Emin ol necmi abi girdigim her ortamda ben baskani savunuorum bundan emin olabilirsin ve yillarca baskan olarak kalmasini istiorum kupa alamadi fln umrumda deil dogru isler yapio mu gayette yapio benim baskanla bi derdim yok hatta seviorum transfer politikasini bile elestirenlerin oldugu insanlara karsi savundugum oldu ki transfer politikasini elestiren dier islerde neler soyleyebilecegini tahmin edersiniz eee burda sende dolaylida olsa bizin solediklerimize katiliosun abi farkindamisin sponsorluk icin dedi dierek demek ki sende inanmiosun tarihlere mesele tarih deil benim kizdigim bu tarihi verince ve olmayinca cok buyuk tepkiler alio ben bu tepkileri baskanimizin hak etmedigini dusundugumden tarih vermesinin yanlis oldugunu dusunuorum bitince goruruz deyip kesip atsa mikrofonu ne zaman koysalar onune stad ne zaman acilicak diolar onu soran adam art nietli ben deil cunku tarihi kolluo olmayinca basina kalkicak ben bu tepkiler olusmasini istemiorum baskana yoksa ben cati sisteminin zor oldugundan dolayi cati haricinde islerin gayet hizli gittigini dusunuorum tarih verip olmayinca insanlar patlio abi senin soyut umut dierek umursamadigin sey yuzbinlerce taraftari hafife aliosun demektir.Kaldiki divanda da mualefetin eline koz veriosun bu sekilde dierk ben konuyu kapiyim.
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@cadavra kardeşim benim burda bahsettiğim bu değilki başkanı savunursun savunmazsın eleştirirsin
taktir edersin bunlar farklı şeyler. Elbette taktir edilecek şeylerde yapıyor eleştirilecek şeylerde yapıyor
insan hata yapar makine değilizki yaptığındada eleştirilmeliki yanlışın ne olduğu bilinsin.
Benim burda bahsettiğim Beşiktaş değerlerinin ayaklar altına alınması Başkana yalancı demek her şeyden önce
Beşiktaşa saygısızlıktır. Tamam yanlışmı bu eleştirilir bunun bin tane yolu bulunur. ama hakaret ve saygısızlık bu yollardan
biri değil. Biz Beşiktaşlı olduğumuzu ve eleştirdiğimiz kişininde Beşiktaş başkanı olduğunu unutmamalıyız.
Bir renkli başkanını eleştirmiyoruz kendi başkanımıza yaptığımız her yakıştırma renklilerin ağzına laf vermektir.