23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş
23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş

Beşiktaş Forum|23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş Skor : Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş Tarih : 29.02.2016 Saat : 20:00 Stadyum : Ülker Stadı Hakem : Cüneyt Çakır Yayın : Lig TV

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş  [Okunma sayısı 296963 defa] 23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Konuşulacak bir konu daha var arada kaynamasın feneve seyirci cezası gelmezse şayet bunla ilgili itiraz etmemiz lazım
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı ers_an

70 m € harcadık. Tabii ki şampiyon olacağız. Cücü eyyamdan salya sümük, teşekkürler 12. Adam. Teşekküvlev fenerbahçe.  Bu şeref yoksunlarına koz veriyoruz ya bize yazık. Bize.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı Tolga

Kaybedilen birşey yok. Trabzon'u yenip lider oluruz ki Fb daha çok puan kaybeder.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı asi_kartal

Kimse kusura bakmasin iyi oyuncu buyuk macta belli oluyor iste. Al sana beck al sana delgado ayip ya hic mi arastirilmiyor bu adamlar. Bunlar mi besiktasin oyuncusu.

Biz daha takim olamadik bunu anladim bu gece. Gunu birlik oynuyormusuz 1 2 kaliteli oyuncumuz ile gunu kurtariyormusuz..

Buyuk takimin bekleri hic mi cikip orta yapmaz yada rakibini korkutmaz. Defansi boyle mi olur Allah askina biri bana anlatsin ikna etsin. Bana cikip yok beckin boyle ozelligi var delgado soyle saglam digeri bilmem ne aman sakin rica ediyorum bu ve bunun gibi besiktasin yanindan gecmeyen 2. 3. sinif topculari savunmasin agir konusurum cok sinirliyim..

BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Deniz

Gecmis olsun iyi oynadik macin hakki beraberkikti ama son vuruslardaki beceriksizligimiz ve bireysel hatalarimizdan dolayi mac boyle bitti.maraton devam ediyor
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı can1903

Katiliyorum, bizim oyuncular maci kaybederken rakibi sakinlestirme derdinde...Hic umrunda degil sanki 3 puan, kimisi hic kosmuyor, oteki hala artistik hareket pesinde. Marcelo ve Atiba disinda mucadele etti diyecegim oyuncu yok.
https://twitter.com/SporVine/status/551806776929431552

Kırmızı nasıl alınır bakın beyler. Kaptanımız 100 metre koşup rakip sakinleştiriyor. SİNİRDEN DUVARLARI YUMRUKLADIM
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sedat.Y

@Sedat.Y bey, evet 3 puan yazıyorum. Siz yazmıyorsanız sizin görüşünüzdür, bu takımın arkasında durmalıyız.

Bugün ikinci yarı 20 dakika baskı yapınca neler olduğunu gördük, şanssızlık direkten dışarı çıkan top ve beceriksizlik ve net gollerin kaçmasıydı.

Ve evet, bu Beşiktaş bile Trabzon'u yenmeye yeter.

Sanırım pek maç izlemiyorsunuz.

Son cünlen acemice olmuş.....Oynanmamış maça 3 puan yazmak başka, gönlümdeki Beşiktaş kesin yener diyecek psikolojik takımdaşlık farklı.Bunu ayırt edelim öncelikle.
Elbetteki takımımın Trabzonu yenmesini şampiyon olmasını istiyor ve destekliyorum.Amaaaaaaaaaaaa  !!!! kafanı kuma gömmeden eleştrinide yapacaksın.Bende bunu yaptım.Bu gün takımımız kötüydüüüüüüüüü.Ruhsuzdu.Koşmadı.Bunlara itirazın var mı?
Eleştri hakkımı elimden almıyorsundur umarım.....

Çevrimdışı Tolgahan Gur

Bütün herkes onurlu beşiktaş taraftarı 2 tane fanatik fenerli arkadaşımla izledim maçı onlar bile dedi Cüneyt emir almış ama rahat olun bu maçın fb ye verildiğini bizim topçu larda biliyordu bizim Topçular bi yerlerinde yirtsa em fazla bizim takımdan 3 oyuncu atılırdi sakin olun şampiyon olmasada ki olacak doğruları yapan biziz ha bu böyle devam etmez diyorsanız bunu değiştirecek olan yine bizleriz
– Dönüp bakıyorum geçmişime. Sadece iki renk hatırlıyorum. SİYAH ve BEYAZ.

Çevrimdışı Oktay

bu arada hiçbir şekilde sezonun bittiğine inananlardan değilim
yaa arkadaş insanları bizahmet şekerleme ve lütfen sinirler yatışana kadar aklını kendine sakla ..bak senin yüzünden küfür ediliyor

Çevrimdışı cisse557

Tolga korkusuna alıştım ben alışmasına da Alexis bana güven vermiyor. Sıkıntı yaşayacağımızı düşünüyorum.
Bak bunları 1 hafta önce de söylüyoruz ama maç bitince söylediğimizde gömüyor oluyoruz ya da trol ya da renkli. Lütfen gözlerinizi açın artık. Kötüye kötü deyin. Defolar varsa açıklayın. Galibiyetler eksiklerin üzerini örtmesin. Her başarısızlıkta onlar kupalara diye baslamiyin, ben besiktasliyim kotunun arkasinda dururum Beşiktaşlılık bunu gerektirir demeyin.

Çevrimdışı gastrula

İlk 2 nin cevap belli.

1 - Olcay vardı
2 - Olcay yoktu

hocam olcay rezalet oynadı sonuna kadar katılıyorum, ama iki devre arasındaki farkı sadece bununla açıklamak da pek gerçekçi değil sanki

Çevrimdışı f_madida

Kimse kusura bakmasin iyi oyuncu buyuk macta belli oluyor iste. Al sana beck al sana delgado ayip ya hic mi arastirilmiyor bu adamlar. Bunlar mi besiktasin oyuncusu.

Biz daha takim olamadik bunu anladim bu gece. Gunu birlik oynuyormusuz 1 2 kaliteli oyuncumuz ile gunu kurtariyormusuz..

Buyuk takimin bekleri hic mi cikip orta yapmaz yada rakibini korkutmaz. Defansi boyle mi olur Allah askina biri bana anlatsin ikna etsin. Bana cikip yok beckin boyle ozelligi var delgado soyle saglam digeri bilmem ne aman sakin rica ediyorum bu ve bunun gibi besiktasin yanindan gecmeyen 2. 3. sinif topculari savunmasin agir konusurum cok sinirliyim..

Bir takimda idare etsin denecek 1 tane, en fazla 2 tane oyuncu olur...Teklif gelen her oyuncuyu satarsan boyle bir hal alir iste. Hele ki Alexis'i kim bulmus ve Besiktas'a uygun gormusse ona selamlarimi iletiyorum.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

HepimiZe gecmis olsun
Yapacak bir sey yok. Burdan çıkacak olan ekstra olacaktı saglik olsun

Takımın özellikle ikinci yarı oynadığı top gayet olumluydu
Biz sampiyon olacagiz

Çevrimdışı Hasan Akten

Sampiyonluk falan kacmadi. Nekadar yenecegimizi beklemis olsam da bu ne olacak yani? Ts macina yuklenecez, yine lider olup bu maci herkes unutacak.

Umarim Senol hoca ders cikarmistir bu mactan. Alexis bir hata oldu. Zaten Djilobodji, Sane, Douglas derken Alexis nerden cikti. Ayni oyuncu profili bile degil.

Neyse. Olcay kredisini iyice tuketti. Asla buyuk takim oyuncusu degil.

Olcay süper ligde ortalama bir takımda oynasa 1-2 sene sonra Ptt'ye gider. Sinirle falan söylemiyorum gerçekten düşüncem bu. Bizim takımda Oğuzhan-Sosa-Atiba-Gökhan gibi iyi oyuncuların yanında al-ver yapıp ceza sahasına giriyor ve saçma sapan vuruyor topa. Gol olursa oluyor olmazsa olmuyor. Ofansif anlamda başka yaptığı hiçbir şey yok. Ligin ortalarında yer alan bir takıma gitse yemin ederim ilk 11 başlayamaz çünkü o topları alamaz. Biz bu adamı nerelere çıkardık, 10 numarayı giyiyor hala. Gerçekten üzülüyorum.

Çevrimdışı tangaz

beyler evet enseyi karartmayalım ama kaybedilmiş hiç bir şey yok demek de yanlış kaybedilen bir şampiyonluk var ortada zira bu maçı alsaydık kesin şampiyonduk. şuan ise sadece şampiyon adayıyız...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kutay

Kırmızı nasıl alınır bakın beyler. Kaptanımız 100 metre koşup rakip sakinleştiriyor. SİNİRDEN DUVARLARI YUMRUKLADIM
sırf bu hareketi yüzünden kale artık boykonun olmalı
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı can1903

@Sedat.Y bey, evet 3 puan yazıyorum. Siz yazmıyorsanız sizin görüşünüzdür, bu takımın arkasında durmalıyız.

Bugün ikinci yarı 20 dakika baskı yapınca neler olduğunu gördük, şanssızlık direkten dışarı çıkan top ve beceriksizlik ve net gollerin kaçmasıydı.

Ve evet, bu Beşiktaş bile Trabzon'u yenmeye yeter.

Sanırım pek maç izlemiyorsunuz.
:icool:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cisse557

Çevrimdışı matias_27

Eskiden beri dediğim bişey var yönetim derbilerde Cüneyt Çakır istemiyoruz demeli. Cüno ile ciddiyim deplasmanda biz maç kazanamayız.yeter biriniz çıkın derbi maçlarımızı Cünoyu istemiyoruz diyin ya bu kadar mı zor
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı kartal190321

yazıklar olsun beee...daha 11 hafta var şimdiden yok şampiyonluk gitti...hocaya sallama futbolculara sallama...bu takımı buraya bu futbolcular  teknik direktör başkan getirdi...başkana bile sallamışlar ayıp yahu ayıp..gökhanı oynatır neden oynatın denir...oynatmadıgı zaman neden oynatmadın denir...1 maç kaybedildi diye futbolcusunu başkanını teknik direktörünü yerden yere vuranlar beşiktaşlı olamaz...haftaya bu futbolcular oynayacak napcaksınız bakalım...top bizi sevmedi çok gol kaçırdık Qerezma o topu gol yapsa şimdi başka şeyler derdiniz...daha çok puan kayıpları olacak fenerde bizde takılacaz....ama final güzel olacak şampiyon olacaz...BU SENE O SENE İŞTE inanın yeter ki :s20:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı 'TaNeR'

Veli kırmızıydı, Volkan Şen sarı.

Cücü yatacak yerin yok!
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ers_an

Biz onlar gibi olacaksak ben ne diye Beşiktaşlıyım yaa. Neden Beşiktaşlıyım ben. Onların yaptığı gibi davranarak hak yiyerek mi şampiyon olmak mübah, yoksa efendi olanın mı bu dünya. Kimse kusura bakmasın o Zaman bana kimse bu zihniyetle Baba Hakkı'nın Şeref Bey in Süleyman Seba nın öğretileriyle çocuklarıyız diye karşıma çıkmasın. Fena bozarım haberiniz olsun.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı Kemal

Tamam Cüneyt Çakır ince ince doğradi da birazda kendimize bakalım ;

Gomez q17 tosun sosa kalenin dibinden golü atamiyorlarsa,  volkan Sen bomboş topa vuruyorsa.  Delgado böyle bir vücut yeyip fb 2. Golu buluyorsa , Olcay Oğuzhan yuruyorsa  tüm sucuda Cüneyt Çakır a bulmayalim. Adam berabere gitse penalti verecekti ona bile kalmadı maç .

Her maç atiba toplardı oda pas hataları yapınca orta sahada gitti.

Çevrimdışı 38life

Kaybedilen birşey yok. Trabzon'u yenip lider oluruz ki Fb daha çok puan kaybeder.

Haftaya maç eksiğiyle lideriz. Fener Akhisardan 3 puan alamaz.

Çevrimdışı ekrembaser

Bir takimda idare etsin denecek 1 tane, en fazla 2 tane oyuncu olur...Teklif gelen her oyuncuyu satarsan boyle bir hal alir iste. Hele ki Alexis'i kim bulmus ve Besiktas'a uygun gormusse ona selamlarimi iletiyorum.
Kardeşim alınan alexis hakkındaki yorumlarına katılmakla birlikte oyuncu satıldığı için böyle oldu fikrine katılmıyorum Ersan iyi bir Beşiktaşlıydı ama saatli bombaydı bugün Ersan olsaydı aynı şeyleri yaşamamız muhtemeldi Ersan'ın satılması konusunu bu kadar abartmayalım

Etiketler: