Hakemi yukarida eyyorladim, takima gelelim
Quaresma cikinca ne oldu, duzgun oynayamadik. Aslinda ilk dakikadan itibaren eski maclarimizdan uzaktik. Necip ve marselo devamli uzun top atti bu oyunumuzu bozdu. Ayrica rakip ataklarda geri kosan defans oyuncusu alexis degil marselodur.
Ismaili en cok elestiren benim, benden cok elestiren yoktur bugun gene berbat oynadi ama 1 sefer sag ayakla pas verdi, bir tane de ters kademeye girdi. Ileri ciktigi zamanlarda da takima faydasi olmadi.
Beck standart oyununu oynadi, bir kere serdar ozkan gecebildi o da normal, serdar kotu oyuncu degil.
Marselo ben hala begenmiyorum, kotu oynadi diyemem ama bir katkisi yoktu.
Necip cok dengesiz oynadi. Son girdigi pozisyon bence faul degildi ama gelisine cakacak bir hakem vardi ve affetmedi huseyin gocek eger o top kaleye girseydi suan cok farkli seyler konusuluyordu, o dakikada o sekilde orada o adama oyle girilmez.
Oguzhan iyi oynadi ama quaresmayi delirtti, quaresma pas vermeyebilir kimse pas beklemiyor zaten, quaresmanin ne yapacagi belli ama oguzhan pas vermeyince goze batiyor.
Atiba her zamanki gibi cengaverimizdi, super oynadi.
Kerim frei berbat oynadi, daha da ilk 11 oynayamaz. Hadi ismailin alternatifi yok, diyorsunuz frei daha da oynayamaz
Quaresma biraz dagildi, belki yoruldu ama tahrik de edildi. Quaresma bir silahtir, bu mac elimizde patladi. Rakipte patlatmak hocanin gorevi. Quaresma cikinca herifler bir oyuncu fazla yuklenmeye basladi.
Sosa muhtesem oynadi, tek kelime ile en iyi oynayan oyuncumuzdu. Adam ne kadar istiyor,aliyor veriyor, bosa cikiyor, uzun pas, kisa pas takimi harika yonlendiriyor. Tek eksigi suttu.
Mario gomez ilk defa kotu performans gosterdi, bu saldirilardan galiba etkileniyor. Eskiden pozisyona cok giriyordu, ben prensip olarak pozisyona giren forveti elestirmem ama bugun kotu gunundeydi.
Olcay ve tolgay pek katki veremedi, sadece tolgay beni korkuttu resmen altima ediyordum, oyle bir dusme var mi?
Senol hoca formsuzdu, frei, necip ile baslanmaz. Simdi kalan maclarda bakalim necipi oynatacak mi?
Takimin sut eksigine cozum bulunamadi hala. Necip ve marcelonun ileri sisirmelerine cozum bulamadi.
Cok zor bir mac olmadi ama boyle maclari, boyle kisir maclari eskiden puan kaybiyla kapatiyorduk, bugun iyiki kazandik.