EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 465378 defa] EURO 2016

Çevrimdışı Hunter1987

Giroud çok boş bir forvet..

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı atalay

Deschamps'ın aşırı muhafazakar oyun ve oyuncu tercihleri var. Orta saha kurgusu bu olacak ise bekler Evra ve Sagna olmaz.

Çevrimdışı Bishamon

Deschamps'ın aşırı muhafazakar oyun ve oyuncu tercihleri var. Orta saha kurgusu bu olacak ise bekler Evra ve Sagna olmaz.
Kante-Pogba-Payet orta sahasi solda da Martial olsa cok daha iyi olur bence

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı tangaz

tabanca gibi digne dururken evra nedir yahuu ev sahibi bir de :bandit:

hepimiz Braddiyiz  :D
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2016, 16:43:32 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Kante-Pogba-Payet orta sahasi solda da Martial olsa cok daha iyi olur bence

Digne ve Jallet'i tercih edebilir.

Payet dışında kenarlara deplase olan oyuncuları yok. Çok fazla merkez oyunları oynuyorlar. Kanat beklerinden de ekstra katkı alamayınca Coman tarzı bir kenar oyuncusuna ihtiyaçları var. Üstelik önde Giroud tercih ediliyorken.
Fransa bu oyun şablonu ile oynayacak ise Pogba'nın daha kreatif bir rol üstlenmesi gerekiyor. Payet'i merkez ikilinin önünde oynatıp, Coman yada Martial'i kanatlarda kullanmak formasyon açısından bir çözüm. Fakat Payet dışında güçlü bir planları ve merkezden zorlayacak oyuncuları yok.

Çevrimdışı Bishamon

Matuidi ve Kante ayni tip oyuncular yan yana cok defansif kaliyorlar.Pogbayi Juvedeki gibi box to box kullanip onune yaratici oyuncu olarak Payet gelebilir.Martial'i orta da kullanabilir ama target man hastaligi yuzunden Girouddan vazgecmiyor

Çevrimdışı tangaz

turnuvanın en zayıf grubundan güçlükle hatta sidik zoru ile çıkan fransızlar elenmeyi hak ediyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Bishamon

Digne ve Jalleti gruptan cikmalari kesinken bile denemedi.heralde bir bildigi var,yoksa tum turnuva boyunca 33 34 yasindaki beklere guvenmek biraz garip

Çevrimdışı tangaz

ben birde yanlış  yerde oynuyor şu bu konularına bazı adamların isyan etmesini karakter koymasını beklerim. pogba da bunlardan biri tunuva da bildiğin hormonlu pogba gibi oynuyor içine şaban kaçmış bunun  :icool:

Çevrimdışı Bishamon

Martial yerine Coman'i soktu.Sari kartli Kanteyi cikardi

Çevrimdışı Çağatay

Griezmann ve giroud cok etkisiz
Martial ve gignac hamleleri gerek
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağatay

Irlanda cok yaslandi geriye hic bir degisiklik olmasa da su görüntü degismezse golu yerler
Derken yediler de

Çevrimdışı Bishamon

@çağatay duydu seni

Çevrimdışı 38life

Fransa bir şekilde kazanır abi. Malesef durum böyle...

Çevrimdışı tangaz

güzel vurdu. bizim çocuklar hiç böle darbeli   :s20: kafa vuramıyorlar 

Çevrimdışı atalay

Yerleşik savunmada Griezmann 4 kişinin arasında kafa vuruyor. Büyük hata.

Çevrimdışı Çağatay

@çağatay duydu seni

Irlandalilara da duyabilselerdi sesimi keske

Çevrimdışı Bishamon

Savunma uyudu

Çevrimdışı 38life

Emek harca. Tırnaklarınla kazı. Sonra saçma sapan bir şekilde harca. Yazık!..

Çevrimdışı Çağatay

Masallah dedigim 3 dk yaşamıyor :D

Çevrimiçi COB

Giroud herzaman soyledigim gibi hem gol atiyor hem asist yapiyor. Asist kabiliyeti bukadar iyi bir santrafor fazla bulunmuyor dunyada False 9 forvetleri disinda.

Çevrimdışı atalay

Giroud'un koşusunu takip ederken Griezmann'ı de marke vaziyette bıraktı. İrlanda savunmasında basit bir hata daha. Giroud ise iyi alan açtı.
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2016, 17:42:09 atalay ]

Çevrimdışı Çağatay

Griezmann oynamiyor dedik
Adam duydu sanirim
2 gol bir de kirmizi cikartti

Çevrimdışı tangaz

rizzoliden doğru karar dimitri ordan yazar  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

top maymuna çarpıp auta çıktı  :D

Etiketler: