23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş
23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş

Beşiktaş Forum|23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş Skor : Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş Tarih : 29.02.2016 Saat : 20:00 Stadyum : Ülker Stadı Hakem : Cüneyt Çakır Yayın : Lig TV

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş  [Okunma sayısı 296825 defa] 23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

topal ve gökhan oynamazsa işimiz cok daha kolaylaşir.

Gökhan ilk maçtada oynamamıştı rahattık. Topal zaten orta sahanın kalbi. ozan souza bunlar tırıvırı parçalarız.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

Gomez formamı giyeyim, youtubedan açayım eski maç özetlerini beşiktaş marşlarını, havaya gireyim malum akşam çift kale maç var :evillol: :evillol:

belki tek kaleye çeviririz   :biggrinking:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

-Mustafa Kemal Atatürk

belki tek kaleye çeviririz   :biggrinking:

Abi şaka maka bence ilk 30 dakika bizim için çok önemli, fenere gol attırmazsak ilk yarım saat çok rahat alırız maçı :)

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sallapati

ilk defa yorgun fenerle maç oynayacaktık sis çıktı başımıza.. umarım ertelenmez

Çevrimdışı melyet

Q7nin kırmızı gormesinden korkuyorum

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı firewater

Bu kadar sisten hiç birşey olmaz. En kötü Mersin maçı gibi 30dakika geç başlar.

Ben Büyükçekmecede oturuyorum burda şu an çok fena sis var..

Gerçi Kadıköy nereee bizim ev nereee....

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Tolga

Sisten dolayı bu maç ertelenmez :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bende birazdan uğurlu boxerımı giyeceğim ve bugün yine uğurlu gelecek :D
bende çubuklu mu giysem yoksa geçen senenin beyaz formasını giysem bilemedim ilk defa totem yapacağım

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ilk defa yorgun fenerle maç oynayacaktık sis çıktı başımıza.. umarım ertelenmez
maça daha çok var mgm'den baktım maç saatinde hava açık görünüyo

Çevrimdışı ahmetx

gerçekten çok zor maç orta sahayı domine etmemiz lazım
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı raichu

bu sene bu hava muhalefeti nedir ya  :bandit:

Çevrimdışı cadavra

Bende maclari evde izlemem bi mekan buldum tam sinema sistemi koltuklar felan orda izliyorum maclari simdiye kadar orda en fazla berabere kaldik o da bi kere oldu simdi yine orda rezerve ettirdim ne zaman forma giysem yenildik daha onceki derbylerde içim gidio herkes formasiyla fbi li bjk lisi quaresmanin 3 cesidinide aldim giyemiorum a dostlar siz benim.neler cektigimi nerden bileceksiniz ??

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

oynayalım da bitsin şu maç artık
finalleri beklerken ki hallerim geldi aklıma

stres..stres..stres..!
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı firewater

Adamlar Topalla Gökhanı tesislerde deniyormuş. Oynatabilmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu bile bana yeter :) :) :)

Çevrimdışı sallapati

gökhan ın kaburgası kırık.. başka takım olsa adamın kaburgalara çalışırlar.. Bizimkiler yapmaz böyle ahlaksızlık...

ama yinede Gökhan %100 ünü veremez... Göğüs kafesi şiştkçe ağrı yapar ve riskli bir olay

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

bende nostalji formamı giymekten vazgeçtim. hiç giymediğim özenle sakladığım bir İlhan Mansız formam var bizzat üzerinden çıkardığı maç teri halen üzerinde duran ve tüm takım imzalı formamı giyeceğim...
bana az büyük geliyor malum yapılı adamdı  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Cüneyt çakır varsa en az 2 kırmızı kart olur maçta  :s20:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı sallapati

Cüneyt çakırı hakem olarak beğenmesem de taraftar baskısından en az etkilenecektir...
Bir takım öne geçerse eyyama başlar.. diğer takımı kollamaya başlar...
çok kolay faul düdüğü çalan bir hakem.. kandırılması en kolay hakem...

çok sayıda frikik hatta penaltı bile çalabilir...

3-3 lük maçta meireles i atınca , necipi atmak için uğraşmıştı...

Cüneyt Çakır maçı berabere bitirmek isteyecektir..

Çevrimdışı sallapati

Trabzon'da Cüneyt Çakır'ı da gördük. Ben hakem olmadığını söylüyorum. Herkes "Avrupa'nın, Türkiye'nin en iyi hakemi" diyor. Öyle olsa Trabzonspor en azından Galatasaray ile berabere kalırdı. Bu hatalar olmasa Fenerbahçe 4-5 puanla lider olabilirdi. Biz konuşmadık. Kaos olmasın dedik. Mektup gönderdik. Şimdi TFF ne yapacak? Bu kulüplerle sorunu olan hakemleri temizleyecekler. Ali Palabıyık, Mete Kalkavan hata yapsın... Bize Fırat Aydınus, Bülent Yıldırım'ı veriyorlar. Kaşarlanmış hakemlerle bu iş gitmez.

aziz yıldırım

umarım Cüneyt Çakır ın bilinçaltındadır bu konuşma

Etiketler: