23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş
23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş

Beşiktaş Forum|23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş Skor : Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş Tarih : 29.02.2016 Saat : 20:00 Stadyum : Ülker Stadı Hakem : Cüneyt Çakır Yayın : Lig TV

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş  [Okunma sayısı 296815 defa] 23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş

Çevrimdışı kivanc

Alexis'in karambolden golü var :D Hissediyorum  :busted_cop:
aynı düşünce bugün aklımdan geçti kornerden gelen bir kafa golü tribünlere beşiktaş amblemini gösteren bir alexis düşündüm valla :D

Çevrimdışı minsk kartali

deplasman formanı giyersin istediğin formayı giyemezsin aslında
bizim deplasman formamız beyaz olan deplasman takımı açık renk giyer @minsk kartali
tamam abi oyle tabi. ama evsahibi de benim deplasman formama gore ayarlamak zorunda. ben evsahibine gore ayarlamam yani. bir de acik giyer diye bir kural oldugunu zannetmiyorum. 4-3 luk mac siyah nostalji formasiyla cikmistik.

Çevrimdışı Necmi

Beyler küfür yok link vermek yok unutmayalım yenilsek bile bu takım şampiyonluğun en büyük adayı
fener korksun bizim yolumuz açık sonrasında sezon sonuna dek takıma tam destek bu bizim için sadece
bir lig maçı fener için hayati önemde ya bitti diyecek yada devam diyecek hiç bir sonuçta bizim için biten birşey
yok unutmayalım kendimize hakim olalım

Çevrimdışı ozan062

o fener kanırtıla kanırtıla bugun bize teslim olacak..isterse olmasınlarrrr

:steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Necmi

tamam abi oyle tabi. ama evsahibi de benim deplasman formama gore ayarlamak zorunda. ben evsahibine gore ayarlamam yani. bir de acik giyer diye bir kural oldugunu zannetmiyorum. 4-3 luk mac siyah nostalji formasiyla cikmistik.
aslında öyle bir kural var misafir açık evsahibi koyu renk giyer
ama ilk maç fener uymadı iki takımda çubukluyla çıktı tv de oyuncular ayırt edilemiyordu :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

o fener kanırtıla kanırtıla bugun bize teslim olacak..isterse olmasınlarrrr

:steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:

döve döve yeneceğiz yeter ki pozisyonları cömertçe harcamayalım  :D

Çevrimdışı ozan062

döve döve yeneceğiz yeter ki pozisyonları cömertçe harcamayalım  :D

maçın ciddiyetine varırlarsa fenalar fenası yaparız onları neymiş biz kontrayla cıkacakmısız  hiç sanmıyorum

onlar kontrayla cıkacaktır biz bastan sona basan taraf olacagız..çnk oyle olmazsak sıkıntı var:D

Çevrimdışı Savaş

Hiç beklemediğimiz bir adamın golü var bu akşam. İçimden Marcelo geçiyo. Kornerden karambol falan sokacak bitane içeri.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ama ilk maç fener uymadı iki takımda çubukluyla çıktı tv de oyuncular ayırt edilemiyordu :)
Yok abi biz Simsiyah çıktık ama fener cubuklu ile cikti Sortuda Lacivert oldugu icin sortlar birbirine karisti hakemler pozisyonları iyi suzemedi oyuzden..
[ Son Düzenleme: 29 Şubat 2016, 13:49:27 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sahaya kazanmak için çıkmalıyız ki öyle de çıkacağımıza eminim.

Beraberlik de bize yeter mantığıyla sahada olursak beraberlik bile alamayız.

Bilic West Ham'a gideli çok oldu :eyes :icool:

Bu arada bugün yenelim işin büyük bölümünü biraz erken bitirelim istiyorum, geleneğimizde pek yok ama.. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı minsk kartali

Nba de bu kuralin tersi var. evsahibi acik giyer diye. neyse ogrenmis oldum abi bu kurali. tesekkurler @Necmi

Bugünkü maç efsane olma maçı futbolcularımız için... Eğer yener ve goller atarsak bu maçta tarihe geçer, yıllarca konuşuruz.

Çevrimdışı matias_27

bu sezon iki defa totem yaptım ikiside tuttu. formayla izlemem evdeyken maçı normalde ama kırmızı beşiktaş formam var.bu sene üç defa giydim üçünü de kazandık.biri fb derbisiydi 3-2kazandık. diğeri gs derbisiydi 2-1 kazandık. biri de osmanlı maçıydı ilkin giymedim 2-1 yenik duruma düşünce koştura koştura kırmızı formamızı giydim 3-2 çevirdik. bugün inşallah yine giyeceğim ;)

skor tahminim

fb :        1(dk 17 gol nani)

beşiktaş: 2(dk.31 olcay-dk.63 mario gomez)
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı brci

Yok abi biz Simsiyah çıktık ama fener cubuklu ile cikti Sortuda Lacivert oldugu icin sortlar birbirine karisti hakemler pozisyonları iyi suzemedi oyuzden..

fenerin şort beyazdı :)

Çevrimdışı ozan062

kilit konu rakibe topu vermek olacaktır

eger bu hatayı yaparsak vites arttıran taraf onlar olur yani çnk adamlar pas oyunu yapabilir veya kısa pasla bizim ceza sahasına inebilirler

sonrasında odagımızı tek taraflı yani gecen maçtaki gibi quaresmaya ver o seni tasısın mantığı agır basarsa  yine hata olur

hem büyük maçlarda ben ona güvenmem çnk bunca maçta fark yaratmadı hemde soru isaretine yer yok bu maçta

biz havadan bizim koca oglana olabildiğince top atalım sonrada diğer kara oglan marceloyada kornerde bir tane attırsak :) bunlar alışılmısın dısında olur ve farkı acarız

merak ettğiğim sey gomezi sahada tutacakmı yine cenki alacakmı

Çevrimdışı firewater

inanılmaz biriydi anlatmaya kelimeler yetmezki adamın atamadığı gol çeşiti yoktur her türlü sokar çıkarırdı  :D üstelikde 167 boyuyla yapardı bunları. işin ilginci o da renkli şeref noksanları yüzünden hakettiği değere ulaşamamıştır komik komik adamlar sırf renkli die milli takımda oynarken şifo çoğunluğu yedek kulübesinde tamamladığı sadece 31 defa milli olmuştur. düşünebiliyomusunuz bir adam hangi ligde olduğu önemli değil takımını şampiyon yapıyor ligde 15 gol 15 asist yapıyor ama milli olamıyor olduğunda da kulübeden çıkamıyor.  :akuma:

Şifo şu an oynuyor olsaydı avrupa da sayılı kulüplere rahatlıkla giderdi. Milli takım konusunda sonuna kadar haklısın. Bak Avupa şampiyonasına şu haldeki gs den en az 5 oyuncu gidecek. her türlü iddiaya girerim.

Çevrimdışı Yasin A.

galatasaray maçı gibi rahat rahat geniş geniş yenelim feneri de işimize bakalım.

Çevrimdışı Tarık16

o kupa vodafone arenaya gelecek arkadaş.. skor tahminim 1 - 3 (bu arada zaman geçmiyor bugün..iş yapamıyorum saf saf bilgisayara bakıyorum)

Çevrimdışı matias_27

bir diğer kilit noktada nolursa olsun sakip kalıp gol yiyecek durumda bile olsak asla ve asla 10 kişi kalmamamız.biliç döneminde 11 kişi bitiremiyorduk maçları. acemice rakip oyuncuların t5ahriklerine kapılıp kusura bakmayın salakça kartlar görüyorduk tabi hakemlerde hazır zaten malzemeyi verdiğin an hemen atıyolar. asla ve asla 10 kişi kalmamaya özen göstermeliyiz.takımın artısı ilk dönemki derbilerde de bu özellik ortaya çıktı takımda geçen seneye göre karakter olarak bu tarz maçları oynayabilcek adamların çoğalmasıdır.

gomez bugün 22 kişi içinde en kariyerli ondan daha büyük maç oynayan adam yok sahada şampiyonlar ligi finali dünya kupası finali. yeter ki gomeze servis yapabilelim sonrasımı cha cha
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı cursedofdragon

Ya arkadaş bu 4 rakımında birşey var dün ilk defa yaptım 4-4 cıktı bugün yine gözümü kapattım ilk sefer yaptım yine aynı sonuç çıktı

Ben artık bu skor'a inanmaya başladım bu skor'a iddaa da para yatıracağım :)

Hemen ardından anneme yaptırdım annem bastı onada 2-2 çıktı :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

fenerin şort beyazdı :)
Dogru :ok:

Cubukludaki Lacivert yuzunden bir karmasa olmustu..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Yok abi harbi olmuyor ben hislerime güvenirim 4-4 cıktı 2-2 cıktı 1-1 cıktı en son şimdi 0-0 çıktı dünkünün aynısı oldu yine.Ne fener yener cıkıyor ne Beşiktaş bu maça harbi beraberlik oynucam :D  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Bilic West Ham'a gideli çok oldu :eyes :icool:

Bu arada bugün yenelim işin büyük bölümünü biraz erken bitirelim istiyorum, geleneğimizde pek yok ama.. :D
Evet artık Bilic yok zaten bu yüzden bugün takıma güvenim tam :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Jukebox

Yok abi harbi olmuyor ben hislerime güvenirim 4-4 cıktı 2-2 cıktı 1-1 cıktı en son şimdi 0-0 çıktı dünkünün aynısı oldu yine.Ne fener yener cıkıyor ne Beşiktaş bu maça harbi beraberlik oynucam :D  :evillol:
Abi deme oyle kazanalim,sampiyon olalim...

Çevrimdışı Tarık16

:hosgeldin

vallahi bende 1-2 ya da 1-3 skor oynayacaktım ama elim gitmedi yazmaya :) çünkü 1-3 bile olsa daha fazlasını atmasını istiycem takımın.. o yüzden oynayamadım :)

Etiketler: