EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 464554 defa] EURO 2016

Çevrimdışı 38life

Yazıklar olsun...

Çevrimdışı Tolga

Neyse turnuva bitene kadar bekleyeceğiz anlaşılan Gomez'i :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Buffon'a yazık oldu.

Çevrimdışı Ersoy

Allah'a emanet ol Gomez.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Alper1903

Yeter lan Gomez gideceksen git kalacaksan kal manyak ettin burda hepimizi  :boxin:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Schumacher'den Alman milli marşını dinlemeye alışmıştım. Tabi ki Almanya :D :halay:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

almanlar şampiyonluğu kutluyor aslında
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar mesajlarınızı yazarken biraz kontrol edip de yazın.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bukadar kötü penaltı atışlarının olduğu bir maç daha izlediğimi hatırlamıyorum ama Almanya haketti.

Çevrimdışı Alper1903

Müller ve Olcay'ın temel benzerliği tuhaf adamlar olması. Bazen mantıklarını bi kenara asıyorlar. O penaltı atışı neydi öyle yav  :ebebe:

Çevrimdışı 38life

Gomez'in yarı finalde ve finalde oynayıp gol atması Beşiktaşta kalma ihtimalini %0'a indirir.

Başka da birşey diyemiyorum.

Çevrimdışı atalay

Müller penaltıda, vuruş anına kadar kalecinin soluna doğru bakıyor. Vücut açısını ve üst gövdesini buna göre ayarlayıp, vuruş anında sağ ayağının iç kısmı ile, sağ köşeye doğru kalçadan şutu çıkarıyor. Böyle bir anda, bu seviyede bir oyuncunun bunu yapamayacağını bile bile tercih etmesi de enteresan. 

Çevrimiçi Kapkarakartal

Müller penaltıda, vuruş anına kadar kalecinin soluna doğru bakıyor. Vücut açısını ve üst gövdesini buna göre ayarlayıp, vuruş anında sağ ayağının iç kısmı ile, sağ köşeye doğru kalçadan şutu çıkarıyor. Böyle bir anda, bu seviyede bir oyuncunun bunu yapamayacağını bile bile tercih etmesi de enteresan.

Buna futbol otoriteleri Buffon korkusu diyor. :)

Çevrimdışı mertnet

seni ağlatanın emenike...
özellikle de zaza denen fıtıfıtı'nın.

...diyor sensei Mert.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İtalya karşılaşmasında sakatlanan Sami Khedira, Euro 2016'nın kalan maçlarında forma giyemeyecek. (Kicker)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı EMİR EMRE

Finalde Quaresma ve Gomez'i izleriz.

Çevrimdışı Ersoy

Mucize için İzlanda'nın yanındayız.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı mylife1903

Fransizlari hic sevmem, izlandaliyiz bugun. Hepi topu bir harf degistirecez zaten eskiden icimizdeki iRlandalilardandik bugun icimizdeki iZlandalilariz

Çevrimdışı mylife1903

Fransa iyi bastiriyor, izlanda onde iyi basiyor guzel mac. Hadi izlanda be  koy sunlara

Çevrimdışı Ersoy

YIKILDIK... 1-0

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı mylife1903

Fuuu jiru baltasi gol atti, omur torpusu, cok pis dakikada geldi gol, tam oyun sakinlesecekti. Neyse simdi 1-0i koruyup 75. Dakikadan itibaren kademeli olarak risk alip 1-1 yapmamiz lazim. Disiplin izlanda disiplin

Çevrimdışı Ersoy

2-0

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağatay

Yazik oluyor...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

Kapattim maci iyi mac oluyor ama sinirim bozuldu, cok uzuldum insallah doner mac.

Etiketler: