EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 464977 defa] EURO 2016

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Baya zevkli mac oluyor :claps:

Belçika oldukca ustun oynuyor ama Macarlar da cok kapanmıyor ve oyunu cirkinlestirmiyor , Nadiren gelselerde her geldiklerinde tehlikeli oluyorlar Belcika kalesinde
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

hodor bu yaşında harika iş çıkartıyor
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı 38life

Yeni Yaya Toure Ozan da gol attı.
Ama Hala çöp..

İtalya Almanya İspanya gibi takım karşısında yapsın da görelim.

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı TANERCAN

ohoooo ne döndün ya :D önce bu akşam hiç birşey yapamayacak diyorsun yapınca da ozan da gol attı bla bla :D
Ben bir şey yapamayacak dedim evet.. Etkili oyun oynayamaz dedim. Maçı izlemiyorum bu arada. Öyle topçular vardır. Sahada bir şey yapmaz ama gelir gol atar asist yapar. Misal Fernando kazmasi. O adam kazmanin önde gidenidir ama gol kralı oldu geçen sene.

Ben Bruyne 80 lik adam demedim. Edeceği maks 15-20 dir.. 80 lik performans gösteremez asla. James Rodriguez de bana Gore Bruyne gibidir.

Benim döndüğüm yok. Hala aynı dusuncedeyim.

Çevrimdışı tangaz

Ben bir şey yapamayacak dedim evet.. Etkili oyun oynayamaz dedim. Maçı izlemiyorum bu arada. Öyle topçular vardır. Sahada bir şey yapmaz ama gelir gol atar asist yapar. Misal Fernando kazmasi. O adam kazmanin önde gidenidir ama gol kralı oldu geçen sene.

Ben Bruyne 80 lik adam demedim. Edeceği maks 15-20 dir.. 80 lik performans gösteremez asla. James Rodriguez de bana Gore Bruyne gibidir.

Benim döndüğüm yok. Hala aynı dusuncedeyim.

yol yakınken dön o zaman  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

@mylife1903 cildirt bizi delirt bizi gaboru getir

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı tangaz

spikere de ayar oldum iki de bir 40 yaşını devirmiş deyip duruyor ona ne girip çıkıyorsa ne war yani 40sa  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

spikere de ayar oldum iki de bir 40 yaşını devirmiş deyip duruyor ona ne girip çıkıyorsa ne war yani 40sa  :D

Aynen öyle abi. Ama 40'tan sonrası.. :upto: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Bishamon

Gigi de umarim boyle 40larina kadar oynar

Çevrimdışı tangaz

Aynen öyle abi. Ama 40'tan sonrası.. :upto: :evillol:

kırıkkale de tanıdığım hatırlı kişiler var 40lı yaşlarda  :boxin:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

kırıkkale de tanıdığım hatırlı kişiler var 40lı yaşlarda  :boxin:

Pardon.. :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tangaz

belçikanın bu sawunmayla işi zor turnuvada diğer grupta olsalardı en fazla çeyrek final görürlerdi...

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 cildirt bizi delirt bizi gaboru getir

Macarlar elesin hele hemen gidip gabor donu alacam.
Pozitif futbol oynuyor adamlar. Belcika ise bana fil disi sahiloni hatirlatiyor tek tek bakinca hepsi super futbolcu ama bir 11 yapilinca bunlardan karman corman bisi cikiyor. Bu rus yemeklerine benziyor altta dana etti ortada dil ustte tavuk file helsinin ustune mayonez sonra bir de peynir serptin mi
Macarlardan gabor jan ile gerayi, portekizden carvalhoyu alip romadan tottiyi zorladik mi 2 sene daha kesin sampiyonuz, iki sene sonra huzur evimi veteran turnuvasinda bizim takim.

Macarlar baya canlandi cok etkili olmaya basladilar :super:

Cok guzel mac oluyor beee

Iki takimda hizli cikiyor , Orta sahalar cok cabuk geçiliyor

Son zamanlardaki en zevk aldigim maçlardan biri

Çevrimdışı mylife1903

Gabor reis yilin yumruklamasini yapti az once. Topu yumrukladi yere dogru, seken topu kontrol etti, boyuk kaleci, tecrube bunlar hep tecrube

Çevrimdışı tangaz

Atilla'nın torunlarına sempatim her geçen saniye artıyor  :claps:

Çevrimdışı 38life

Trivela ile öyle herkes isabetli orta açamaz :)

Çevrimdışı Ensar

macarlara yazık oldu :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ersoy

Hazard naptın kardeşim

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı cisse557

Arda isen Hazard gibi olman beklenir. Yoksa alırsın tepkileri.

Etiketler: