EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 463248 defa] EURO 2016

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Roy hodgson istifa etmiş :icool: :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İzlanda'ya koca bir Helalolsson :D

:outtahere:
Kaçma gel buraya :steamed: :steamed: :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

İzlanda'nın 320.000 nüfustan ziyade herhangi bir devşirme ve dönme oyuncu barındırmadan, salt kendi oyuncu karakterleriyle başarılı olabilmeleri daha değerli. Neredeyse tek tip oyuncu profiline sahipler. Fakat rollerin doğru dağıtıldığı, güçlü bir planları, birlikte oynama alışkanlıkları ve yüksek taktiksel sadakat anlayışları var. Tüm bunlar 15 yıllık planlamanın ürünleri.

Çevrimdışı mertnet

Brexit muhabbeti bayağı döner şimdi.
...diyor sensei Mert.

Çevrimdışı Turco

turnuvada terimden sonra en çok para alan td idi. sahi onursuz terim ne zaman paketleniyor ?

Terim giderse yerine gelecek adam var mı ? O kapasitede bi Şenol hoca var o da bizde zaten bırakmayız. Terim dışında alternatif yok maalesef.

Çevrimdışı tangaz

İzlanda'nın 320.000 nüfustan ziyade herhangi bir devşirme ve dönme oyuncu barındırmadan, salt kendi oyuncu karakterleriyle başarılı olabilmeleri daha değerli. Neredeyse tek tip oyuncu profiline sahipler. Fakat rollerin doğru dağıtıldığı, güçlü bir planları, birlikte oynama alışkanlıkları ve yüksek taktiksel sadakat anlayışları var. Tüm bunlar 15 yıllık planlamanın ürünleri.

Lagerback'ı unutma Atalay...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağatay

turnuvada terimden sonra en çok para alan td idi. sahi onursuz terim ne zaman paketleniyor ?

2018 e gidemememiz garantilendikten sonra olabilir
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

Terim giderse yerine gelecek adam var mı ? O kapasitede bi Şenol hoca var o da bizde zaten bırakmayız. Terim dışında alternatif yok maalesef.

Türk olmak zorunda mı? izlandanın hocası isveçli. doğru bi planlama doğru bi td kararlı bi federasyonla başarılabilir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

2018 e gidemememiz garantilendikten sonra olabilir

bi 25 trilyon eski türkiye parası daha kazandıralım diyorsun yanii

Çevrimdışı Turco

Türk olmak zorunda mı? izlandanın hocası isveçli. doğru bi planlama doğru bi td kararlı bi federasyonla başarılabilir.

Hiddink'ten sonra kimse yanaşmaz o işe. Hem yabancı TD bize olmaz zaten, Hiddink'in aldığı maaş meclise soru önergesi olarak verilmişti rezil olmuştuk tüm dünyaya. İki maç üst üste kaybetse evini kurşunlarlar adamın, kimse bu sorumluluğu almaz.

Çevrimdışı tangaz

Hiddink'ten sonra kimse yanaşmaz o işe. Hem yabancı TD bize olmaz zaten, Hiddink'in aldığı maaş meclise soru önergesi olarak verilmişti rezil olmuştuk tüm dünyaya. İki maç üst üste kaybetse evini kurşunlarlar adamın, kimse bu sorumluluğu almaz.

yanlış örnekleme yapmışsınız. hiddink baştan sonra yanlış planlanan bir senayo idi. farkında iseniz ben söze doğru planlama die girmiştim...
piontek mesela doğru plandı.

+hiddinkin kurşunlanacak bi evi dahi yoktu maçtan maça geliyordu istanbula swisotel de bir suitte kalıyordu geldiğinde de...
  dedim ya yanlış plandı die...
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2016, 00:44:25 tangaz ]

Çevrimdışı Bishamon

Lagerback TD yaptığı dönemde İngiltereye hiç yenilmedi

Çevrimdışı tangaz

http://www.haberturk.com/yenimedya/haber/1139349-izlanda-futbolu-sifirdan-zirveye-nasil-cikti-

güzel yazı su gibi aktı önümden okurken, finalde ise benim yukarı da yazmaya çalıştığım doğru planla başlayan süreç 11. sene doğru td ile buluşmuş. tekrar tebrikler izlanda  :claps:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Turco

yanlış örnekleme yapmışsınız. hiddink baştan sonra yanlış planlanan bir senayo idi. farkında iseniz ben söze doğru planlama die girmiştim...
piontek mesela doğru plandı.

+hiddinkin kurşunlanacak bi evi dahi yoktu maçtan maça geliyordu istanbula swisotel de bir suitte kalıyordu geldiğinde de...
  dedim ya yanlış plandı die...

Abi haklısın ama burası Türkiye, burada planlamaya yer yok  :biggrinking: Bu tip şeyler güzel şeyler ama bizim memlekette uygulanamaz. Bizim bünye alışık değil böyle şeylere. Avrupa tarzı çağdaş şeyler bizde uygulanabiliseydi zaten ülke olarak bu halde olmazdık. Biz Allah'ın bize verdiği nimetleri yemeye alışmışız, hazıra konmayı adet edinmiş bi milletiz tutmaz bu tip şeyler burada.

Emre Mor mesela Allahın lütfudur, Danimarka yetiştirdi biz hazıra konduk, Almanya'da yetişenleri falan saymıyorum bile. Sistemmiş yapılanmaymış Türkiye'de hak getire. Yurtdışında yetişen futbolcuları çıkar Türk Milli Takımı, Avusturya ayarında bi takım olur.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

tüyler diken diken...

Yalnız bu çok güzel who let the dogs out'a uyarlanır :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Abi haklısın ama burası Türkiye, burada planlamaya yer yok  :biggrinking: Bu tip şeyler güzel şeyler ama bizim memlekette uygulanamaz. Bizim bünye alışık değil böyle şeylere. Avrupa tarzı çağdaş şeyler bizde uygulanabiliseydi zaten ülke olarak bu halde olmazdık. Biz Allah'ın bize verdiği nimetleri yemeye alışmışız, hazıra konmayı adet edinmiş bi milletiz tutmaz bu tip şeyler burada.

Emre Mor mesela Allahın lütfudur, Danimarka yetiştirdi biz hazıra konduk, Almanya'da yetişenleri falan saymıyorum bile. Sistemmiş yapılanmaymış Türkiye'de hak getire. Yurtdışında yetişen futbolcuları çıkar Türk Milli Takımı, Avusturya ayarında bi takım olur.

maalesef sen de haklısın ama hayatının tümünü bu coğarfya da yaşasa da planlayarak yaşamaya çalışan, sürekli çalışan, işininde neredeyse tümü planlama ve organizasyon olan biri olarak ben bu duruma isyan edenlerdenim...

Çevrimdışı atalay

İzlandalı yönetmenin ciddi yan top ve blokaj sorunu var.

Hem rejisör ham de kaleci... Teknik adamlık için büyük bir avantaj. Oyunun bütününü görebiliyor.

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı Ersoy

Bugün internetim yoktu hiç bir şey yazamadım.İzlanda çok efsane bi takım olmuş artık ben bu adamların finale çıkacağına bile en başından beri inanıyordum.Final çok zor ama şu başarı bile harika.Fransa'yı da eleyebilirler aslında ama hakemin fransaya yardımı olmazsa tabi.Normal şartlar altında sonuna kadar zorlarlar.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı mehmetkorfez

İnsanı en güzel ülke olabilir izlanda.Bir tane çirkin erkek,kadın,bebek,çocuk yok.Nasıl bir gense artık:D

Adamların reklamlarından,oyuncularından,hocalarından her şeylerinden mütevazılık akıyor bizimkiler de halkını,taraftarını suçluyor.Berbat bir milli takımımız olduğunu diğer takımları görünce çok net anlıyoruz.

F.T denen artist paragöz devam ederse sonuna kadar rakibi destekleyecegim artık.Ayrıca Selçuk,Burak,Arda gibi Türk futbolunda kollanan karaktersizler de bu milli takımı bırakmazsa yine bir halt olmaz bizden.

Çevrimdışı Tolga

İzlanda gerçekten büyük bir iş başardı, fazlasıyla saygı duyulmayı hakediyor :)

İngiltere de loser bir milli takım olmaya devam ediyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TANERCAN

İzlanda da yaşamak zor olur mu? Valla gitmeyi yerleşmeyi düşünüyorum. Bu aslında 2-3 senedir düşündüğüm bir şey.

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: