Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5740046 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada, ay yıldızı formasında taşıyan takımın stadında ay yıldızı unuttuk galiba.
Başkanımızın Milli maçlarda burada oynanması temenniside anlam kazanır.
Bu konuda organize olmalıyız ve yaptırtmalıyız kanaatindeyim

Bana kalsa Beşiktaş'tan başka kimse maç yapmasın stadımızda.
[ Son Düzenleme: 01 Ocak 2016, 23:59:38 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

Ahmetx abi ,helal kapasiteyi tutturdun  :evillol:
hele bir koltukları taksınlar bakalım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetserdar

Milli takım =Beşiktaş diye düşünüyorum,  ikiside canımız,  bence Milli Takım bizim sahamızda oynamalı,  doğru olanda budur .

Çevrimdışı Yalçın

Liglerin ikinci yarisinda ozellikle fenerli kalemsorlerin yaratmak isteyecegi algi haberleriyle yipratma politikasini gozardi etmemek lazim. Fanatik ve Takvim gibi gazetelerin asparagas haberleri (Senol Hoca Ahmet Cebi'yle tartisti gibi, ya da Senol Hoca Quarejma'yla tartisti gibi uyurma haberler) surekli yipratmaya yonelik olacaktir. Bunlarin onune gecmek icin iki adimin mutlaka aksiyonlar olasiliginda olmasi gerekir. Bunlar :

1) Asparagas haber yapan gazete ve muhabirinin Besiktas tesislerine ve stadyuma girisinin yasaklanmasi.
2) Stadyumun acilmasi. Stadyumun acilmasi oraya gelecek tum gazete muhabirleri uzerinde de bir cekinme algisi yaratacaktir. Baskan'a sonuna kadar hak veriyorum. Stadyum da stadyum demekte cok hakli.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı NiyamPhontas

Arkadaşlar çim olayına cidden kafayı takmamak gerek biz taraftar olarak neleri düşünüyoruz başkan ve ekibi emin olun Beşiktaş için en iyisini düşünmüştür . Ayrıca stadı yapan firma gerçekten çok kaliteli bi firma takılmayın halı gibi sahada oynar şampiyon oluruz . Ek olarak geçen seneyi unutmayın statsız son viraja girmek riskli en mantıklı karar alınmış . :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Arkadaşlar şu olay kafamı kurcalıyor ?

Biz şimdi ocak ayındayız.

Koltuk montajları 3 ay sürücek.
Başkan'ının söylediği gibi vinçler sahadan çıkıyor kedi yollarını takıp sahadan çıkıcaklar.
Mebran dışarıdan kaplanıcak buna göre mebran kaplamasıda 3 ay sürücek tahmini koltuk montajı ile eş zamanda bitirilcek.
İnce işler çevre düzenlemesi vs onlarda 3 ay içinde biticek desek ?

Şunu anlatmak istiyorum rulo çim neye yarayacak ? Zaten eksek hepsi aynı anda biticek ?

Çevrimdışı Bekrakn

bu arada programın bir yerinde belki 7-8 kere açılışını yapacağız stadın dedi. ilk lig maçı, müzenin, moda merkezinin açılışları vs. Gelir ve reklam bakımından bunların çok iyi geleceğini düşünüyorum en azından nefes aldıracak paralar gelecektir. Stadın etinden sütünden yararlanacaklar gibi :claps: :claps:

bu konuda konuşurken sezon açılışında farklı takımlar konuşuluyor barcelona, bayern, chelsea gibi dedi. kaçırmadıysam eğer basında sadece barcelona adı geçmişti. diğerleri ile ilgili bir habere rastlamamıştım. açılış maçını bu takımlardan biriyle yapabiliriz gibi geliyor. hatta biraz daha arttırıp, vodafone ile beraber bir kupa organizasyonu düşünülüyor olabilir mi diye düşünmedim değil :naughty:

Çevrimdışı cadavra

Baskan instgramdan oguzhanin golunu anlarirken fln dedi var mi ole bi hesabi dili mi surstu acana instgrama baktimda hepsi feyk gibi 4 5 tane vardi zaten.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı canergiray77

Milli takım =Beşiktaş diye düşünüyorum,  ikiside canımız,  bence Milli Takım bizim sahamızda oynamalı,  doğru olanda budur .
abi seninle aynı fikirdeyim fakat o PARAtor dedikleri herif bizim stadımıza ayak basmamasını çok istiyorum :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: @ahmetserdar
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Savaş

Bu hafta koltuk montajına başlanacağını düşünüyorum.

Kapalıda kedi yolları ve korkulukları bitirdiler. Kapalıdan başlanır artık yavaş yavaş. Daha sonra kademeli olarak devam eder.

Önümüzde Marta kadar 3 aylık bir süreç var. 3 ayda koltuklar ve membran biter.  Antalya maçıyla stada geçeriz muhtemelen.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Gonzo oncelikle :hosgeldin

Simdi 3 Cikis olmasi biraz zorunluluktan

1 ve 2.ci cikislar Ambulans ve itfaiye giris çıkışı icin

Stadimizin bir kismi yer altinda oldugundan dolayi Deprem ve yangın gibi olaylarda Staddaki taraftarin tahliyeside yine bu 1 ve 2.ci cikislardan saglanacak Uefa kriterleri bunu gerektiriyor

3.cu çıkış ise Depo olarak kullanılacak , Cim malzmeleri vs için..

Umarim açıklayıcı olmuştur biraz..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

İstanbul milli maçları hak etmiyor.Ayrıca devletimizin yaptığı bir sürü TOKİ stadı var oralarda yapsınlar

Çevrimdışı Savaş

Afedersiniz de Devlet destekli yapilan min. 19 20 stad varken bir klubun sadece kendi butcesiyle yaptığı, yapilirken onlarca sorunun çıkartıldığı, Arkada kazık gibi suzer varken çatı 40 cm gecti diye insaatin duraklatildigi yani kisaca onlarca zorluk cikartilan bir stadin milli takimin stadi olmasi bana pek mantikli gelmiyor.

Evet arazi bizim degil ama stad bizim! Biz yaptik. Onlarca zorlukla. Kurusu kurusuna borclanarak. Devlet butcesi desteksiz.

Milli takim toki'de oynayabilir. Burada sadece Beşiktaş'ım oynasın.

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Çim değişti mi yoksa varsayımlar üzerine mi konuşuyoruz?

Çevrimdışı murat_

Afedersiniz de Devlet destekli yapilan min. 19 20 stad varken bir klubun sadece kendi butcesiyle yaptığı, yapilirken onlarca sorunun çıkartıldığı, Arkada kazık gibi suzer varken çatı 40 cm gecti diye insaatin duraklatildigi yani kisaca onlarca zorluk cikartilan bir stadin milli takimin stadi olmasi bana pek mantikli gelmiyor.

Evet arazi bizim degil ama stad bizim! Biz yaptik. Onlarca zorlukla. Kurusu kurusuna borclanarak. Devlet butcesi desteksiz.

noktasindan virgulune kadar katiliyorum devlet babanin onca yaptigi stad var milli takim orda oynasin stadsiz donemde sanki fransiz takimiymisiz gibi muamele yapildi istanbulda devletin yaptirdigi statta oynayamadik milli takim bizim statta oynamamali besiktasli milli oyuncularzaten oynayacak o yeter ...
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2016, 00:49:27 murat_ ]

Çevrimdışı Melekcik

Başka ülkenin milli takımından bahsetmiyorsun heralde bu vatan için neler feda edilmedi tamam hepimiz beşiktaşlıyız stadı ne zorluklarla yaptık herkesin malumu ama sözkonusu milli takım ise al kırmızı bayrak varsa değil vodafone arena ülkede tüm stadların önemi yok. Ha şuna katılım istanbulda millitakim seyircisi olmuyor diyin kabulü ama diğer türlü olmaz. milli takım istediği her stad da oynar bizde giyer formamızı destekleriz
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2016, 00:53:42 Melekcik ]
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Çim değişti mi yoksa varsayımlar üzerine mi konuşuyoruz?

Başkan bizzat söyledi. Normal çim yazın konserden sonra hibrit yapılacak diye.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Başkan bizzat söyledi. Normal çim yazın konserden sonra hibrit yapılacak diye.

Sağol abi, o halde umarım yazın yapılır, es geçilmez bu çim olayı :) 

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Sen de sağol. Konser işini katmasaydı ben diğer işler gecikirse de hibrit yapılır diyordum ama yazın yapılacak gibi duruyor.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Kadir G.

Benim de milli maçların oynanması hakkındaki fikrim başka stadda oynayabilirler yönünde.

Sefasını çekecekler zamanında cefasını çekmiş olanlar olmalı.

Çevrimdışı canergiray77

@Gonzo oncelikle :hosgeldin

Simdi 3 Cikis olmasi biraz zorunluluktan

1 ve 2.ci cikislar Ambulans ve itfaiye giris çıkışı icin

Stadimizin bir kismi yer altinda oldugundan dolayi Deprem ve yangın gibi olaylarda Staddaki taraftarin tahliyeside yine bu 1 ve 2.ci cikislardan saglanacak Uefa kriterleri bunu gerektiriyor

3.cu çıkış ise Depo olarak kullanılacak , Cim malzmeleri vs için..

Umarim açıklayıcı olmuştur biraz..
baya olmuş hemde bende bu 3 çıkış niye var diye bayadır düşünüyordum valla :D @Yunus Emre Dökmeci
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Melekcik

Kesinlikle gecilmeyecektir. Bu stad da en ince ayrıntısına kadar düşünen herşeyin en iyisini yaptıran yönetim ve başkana bunu sözünü etmeyelim bence
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı GörkemGörkem

Arkadaslar ailemdeki saglık problemleri nedeniyle bir müddet aranızda olamadım eger vaktiniz varsa bana önemli gelismelerden kısa kısa bahsetme sansınız varmı Özellikle koltuk ve ÇİM(?) hakkında. Cim normal cimmi olacak ?

Simdiden cok tesekkurler

Çevrimdışı Melekcik

Arkadaslar ailemdeki saglık problemleri nedeniyle bir müddet aranızda olamadım eger vaktiniz varsa bana önemli gelismelerden kısa kısa bahsetme sansınız varmı Özellikle koltuk ve ÇİM(?) hakkında. Cim normal cimmi olacak ?

Simdiden cok tesekkurler

1:çatı montajını sade kedi yolları kaldı
2:çim başkanın dediği gibi rulo çim olacak yazın konserden sonra hibrite dönülecek
3:koltuk takılacak Demirler takılıyor
4: vinçler dışarı alınıp çatı kaplaması dışarıdan olacak 19 Marta yetiştirilmesi planlanıyor
Bu arada geçmiş olsun umarım ailen sağlığı sıhhati iyidir @Görkem
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2016, 01:14:40 Melekcik ]