23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş
23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş

Beşiktaş Forum|23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş Skor : Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş Tarih : 29.02.2016 Saat : 20:00 Stadyum : Ülker Stadı Hakem : Cüneyt Çakır Yayın : Lig TV

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş  [Okunma sayısı 296780 defa] 23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

insallah oyle olur kardesim. Ben de katiliyorum. Olcay bizim o Barcelona vari ataklarimizin hepsinde var. Ama son 3 mactir cok kotu . Insallah geri donus yapar bugun gokhan la birlikte

yapar abi yapar olcay feneri sever :D  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

skor 1-3
goller Gomez(2) 3. golü defanstan biri atar Marcelo ya da Köybaşı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

insallah oyle olur kardesim. Ben de katiliyorum. Olcay bizim o Barcelona vari ataklarimizin hepsinde var. Ama son 3 mactir cok kotu . Insallah geri donus yapar bugun gokhan la birlikte
He illa iki teknik kanatla cikalim diyorsan , Gokhan - Quaresma yerine Quaresma - Kerim ile cikmayi tercih ederim

Kerim az sure almasina ragmen Topsuz kosu ve Arka direk kosulari ile 3 Gol 2 asist yapti bu sezon

Bu topsuz kosu ve arka direk kosularini ne Quaresma nede Gokhan yapıyor zaten bu yuzden ikisi ayni anda sahada olmuyor

Kerimi örnek olarak verdim en basitinden..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl1903

Günaydın, 3-2 kazanacağız kaç gündür bu skor aklımda hayırlısı bakalım :money:

Çevrimdışı Besenlik

Günaydın,

Bugün okul tarafındaki kaleye sağdan sosa ortası ile mario gomez kafa golü, diğer kaleye; Oğuzhan ve Olcay plase golleri ile toplam da 3 gol atacağız.  Maç 3 gol ile bizim olacak inşallah

Çevrimdışı ers_an

Günaydın arena. Hissiyatım yenilmeyeceğiz diyor. İnşallah güzel başlayan günümüz keyifle sonlanır.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Skor tahminim benimde 1-3 ama Goller farkli

Gomez , Quaresma , Sosa diyorum ben
3 1 bitsinde kim atarsa atsın

Beyaz forma siyah sort diyorum baskada bisey demiyorum..

3 1 bitsinde kim atarsa atsın

Sosa ya cok güveniyorum inanilmaz formda :ok:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

He illa iki teknik kanatla cikalim diyorsan , Gokhan - Quaresma yerine Quaresma - Kerim ile cikmayi tercih ederim

Kerim az sure almasina ragmen Topsuz kosu ve Arka direk kosulari ile 3 Gol 2 asist yapti bu sezon

Bu topsuz kosu ve arka direk kosularini ne Quaresma nede Gokhan yapıyor zaten bu yuzden ikisi ayni anda sahada olmuyor

Kerimi örnek olarak verdim en basitinden..
kerim bu takımda direkt oynayacak seviyede değil şuan en ideali olcay q17 töre formsuz olmasa şenol hoca olcay töre başlardı

Çevrimdışı minsk kartali

yapar abi yapar olcay feneri sever :D  :evillol:
fener zenci de sever.. o zaman marcelo atiba :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sosa ya cok güveniyorum inanilmaz formda :ok:
hakkaten efsane oynuyor bende çok güveniyorum tam yıldız adam aldığı maaşta aklıma gelince daha  da çok seviyorum

kerim bu takımda direkt oynayacak seviyede değil şuan en ideali olcay q17 töre formsuz olmasa şenol hoca olcay töre başlardı

Kerimi örnek olarak verdim @Mehmet Ali C.

Quarresma - Tore kanadından sa Quaresma -Kerim kanadini tercih ederim dedim...

Cunku hem Gokhan hemde Quaresma iceri girmiyor arka direk kosusu yapmıyor ama Kerim yapiyor attigi Gollerde bunu görüyoruz..

Yoksa tabiki Olcayla baslamak en doğru olani :ok:

Çevrimdışı mylife1903

Simdi opsioyonlari inceleyelim.

10 oyuncu tamam, tek sorun tore mi olcay mi

Ben bu mac ozelinde Tore ile baslanmasini istiyorum. Tore cok potansiyeli olan bir oyuncu, bu macin havasi baska olacak. hem fbli hem bizim futbolcular en iyisini vermeye calisacaktir.

Tore ile baslarsak ve skoru bulursak macin ilerleyen bolumlerinde Olcay iyi bir enerji getirir takima.

Simdi Olcay ile baslayalim isteyen arkadaslar da hakli.

Olcay ile baslayip skoru bulursak, Tore ikinci yari yuklenecekleri zaman iyi bir tehdit olur. Yok Olcay ile skoru bulamazsak Tore harika bir joker olur ilerleyen dakikalar icin.

Cok tatli bir problemimiz var yahu Tore mi Olcay mi

ikisi de iyi oyuncu, faydali oyuncu. Tore son zamanlarda biraz vurdumduymaz ve formsuz. Olcay ise sanssiz ve beceriksiz.

Kalan oyuncularimiz icin hic konusmuyorum, herkes macin oneminin farkindadir.

Kilit oyuncu oguzhan bence. Hem faulleri guzel gostermeli hem karakter koymali sahaya. Besiktasin maestrosu olacaksan al sana saha, al sana mac.

Senol Hoca hafta basindan beri futbolcular ile beraber en guzelini dusunup hazirlanmislardir.

Zor mac. yarim sifir olsun 3 puan bizim olsun.

Çevrimdışı tangaz

Arkadaşlar şöyle bir hafızamı zorluyorum ama ben hatırlayamadım (yaşıma verin  :D)
Sosa geldiğinden beri büyük oynadığı bir derbi var mı? ben hatırlayamadım doğrusu hatta geçen sene deplasmandaki Tottenham maçı hariç iyi oynadığı büyük maç hatırlayamadım ben.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı serdart

günaydın öncelikle kazanarak sonra en kötü beraberlikle dönecez inşallah  :icool:

drone sahibi olsaydım drone a küçük bi bjk bayrağı asar maç sırasında sahaya yakın uçururdum  :D :super:

Çevrimdışı firewater

Ne lokomotif maçıymış arkadaş. Adamlar tayilden gelip maç yaptı kimse bunu konuşmuyor.
Lokomaçındaki gibi baskı yapmaya çalışsınlarda baslarına negeliyor görsünler kanaryacıklar.

Çevrimdışı denilanz

Beyaz forma siyah sort diyorum baskada bisey demiyorum..
Büyük ihtimal böyle çıkarız zaten. Fenerbahçe ile dışarıda oynayınca beyaz forma biraz da mecburiyet oluyor. Fakat ben bu kombinasyonun bizi temsil ettiğini düşünmüyorum. İşin gerçeği bir klasiğimiz yok bizim.

Çevrimdışı firewater

Arkadaşlar şöyle bir hafızamı zorluyorum ama ben hatırlayamadım (yaşıma verin  :D)
Sosa geldiğinden beri büyük oynadığı bir derbi var mı? ben hatırlayamadım doğrusu hatta geçen sene deplasmandaki Tottenham maçı hariç iyi oynadığı büyük maç hatırlayamadım ben.
En son fb ve gsmaçları çok iyiydi.

Çevrimdışı cadavra

Ilk 30 dakika cok onemli fb genelde o dakika arasında skoru bulup trubunle beraber psikolojik baski uyguluyor ve geri donulmesi cok zor oluyor ilk 30 dakikayi atlatirsak gerisi gelir die dusunuyorum.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

ozel problemlerimden dolayi cok zaman ayiramadim bu basliga. macin hakemi icin ayri yazmak istedim.

Cucu cok tetikci ve sinsi bir hakemdir ve verdigi kartlari kitabina uydurmakta ustune yoktur. Mesela delgadoyu atisi. kart isareti yapti, diye adami atti ama tepki olarak buna kart ver, diyerek el isareti yapmamisti. Ferrariyi atisi, itisme var ortada ve olay devam ediyor. sen dudugu calip, koruyucu hakemlik yapsan luganoya faul verirsin, ferrari zaten adama vurmaz yahut dudugu calarsin faulu verirsin, oyun durur korneri bastan attirirsin. Necipi atisi, caner necipi kolundan cekiyor kendi ustune, necip dengesini kaybedip canere tutunmaya calisiyor, denize dusen yilan hesabi, karar necibe sari kart  ve kirmizi. ilk sari kartin faul olmadigini soylemeye gerek yok herhalde.

bunlar dedigim gibi ilk aklima gelen operasyonlari cucunun ve butun bunlari oyle guzel kuralina uydurursun ki kimse agzini acamaz.

sahada hangi cuneyt olacak o onemli.
bence tetikci cucu olacak.
tetikci cucu soyle mac yonetir.
fbliler sert faul yapar atagi keser, duduk zar-zor duyulur, dirt
bizimkiler orta sahada bir faul yapar, durrrrrttt butun stad duyar dudugu ve cuneyt kosarak gelir hem de eli cebinde.
sariyi yapistirir bizden ilk itiraz edene de sariyi yapistirir ve rahatlar.

allah korusun, psikolojisi yerinde olsun ve deplasman takimini ezdirmeyen cucu gelsin bize.

bence mac soyle oynanir.

duduk ve mac fbnin vurusuyla baslar.
volkan geri oynar, defansta paslasma keya ileri vurur, bizimkiler kafayla karsilar, atiba alir topu, kendi ekseni etrafinda doner oguzhana verir, sosa alir topu, q7yi kacirir, q7 ortalar ayi alir topu.
ayi kisa oynar, keya-alves paslasir, topal topu alir, souzaya verir,, o geri oynar. diego alir topu yana oynar, volkan bindirir, durur kendi ekseni etrafinda doner iki sefer ve canere verir caner ortalar aut.
tolga kale atisini kullanir, kafalardan seken top fblilerde kalir.
fbliler paslasir, gokhan gonul bindirir, topu ceker ortasini yapar tolga cikar alir.
tolga eliyle oynar, delgado-marcelo paslasir, oguzhan alir topu, atiba kendini gosterir, sosaya topu verir sosa yerde.

atiba baslar. q7 alir topu bir calim atar, topa basar becki bekler. beck atibaya, o oguzhana o da gokhan toreye verir topu. gokhan soldan girer, aniden iceri doner keya topu taca vurur.

ismail taci atar gokhan gonul bir kez daha tac.

dakikalar 15 olur.

orta sahada topu kapariz, sosa q7ye oynar, o yerden gomeze gomez topun geldigi sag taraf sert bir sut ayi yerde top aglarda gollllllll derken, bayrak havada.

volkan baslar oyuna. alves keya caner paslasir. fb orta sahasi topu dolastirir. fernandao yukselir kafayla indirir, volkan gelisine vurur, diregin yanindan disari cikar hangi diregin, korner direginin yanindan. ismail tac atisiyla baslar, gokhan sektirir topu ismail ileri vurmaya calisir, top topalda. topal-diego-souza kucuk ucgeni, fernandao yavas kalir aut.
dakika 25 olur.

q7 sagdan gaza basar, kendini gosteren sosaya verir topu, sosa oguzhana, oguzhan kaleyi karsisina alir ve sola doner, tore topu alir, 3 sefer ustune basar iki sefer tabaniyla topu cevirtir ve ismaile verir, yuklenen ismailin ortasinda top auta cikar.
volkan uzun oynar. kafalardan seken topu alexis ileri vurur, gomez indirir oguzhan agir kalir. ortada kalan topu topal alir, uzerine gelen atibayi gorunce yere duser korkudan, faul. alves ceza alanina kaldirir topu fernandao kafayla indirir beck uzaklastirir. keya topu taca vurur.

ismail taci gokhana atar, gokhan tacdan gelen topu gene taca vurur, ustu uste tac atislariyle kaleye yaklasiriz. kisa bir tikitakataki ismail, gokhan, ozzy ve sosa, ceza alaninda gomez doner vurur ustten aut.
dakika 37

mac orta alan mucadelesine doner, ustu uste fauller, autlar, 2 tane kart cikar. bize bedavadan cikar fblinin tekmesine kirmizi yerine sari cikar. penaltilik pozsiyonlari cucu oynatir, risk almaz. 4 tane ofsayt olur. bize olanlar ofsayt degildir 5-10cm ama sesimi cikarmayiz, kacabilir, fbnin 2-3m ofsaytlerine bayrak kalkmaz, 2 sefer de donen topta fernandao ofsayte duser.

dakikalar 41 quaresma ortalar aut
42 caner ortalar tac
43 gokhan zorlar top fenerde
44 ismail ileri vurur kisa dusen topta nani sagdan girer sutunu ceker top defanstan doner, topu alan atiba hucuma cikartir takimi, q7 caneri gecer, cizgiye iner ortasina gomez vurur top ust direkten doner.

2 dakika uzatma verilir.
kucuk ucgenler ile fb ortasina yaklasiriz aradan kacan sosa ortaya cikartir, defanstan seken topa gokhan vurur ustten aut.

ilk yari sonucu besiktas 0 fb 0

kalbim dayanmiyor ikinci yariya.

tekme yumruk ikinci yari gecer.
iki kirmizi kart 4-5 sari cikar.

91. dakikada kornerden seken topa sari kafalardan bizim bek olan Beck, gelisine yaradana siginip muhtesam sol ayaynlan yapistirir, suzule suzule giden top iki diregin bulustugu yerden ayinin kalesine girip subat ayinin son gunu macin son golu olur. ahanda santrasi yapilmaz bu golun
[ Son Düzenleme: 29 Şubat 2016, 11:05:01 mylife1903 ]

Çevrimdışı Anıl1903

Ne lokomotif maçıymış arkadaş. Adamlar tayilden gelip maç yaptı kimse bunu konuşmuyor.
Lokomaçındaki gibi baskı yapmaya çalışsınlarda baslarına negeliyor görsünler kanaryacıklar.
Aynen öyle,Moskova maçları taraftarlarının gözlerini boyadı kendi çaplarında iyi oynamış olabilir ama bize sökmez gerçekleri onlara göstereceğiz inşallah...

Çevrimdışı tangaz

ben açıkcası bu soruyu sorarken Sosa'nın yetenekleri ve potansiyeli paralelinde olmadığını düşünüyorum derbilerde. asist ve/veya kilit pasını pek anımsamıyorum, faydasız demiyorum kendisine ama takımda 10 numara bölgesinde oynadığını düşünürsek skora etki etme anlamında 10 numara gibi değil katkısı daha çok 6-8 numara gibi oynuyor. ikili mücadelelerde de 60dan sonra derbiler için fiziksel düşüşü olduğunu gözlemliyorum aslında çoğu maçta son 15-20 dk fiziksel olarak düşüyor ama o maçlarda sırıtmıyor bu durum derbilerde ise hissediliyor. duran top alma faul kazanma konusu ok  ama Fernandes'ten beri bu topları da etkili kullanmadığımız ortada...

bu arada eski maçları bulup izlerseniz ben derbi dendimi Şifo Mehmet derim, inanılmaz derbi oynardı...  :ok:

Çevrimdışı Yankee

Alexis'in karambolden golü var :D Hissediyorum  :busted_cop:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Maça son 9 saat süre geçmiyor be

Etiketler: