EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 463532 defa] EURO 2016

Çevrimdışı atalay

Deschamps bekleri öne çıkarıp, Griezmann'ı merkeze koyunca Giroud ve İrlanda savunmasının katkılarıyla Fransa 5 dakikada fişi çekti.

Fransa, Deschamps'ın oyun muhafazakarlığından ve hücumda güçlü bir planı olmayışından üretemiyor. Buna özellikle bekler olmak üzere savunmacılara koyduğu sınırı da ekleyebiliriz.
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2016, 17:40:29 atalay ]

Çevrimdışı Çağatay

Irlanda 3 ü yemeden rahatlamayacak
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

lyon stadını da sevmedim ayrıca çatısı fiyasko olmuş. turnuvanın en güzel stadı açık ara matmut atlantique  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

@atalay  bu fransızların stoper Rami'yi ben uefa maçlarında çok tutmuştum. senden geçer not alır mı? ya da şöyle soraym, bize uyar mı?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ersoy

Griezmann on fire. 3 olmasa bari 3.5 alt oynadık.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tangaz

Griezmann on fire. 3 olmasa bari 3.5 alt oynadık.

irlandanın kaleci olmasa senin kupon yatacaktı  :D

Çevrimdışı atalay

@atalay  bu fransızların stoper Rami'yi ben uefa maçlarında çok tutmuştum. senden geçer not alır mı? ya da şöyle soraym, bize uyar mı?

Rami'yi sezon başında istemiştim, 3,5'a Sevilla aldı. Bu sezon ki performansı gayet iyiydi ama bu maçta bir iki tane fahiş hata yaptı. Artık aradığımız tipleme değil.@tangaz
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2016, 17:51:33 atalay ]

Çevrimdışı 38life

Randolph!u çok beğendim ben. İlk yarıda uçmadan yere düşmeden 90'dan çıkardığı topa bayıldım. Pozisyon alması üst düzey.

Çevrimiçi COB

Slovakya Almanya'yi elese de su Gomez meselesini halletsek?

Slovakya da Holosko'suz izlenmez ki...

Çevrimdışı 38life

Slovakya Almanya'yi elese de su Gomez meselesini halletsek?

Slovakya da Holosko'suz izlenmez ki...

Ben de tam bunu yazacaktım :)

Haydi Slovakya! Kalbimiz seninle...

Çevrimdışı 38life

90+2'de Gomez penaltı kaçırıyor ve dönen top gol oluyor Almanya eleniyor.  :icool:

Çevrimdışı tangaz

90+2'de Gomez penaltı kaçırıyor ve dönen top gol oluyor Almanya eleniyor.  :icool:

herif bunalıma girer futbolu bırakır. şöyle olsun gomez 3 slovakya 4 şklinde bi maç ve gomeze çeşmeden tatil organizasyonu  :money:

Çevrimdışı 38life

herif bunalıma girer futbolu bırakır. şöyle olsun gomez 3 slovakya 4 şklinde bi maç ve gomeze çeşmeden tatil organizasyonu  :money:

Gomez 3 gol atarsa ne Çeşmeye gelir ne İstanbula :) Eşyalarını almaya gelir belki anca.

Çevrimdışı cursedofdragon

almanya elenmez.

finalin adı : Fransa - Almanya

Çevrimdışı 38life

finalin adı : Fransa - Almanya

Böyle birşey imkansız. Yarı finalde yolları kesişiyor.

Çevrimdışı 38life

Böyle birşey imkansız. Yarı finalde yolları kesişiyor.

Çevrimdışı Ersoy

#DieMannscaft

Ama Gomez kötü oynasın lütfen.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı 'TaNeR'

Gomez ilk 11 de yok
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

bende final dedim zaten ama hangi final olduğunu söylemedim yarı final dicektim bende :D

şaka bir yana almanya ispanya'yı geçebilirse fransa'yı geçebilir :)

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

bende final dedim zaten ama hangi final olduğunu söylemedim yarı final dicektim bende :D

şaka bir yana almanya ispanya'yı geçebilirse fransa'yı geçebilir :)

Fransayı Almanya, İspanya, İtalya hangisi gelirse eler zaten :)

Çevrimdışı 'TaNeR'

İlk 11'de.

Bierhof'la yapılan maç öncesi röportajda yok denmişti ondan...

Gomez hem gol atsın istiyoz ama diğer yandan da atmasın  :D
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 38life

Bierhof'la yapılan maç öncesi röportajda yok denmişti ondan...

Gomez hem gol atsın istiyoz ama diğer yandan da atmasın  :D

Ben kesinlikle atmasın istiyorum :) Gerçi atınca böyle bir gurur duygusu oluşuyor içimde ama atmasın. Böylesi daha hayırlı.

Çevrimdışı tangaz

şayet löw oyununu 9 numaraya göre kurgulasaydı gomez şu anda 4 golle gol krallıgın da zirvede olurdu

Etiketler: