Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5756471 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı sallapati

Arkadaslar konudışı çok paylaşım yapiliyor. Stad hakkinda bilgi sahibi olmak isteyen arkadaslada ayip oluyor lutfen daha dikkatli olalim.

eyvallah.. arada  Efe siliyor zaten.. konuya dönebiliriz.. yeni inönü foto koymadımı bugun?

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimiçi Necmi

Emin ol necmi abi girdigim her ortamda ben baskani savunuorum bundan emin olabilirsin ve yillarca baskan olarak kalmasini istiorum kupa alamadi fln umrumda deil dogru isler yapio mu gayette yapio benim baskanla bi derdim yok hatta seviorum transfer politikasini bile elestirenlerin oldugu insanlara karsi savundugum oldu ki transfer politikasini elestiren dier islerde neler soyleyebilecegini tahmin edersiniz eee burda sende dolaylida olsa bizin solediklerimize katiliosun abi farkindamisin sponsorluk icin dedi dierek demek ki sende inanmiosun tarihlere mesele tarih deil benim kizdigim bu tarihi verince ve olmayinca cok buyuk tepkiler alio ben bu tepkileri baskanimizin hak etmedigini dusundugumden tarih vermesinin yanlis oldugunu dusunuorum bitince goruruz deyip kesip atsa mikrofonu ne zaman koysalar onune stad ne zaman acilicak diolar onu soran adam art nietli ben deil cunku tarihi kolluo olmayinca basina kalkicak ben bu tepkiler olusmasini istemiorum baskana yoksa ben cati sisteminin zor oldugundan dolayi cati haricinde islerin gayet hizli gittigini dusunuorum tarih verip olmayinca insanlar patlio abi senin soyut umut dierek umursamadigin sey yuzbinlerce taraftari hafife aliosun demektir.Kaldiki divanda da mualefetin eline koz veriosun bu sekilde dierk ben konuyu kapiyim.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@cadavra  kardeşim benim burda bahsettiğim bu değilki başkanı savunursun savunmazsın eleştirirsin
taktir edersin bunlar farklı şeyler. Elbette taktir edilecek şeylerde yapıyor eleştirilecek şeylerde yapıyor
insan hata yapar makine değilizki yaptığındada eleştirilmeliki yanlışın ne olduğu bilinsin.
Benim burda bahsettiğim Beşiktaş değerlerinin ayaklar altına alınması Başkana yalancı demek her şeyden önce
Beşiktaşa saygısızlıktır. Tamam yanlışmı bu eleştirilir bunun bin tane yolu bulunur. ama hakaret ve saygısızlık bu yollardan
biri değil. Biz Beşiktaşlı olduğumuzu ve eleştirdiğimiz kişininde Beşiktaş başkanı olduğunu unutmamalıyız.
Bir renkli başkanını eleştirmiyoruz kendi başkanımıza yaptığımız her yakıştırma renklilerin ağzına laf vermektir.

Çevrimdışı arena_t2000

bu ceza kupa macinda cekilmiyormu acaba?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı betoo38

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Dun gece 11 civari attigindan bugun yeni inonu gelmez herhalde.Yarin saat 4 5 civari atar insallah daha Iyi olmazmi hatta biten isleri birikmis goruruz.Zaten kedi yollari Persembe gunu biter.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Abu Ali Imran

karlar erimiş stadda... bence perşembe drenaj başlar   :bandit:

Fotoğraf sabah çekilmiş galiba, acaba ne kadar kedi yolu takilmistir su ana kadar :alala:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Edilemez.

Her mac derbi degil. Her mac Olimpiyat stadini 75.000 kisi dolduramazsin. Ozel maclar haric o stadin hakki en fazla 40.000'dir. Kaldi ki ozel maclarda da bence taraftar hakkini verdi o stadin.

Oncellikle bahsettigin paradan buyuk maclarda kazanilan parayi ornek alip daha sonrasinda sene de kac kere Olimpiyat gibi buyuk bir stadta oynadigini gormen lazim. Ankara'da, Basaksehir'de mac basina kazanabilecegin para miktarı belli. Tum stat full olsa bile 1 milyon tl'yi gormez. Diger ozel maclarla hepsini toplandigin zaman da 60 milyon'u gecmez. Sene 3 kere derbi, 3-4 tane de avrupa maci.

Yok be abiii ne yaptin 200 milyon diyerek  :bandit: En fazla 60-70 milyondur. O kadar da yoktur da...

kombineleri çıkartmaya unutmuşum direk hesaplamışım kombineleri çıkartınca 135 M gibi  @Fatih

neden dolmasın destek verseydi dedik baştan vermezse dolmaz tabiki o stad 75 000 se Beşiktaş taraftarı 15 günde bir o sayıyı doldurmalıydı.
o para kasaya girseydi stadın üçte ikisini yapardı ama biz anca stad kapattırırız.

Çevrimdışı FARUK

Eski açıkta orta hattan 1 tane eksikti bugün takılmamış diğer kısımlar hakkında bulursam paylaşırım

Çevrimdışı asyakartalı

karlar erimiş stadda... bence perşembe drenaj başlar   :bandit:
foto kardan önce ye ait

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı izorlu85

dolmabahçe ahada tam stadın olduğu yer :D
büyük ihtimal orası dere yatağı daha sonra osmanlı döneminde orası doldurulup has ahırlar yapılmış
yani dolgu derken öyle aman aman bir doldurma yok diye tahmin ediyorum tesviye edilmiş gibi

@Necmi Abi orası hakkında kısa bi pragraf;

Dolmabahçe Sarayı'nın inşa edildiği alan ise, kaptanpaşaların gemilerini demirledikleri, geleneksel veda törenlerini yaptıkları büyük bir körfezdir ve 17. yüzyıla kadar bu niteliğini koruyacaktır. Önceleri, "Beşiktaş" semti ile sarayın bulunduğu çevre birlikte anılacak, ancak 17. yüzyıldan sonra, zamanla bataklık haline gelen bu körfez doldurularak daha sonraki yapılaşmalara zemin hazırlanacak ve Dolmabahçe adını taşıyan yeni bir alan elde edilecektir. Körfez, I. Ahmed Dönemi'nde (1603-1617) Sadrazam Nasuh Paşa'nın yardımlarıyla doldurulmaya başlanmış (1614), bu işlem II. Osman Dönemi'nde tamamlanmıştır. Evliya Çelebi ünlü Seyâhatnâmesinde, bu konuyla ilgili bilgi vermekte ve bu yörede küçük servili bir bağ olduğunu, bataklık haline gelen körfezde, II. Osman'ın fermânı ile bütün donanma gemileri ve İstanbul'un yirmi bin kayık ve mavnasıyla denizin doldurularak 400 arşınlık bir meydan oluşturulduğunu belirtmektedir.
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Mehmet92

Eski açıkta orta hattan 1 tane eksikti bugün takılmamış diğer kısımlar hakkında bulursam paylaşırım

Faruk abi sen gönülden bir Beşiktaş fedaisisin,gerçekten helal olsun.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

wow dan alinti cok guzel bir goruntu
Aslı vodafone arena twitter sayfasında yayınlandı , onlar da alıntılamış  :)

https://twitter.com/VodafoneArena/status/684044672348598272
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ZEKI

ben orayi kacirmisim wow da gorunce paylasmak istedim.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Abi orası hakkında kısa bi pragraf;

Dolmabahçe Sarayı'nın inşa edildiği alan ise, kaptanpaşaların gemilerini demirledikleri, geleneksel veda törenlerini yaptıkları büyük bir körfezdir ve 17. yüzyıla kadar bu niteliğini koruyacaktır. Önceleri, "Beşiktaş" semti ile sarayın bulunduğu çevre birlikte anılacak, ancak 17. yüzyıldan sonra, zamanla bataklık haline gelen bu körfez doldurularak daha sonraki yapılaşmalara zemin hazırlanacak ve Dolmabahçe adını taşıyan yeni bir alan elde edilecektir. Körfez, I. Ahmed Dönemi'nde (1603-1617) Sadrazam Nasuh Paşa'nın yardımlarıyla doldurulmaya başlanmış (1614), bu işlem II. Osman Dönemi'nde tamamlanmıştır. Evliya Çelebi ünlü Seyâhatnâmesinde, bu konuyla ilgili bilgi vermekte ve bu yörede küçük servili bir bağ olduğunu, bataklık haline gelen körfezde, II. Osman'ın fermânı ile bütün donanma gemileri ve İstanbul'un yirmi bin kayık ve mavnasıyla denizin doldurularak 400 arşınlık bir meydan oluşturulduğunu belirtmektedir.
körfezmiş demekki

Çevrimdışı ZEKI

https://twitter.com/VodafoneArena/status/684044672348598272
gozumden kacmis  tesekkurler Hasan abi

Çevrimdışı Ensar

wow dan alinti cok guzel bir goruntu
muhteşem abi muhteşem ,  çok güzel az kalir :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı FARUK

Faruk abi sen gönülden bir Beşiktaş fedaisisin,gerçekten helal olsun.
Teşekkür ederim :)