Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5743531 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Biraz bencil gözükebiliriz ama asıl istenmeyen bence milli takım değil yani futbolcularla kimsenin alıp veremediği yok.. mesele stadın o maçlarda tüm herkese açılıyo olması yani fblisi gslisi bursalısı falanı fileni işte.. malum çok kıskanıyolar bu stadı ve insan profili olarakta (taraftar açısından) çirkinleşen kitlelere sahibiz demek istediğim stada zarar verirler mi orasını burasını çizerler mi atıyorum küfekilere spreyle bişeyler yazarlar mı vs.vs tüm tedirginlik bu.. gelmesinler abi bu stada Beşiktaşlıdan başkası girmesin bu da eşittir milli takım bu stadda oynamasına denk düşüyor. stad mı yok koca ülkede hemde hepsi yeni yapılmış modern stadlar. bana sorarsanızda oynamasınlar. kimsenin milli takımla futbolcularla o hissiyatla alıp veremediği yok, o yüzden olayı milli duygulara vatana bayrağa bağlamayın karşı çıkanlar
+1903 :claps: :claps: :claps:
Aynen oyle.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

5 olan arsenalin stadının maliyeti Bizimkini söylemediler gizlilik anlaşmalarından dolayı ve etik olmaz zaten anlaşma olmasada söylemeyiz
dediler bende bari arsenalin maliyeti nedir dedim aslında domposu sordum ama o stadda yeni yapıldığı için onuda söylemediler Arsenal kaça mâl olur dedim
bende o stadı onlar yapmadığı için öyle bir stadın maliyetini söylediler. :D @BJKTÜRK23
Dombas arena degilmi o stadin adi :biggrinking: @Necmi abi

bu senin dönemsel dediğin şey benim bütün hayatımı kapsıyor @Sedat_BJK
bu takımın milli takım olduğunu önce onu yönetenler idrak  edecek renklilerin alt yapısı olarak kullanmayacaklar
en son nasıl bir dedikodu dönüyordu Terim ozana ne demişti Beşiktaşa gidersen seni milli takıma almam
bu bir rivayet ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz biz bu dedikoduları Terim milli takımın başında olduğu
her sene duyuyoruz. Bu zihniyetle yönetilen takım milli takım değildir. Düşün seçilen kadroları kimler milli oluyor
kaçı hakediyor. Milli takıma saygı gösterilmesini istiyorlarsa önce saygın hale getirecekler. sırf adı milli takım olduğu
için bir değer koymanın ne mantığı var. Sadece kendimizi kandırırız. Sırf birilerinin egosunu tatmin etmek için birilerinin
rant kapısı olması için kurulmuş bir düzen varken birde kalkıp bize bunu mu savunduracaklar. Bayrağımızı taşıyacak
hocanın oyuncunun bunu haketmesi gerekiyor.
Katilmamak mumkun degil ImPARAtor hep Gs ve Fb lileri oynatiyor Besiktasa Alerjisi var adamin , Ligi kasip kavuran biziz ustelik sahada en fazla Yerli oyuncu oynatan takimda biziz ama ilk 11 de ya 1 yada 2 Besiktasli oyuncu var 3 Besiktasli ayni anda hic sahada olmadi milli takimda !!
Gokhan Tore gibi o donem en formda olan adami yedek oturtup , Fb nin yedegi Volkan seni oynatti , Cenk varken formsuz Burak ve Umutu oynatti , Olcayi hic dusunmedi bile her nekadar El bombasida olsa Serdar aziz ve Hakan baltadan cok daha iyi olan Ersani oynatmadi..

Oziyi oynatti oda zorunluluktan adam ligi surklase ediyor herkes Oziyi konusuyor onuda oynatmasa buyuk tepki alirdi.  @Necmi abi
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2016, 09:13:00 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Popular Demand

@Popular Demand TRT Spor'da senin çekimden esintiler var :icool: :claps: :claps:

Hadi ya  :lol:
Son çekimden görüntü mü kullanmışlar?

Edit: Dilediğin Yerde ile izledim şimdi geri sarıp. Başkanın da izlemiş olması güzel ama keşke 26 Aralık görüntüsünü verselermiş, bir öncekini (14 Aralık) kullanmışlar semersiz olanları.  :)
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2016, 11:01:26 Popular Demand ]
          [img width=41

Çevrimdışı OrhanAker

Bende stadın martta açılması taraftarıyım.Teknik direktör biliç olsa eyvallah ama başımızda ev sahibi avantajını oynattığı oyunla hissettirecek Şenol hoca varken stadı bitirip de açmamak biraz saçma olurdu.
Maddi artısını söylemeye gerek bile yok zaten Necmi abi de söylemiş şampiyonluk yolunda sıcak para girişi çok önemli.Evimize dönelim artık :D

Çevrimdışı Sedat_BJK

Herkese gunaydin. @yunus emre dokmeci 2 sayfa geride necmi abiden alintilamadigin bir mesaj kalmis. :) :d
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Herkese gunaydin. @Yunus emre dokmeci 2 sayfa geride necmi abiden alintilamadigin bir mesaj kalmis. :) :d
:biggrinking:

Çevrimdışı sallapati

şaka maka bursa ile aynı anda açıyoruz stadı nerdeyse  :D :D

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hadi ya  :lol:
Son çekimden görüntü mü kullanmışlar?

Sondan bi önceki ağaca çarpmıştı ya o sanırım :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cadavra

bugun var mı catıda calısma stadın oralardan gecen bılen duyan ?

Çevrimdışı aa.aslan

Siz ne diyorsunuz serme çimle 19.03 de maç oynanabilecek düzeye gelebilir mi? Çatı bitecek , aydınlatma yapılacak, koltuklar takılacak, çim işi yapılacak, sistemler devreye alınacak. Yapılacak çok iş var zor görünüyor günlerde kısa. Aydınlatma yapılıp işlere hava karardıķtan sonrada devam edilebilir mi koltuk, çim işlerine. İç tarafta 24 saat bile çalışılabilir belki.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Yapilacak 4 konser bana hem serme hemde hibrit cim maaliyetini karsilayacaksa ve serme cim hibrit ile ayni kalitedeyse

Serme cim fikri bana cokta utopik gelmiyor. Gayet uygulanabilir

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Burak Akay

Günaydın cümleten @Necmi abinin açıklamalarından sonra fikrim değişti.Necmi'nin dediği gibi kullanılacak araçlar bile alındı mecbur yapılacak bu hibrid o yüzden bir an önce dönmek stada mantıklı Keşke SIS'den tekrar geçen seferki gibi bir bilgi alabilsek.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı tangaz

bu senin dönemsel dediğin şey benim bütün hayatımı kapsıyor @Sedat_BJK
bu takımın milli takım olduğunu önce onu yönetenler idrak  edecek renklilerin alt yapısı olarak kullanmayacaklar
en son nasıl bir dedikodu dönüyordu Terim ozana ne demişti Beşiktaşa gidersen seni milli takıma almam
bu bir rivayet ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz biz bu dedikoduları Terim milli takımın başında olduğu
her sene duyuyoruz. Bu zihniyetle yönetilen takım milli takım değildir. Düşün seçilen kadroları kimler milli oluyor
kaçı hakediyor. Milli takıma saygı gösterilmesini istiyorlarsa önce saygın hale getirecekler. sırf adı milli takım olduğu
için bir değer koymanın ne mantığı var. Sadece kendimizi kandırırız. Sırf birilerinin egosunu tatmin etmek için birilerinin
rant kapısı olması için kurulmuş bir düzen varken birde kalkıp bize bunu mu savunduracaklar. Bayrağımızı taşıyacak
hocanın oyuncunun bunu haketmesi gerekiyor.

Ben MAF 'lı kadronun şifo'nun Sergen'in Gökhan'ın başına gelenlerden beri milli takımı sevmem ve desteklemem ligin açık ara en az gol yiyen savunması bizdeyken ne ulvi ne kadir milli formayı görememiştir nihatlar ilhanlar ahmet dursunlar oktay derelioğlu falan mevcut milli olma sayılarını en az 3'e katlamalıydılar daha çok yeni kalıyor bu örnekler geriye dönüldüğünde de bu hep böyle olmuş. fatih terim Kerim Frei daha alt yapı topçusuyken milli takıma aldı bize transfer oldu die adamı A2 milli takımına bile çağırmaz oldu. ozan dedikodusu da eminim doğrudur terimin olduğu yerden hayır beklemek yersizdir adam spor tarihinin en ballı ve en kayırılan adamıdır benim gözümde hoca falan da değildir. 96-97 sezonunda kariyerinin temellerini attığında Büyük Beşiktaşlı Rasim Kara'nın emeğini çalan biridir. emek hırsızıdır!!! İlber Ortaylının dediği gibi "TÜRKİYE'DE FUTBOL BEŞİKTAŞ'A KARŞI OYNANAN BİR OYUNDUR!"
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bekrakn

fotoğraf @tonbilomer instagram hesabından alınmıştır.

yeni çekimmiş gibi duruyor ve sanırım çalışma yok bugün de. pek hareket yok gibi.

Çevrimdışı tangaz

bu arada başkan 15-16 Ocak'ta stadın açılış tarihi ile ilgili kesin tarih verecekmiş...
(benim tahminim 06.03.2015 eskişehir veya 20.03.2015 antalya maçlarından biri)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı capo di capi

Başkan çim konusunda yaş tahtaya basmaz merak etmeyin. Adamın gecesi gündüzü stat olmuş. Gönlünüzü ferah tutun. Mabedin eli kulağında artık. Kavuşmamıza çok az kaldı.

Coming Soon
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Erdem Çözer

Milli takımla ilgili yazılanlardan utanç duydum.. Niye oynamıyor dediğimiz Cenk'in ve Töre'nin oynadıkları maçlarda performanslarını hep beraber gördük.. Elbette tarafız ama daha objektif olmaya çalışmak lazım.. Ersan Gülüm Hakan Balta'dan iyi diyenler bile çıkmış veya daha düne kadar Beşiktaş'ın topçusu olduğundan şüphe edilen, topu alıp sürmekten başka bir şey yapamayan (son bir kaç maça kadar) Kerim Frei'ın neden çağrılmadığı sorgulanmış.. Zamanında çağrılmış olabilir ama bu kadar az süre alan ve aldığında hiç bir şey vaad etmeyen bir oyuncunun çağrılmaması gerçekten anormal mi?

Peki Beşiktaş taraftarının çoğunun burun kıvırdığı Olcay'ın düzenli oynaması nasıl olacak? Oğuzhan'ı oynatmaya mecburmuş.. Neden? Yerine başkasını oynatsa kim ne diyebilir?

Neyse buradaki bir çok arkadaşla bu konularda aynı düşünmemiz mümkün değil. Çünkü taraftarlık bakış açılarınızı çok etkiliyor. Ligtv konusu da böyledir. Her takım taraftarı bize düşman der. Milli Takım teknik direktörlüğü de böyle. Ne fenerlisi ne gslisi beğenmez adamın seçimlerini.

Yazık ki bu düşüncelerin yerleşmesi yüzünden İstanbul'da maç yapmak milli takım için dert olmaya başladı. Rakibin oyuncusunu yuhlamak vs. O formayı giydikten sonra rakip falan kalmaz.

Özetle bana göre kim yönetirse yönetsin, kim oynarsa oynasın o takım ülkemi temsil ediyor. Stadımızda oynamaları şeref verir.
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Popular Demand

Sondan bi önceki ağaca çarpmıştı ya o sanırım :D

Aynen, onu kullanmışlar. İnsan takip eder aynı kullanıcı yeni video eklemiş mi diye  :lol:
          [img width=41

Çevrimdışı canergiray77

@canergiray77 bizim stadda her sey Uefa kriterleri baz alinarak minimum sayida yapildi mesela stad yer altinda olmasina ragmen 3 cikis kapisi var yani bu minimum sayi eger yer altinda olmasaydik 2 kapida yeterli olurdu..

Bu 3 kapinin minimum oldugunun kaniti ise su :

Diger Tokinin yaptigi stadlarda Kapasitesi bizzden az oldugu halde ve hicbiri yer altinda olmamasina ragmen hepsinde standart olarak 4 tane Ambulans cikisi var..

Yine Tribunlerdeki Cikis kapisi sayilarida Uefa kriterleri baz alinarak en alt sinirda yapildi

Mesela Avrupa ve Turkiyedeki stadlara baktigin zaman Maraton tribunlerde Kapasitesi bizden az olanlarda dahil olmak uzere minimum 6 ile 8 arasi cikis kapisi var bizde ise sadece 5 cikis kapisi var...

Burasi siradan bir stad degil hersey en ince ayrintisina kadar dusunulmus muazzam bir proje..
kardeşim çok sağol güzel bilgiler için teşekkür ederim bu bir stad değil şaheser sanat muazzam emek işçiliği emekçilerimizin ellerine sağlık bizlere böyle bir değer kazandırdıkları için minnetarız @Yunus Emre Dökmeci
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi döktürmüşsün :D bişey takıldı aklıma , stadı açınca büyük ihtimal 3 yıllık parayı alacağız demişsin abi bu geçmiş 3 yıl için di mi
öyle tahmin ediyorum ikisi geçmiş biri şimdi girdiğimiz senenin olur.
sözleşme imza atıldığı tarihten itibaren geçerli ve peşinat dışında ödemeler her yıl yapılacağına göre
stad bitene kadarda yapılmayacağına göre bittiğinde birikenleri vermeleri gerekiyor. @Ensar

Çevrimdışı Necmi

Aynen, onu kullanmışlar. İnsan takip eder aynı kullanıcı yeni video eklemiş mi diye  :lol:
mail at madem kullanıyorsunuz bari en son çektiğimi kullanın de :D @Popular Demand

Çevrimdışı canergiray77

yeni video ne zaman gelecek :D yeni yıl hediye videosu bekliyoruz reyiz özledik valla @Popular Demand   :ishock: :sevinc
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Yalçın

@Necmi abi forumun sigortasisin ilac gibi yetisiyorsun  :evillol:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba