorum.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ers1903

Hangi malzemeler. Drenaj borularını daha önce görmüştük zaten

Sahaya dosenecek micirlar yola cikmis ,suan vinc sokumu devam ediyormus ,membranlar ayin 15 de stada gelecekmis ,kaplama saha disindan olacakmis ,kaplama bittikten sonra koltuk Montaji baslayacakmis.

Alinti :)

Çevrimdışı ers1903

Çevrimdışı osman1903

Mabet ozlettin ,nerdesin  :photo:
Mabet bizi membran kaplanırken vinçler içerde olacak dedi yanılttı gitti

Çevrimdışı ALI RIZA

Mabet bizi membran kaplanırken vinçler içerde olacak dedi yanılttı gitti
Hangi vinçler oldugunu demedi Viçler var Vinçcikler var  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı kivanc

Kaplama eger stad disindan olucaksa numarali bolumun kaplanmasi sıkıntı olmaz mı. Numarali trubunun arkasi dar gibi duruyo. Vinc sigabilir mi oraya?