EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 464847 defa] EURO 2016

Çevrimdışı MUSTAFA_

İtalya ilk yarı ne top oynadı. Gözümün pası silindi  :icool:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar bir tek benim mi tikkatimi cekiyor bu baris simsek olayi!

Cok muhim bir olay ve bence rezillik.
Neredeyse butun maclari seyrettim ve fifa kokarti olmayan tek hakem bu baris simsek. Biz bunu nereden hatirliyoruz, yonettigi berbat maclardan ve futbol kurallarini bilmeyip, mac tekrarlatmasindan. Eee mhk baskani maci tekrarlanan hakemden cikarsa, gozlemci futbol tarahine gol atan hakem olarak gecerse...

Kimin torpili ile bu baris simsek euro2016da?
Fifa kokartli baska hakem yok mu?
Fifalar bu kadar mi kotu de bu adam gitti?
Yahu diger yardimci huseyin gocuk, koyun iste baska bir fifayi oraya.

Neden kimse dile getirmiyor bu konuyu?

Çevrimdışı tangaz

almanya italya ikilisinden birine yarı finalde yazık olacak o maçı kazanan  finalde belçikayı tokatlayıp kupayı da kazanacak  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

almanya italya ikilisinden birine yarı finalde yazık olacak o maçı kazanan  finalde belçikayı tokatlayıp kupayı da kazanacak  :bandit:
Messiyi kupasiz gonderdiler ya abi hayalim ronaldonun almasi kupayi.

Çevrimdışı 38life

net baraj, dolayısı ile kaleci hatası diyebiliriz.

Kaleci hatası da demem ben. Serbest vuruşu kullanan çok hızlı vurdu topa. Kaleci ne kontrol edebildi ne de istediği yere doğru çelebildi buyüzden. Sadece topa eliyle siper olabildi. En sevdiğim şeydir. Topa tüm gücünle vur da kalecinin üstüne de vuruyorsan vur farketmez. Dönen pozisyon mutlaka tehlikeli olacaktır.

Çevrimdışı tangaz

2-0 3-0 çakarız tikitakacılara
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı 38life

Futbol nasıl oynanır'ın cevabını veriyor İtalya.

Çevrimiçi COB

Italya kazanirsa Sergio Ramos'a büyük kapak olacak.

Çevrimdışı tangaz

Kaleci hatası da demem ben. Serbest vuruşu kullanan çok hızlı vurdu topa. Kaleci ne kontrol edebildi ne de istediği yere doğru çelebildi buyüzden. Sadece topa eliyle siper olabildi. En sevdiğim şeydir. Topa tüm gücünle vur da kalecinin üstüne de vuruyorsan vur farketmez. Dönen pozisyon mutlaka tehlikeli olacaktır.

işte tam da bu yüzden kaleci hatası. bir kaleci barajı kurdururken her şeyi düşünmelidir. barajı çok yana çekti gelen topu göreyim düşüncesi ile ama ISLANAN zeminde olası sert topu tutamazdı, öyle de oldu.  :bandit:

Çevrimdışı TANERCAN

Q7 finalde kimle oynayacak acaba bence İtalyanlar ile oynar

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

finali bilmem de ben italya-almanya yarı finalini şimdiden iple çekiyorum

Çevrimdışı Çağatay

Pozisyonun icine EDER
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

ana, almanya italya çeyrek finalde oynuyormuş ya

Çevrimdışı Çağatay

Cucu şu pozisyona nasil faul calmaz hayret

Çevrimdışı Bishamon

Cucu şu pozisyona nasil faul calmaz hayret
Italyanin formasinda sari olmadigi icin

Çevrimdışı Çağatay

Umarim italya şu kacirdiklarini aramaz diyecem ama aratacak bir ispanya da yok karsilarinda

Çevrimdışı tangaz

italya çok kaçırdı birazdan yerlerse şaşırmam

Çevrimdışı Çağatay

Şu oyuna bir de candreva lazım

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı OrhanAker

O maç süper olacak abi :)

Çevrimdışı Çağatay

Ispanya mental olarak bitmiş
Bi tane atsalar bile italya hemen ikinciyi kitler

Çevrimdışı tangaz

bu morata 30-40 mio ise bizim tosun da 25 eder

Çevrimdışı tangaz

pivot santraforların önemi katkısı ortada; pelle, aduriz ve tabiki gomez

Çevrimdışı OrhanAker

bu morata 30-40 mio ise bizim tosun da 25 eder
Mario giderse cenkin arkasında durmamız lazım bencede yetenek var ilhan mansızın hırsı var daha ne olsun :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Mario giderse cenkin arkasında durmamız lazım bencede yetenek var ilhan mansızın hırsı var daha ne olsun :bandit:

şenol hoca da bunu doğruluyor bu gördükleriniz daha fragman vuruş kalitesi mariodan iyi demişti

Etiketler: