EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 463184 defa] EURO 2016

Çevrimdışı cursedofdragon

Terim gitsin her şey düzelir milli takımdan soğuttu bir sürü insanı

gitmez ki koltuk sevdası :)

Çevrimdışı Ersoy

Sırf Quaresma'yı kötülemek için golde büyük katkısı olan Quaresma'ya bedava gol attı diyorsunuz helal olsun. Birde ambulans sesini sadece 1 pas için ovmeniz süper bisey. Neyse devam böyle.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı 38life

Nani bugün kariyerinin en kötü maçlarından birini oynadı.

Çevrimdışı Bishamon

Sırf Quaresma'yı kötülemek için golde büyük katkısı olan Quaresma'ya bedava gol attı diyorsunuz helal olsun. Birde ambulans sesini sadece 1 pas için ovmeniz süper bisey. Neyse devam böyle.

Ambulans sesi dediginiz herif sari lacivedt forma giymese kimse laf atmayacak burada farkinda misin?Herkes adam sanki futbol oynamayi bilmiyor gibi davraniyor. Neden ikisine esit davranilmiyor?

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı atalay

Quaresma topu çalıp, 15 saniye içinde yaklaşık 85-90 metre katedip gol vuruşunu yapmış.

93 metreymiş. O son manevrayı hesaba katmadım.   

Çevrimdışı 38life

Ambulans sesi dediginiz herif sari lacivedt forma giymese kimse laf atmayacak burada farkinda misin?Herkes adam sanki futbol oynamayi bilmiyor gibi davraniyor. Neden ikisine esit davranilmiyor?

Şahsen ben Naniyi bildim bileli sevmem. Quaresmayı ise bildim bileli severim :) Dürüst olmak gerekirse durum böyle. :)

Allahın gücüne gitmesin de Nani'nin tipine bakınca zaten içimi bi gıcıklık bi antipati kaplıyor. Quaresma'ya bakıyorum kalbimde sevgi pıtırcıkları oluşuyor :D (Bu durum bunlar Beşiktaşa, fenere gelmeden önce de böyleydi.)

Oyüzden Milli takımda veya Quaresma Portodayken falan ona çok daha pozitif ayrımcı yaklaşıyorum :) Ama Beşiktaşta iş başka tabi. Hoca oyundan alsın diye dua ettiğim maçlar oldu...

Özetle mesele budur :)

Çevrimdışı mehmetkorfez

Quaresma eskiden çizgiye hapsolur,oyundan çok kolay kopardı.Şimdi sık sık orta alana ve ceza sahasına hareketleniyor bu seneki oyunumuz onu da degistirdi

Çevrimdışı mylife1903

Şahsen ben Naniyi bildim bileli sevmem. Quaresmayı ise bildim bileli severim :) Dürüst olmak gerekirse durum böyle. :)

Allahın gücüne gitmesin de Nani'nin tipine bakınca zaten içimi bi gıcıklık bi antipati kaplıyor. Quaresma'ya bakıyorum kalbimde sevgi pıtırcıkları oluşuyor :D (Bu durum bunlar Beşiktaşa, fenere gelmeden önce de böyleydi.)

Oyüzden Milli takımda veya Quaresma Portodayken falan ona çok daha pozitif ayrımcı yaklaşıyorum :) Ama Beşiktaşta iş başka tabi. Hoca oyundan alsın diye dua ettiğim maçlar oldu...

Özetle mesele budur :)
Naniye ben de kil oluyorum fb ile alakasi yok. Adam ruhsuz, iqsu da dusuk bence. Boyle aval aval bakiyor bazi pozisyonlarda beni benden aliyor. Robinsonun cumasina benzetiyorum ben onu.
Quaresma ise daha ihtirasli, daha duygulariyla oynayan ve heyecanli oyuncu, hic tanimayan birine ikisinin oynadigi tek maci gostersen adam quaresmanin formasini alir gider, goze, kalbe hitap eden oyuncudur quaresma, nani ise quaresmadan daha cok skor katkisi yapmasina ragmen hem marka degildir hem de quaresmanin bir iki tik alti oyuncudur.

Çevrimdışı mylife1903

Ya su ispanyollarin, portekizlilerin hayati bir alem
https://mobile.twitter.com/FCPortoGlobal/status/746838256000475137/video/1
Biz ne zaman boyle sevinecegiz yahu
Insan kiskaniyor

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Naniye ben de kil oluyorum fb ile alakasi yok. Adam ruhsuz, iqsu da dusuk bence. Boyle aval aval bakiyor bazi pozisyonlarda beni benden aliyor. Robinsonun cumasina benzetiyorum ben onu.
Quaresma ise daha ihtirasli, daha duygulariyla oynayan ve heyecanli oyuncu, hic tanimayan birine ikisinin oynadigi tek maci gostersen adam quaresmanin formasini alir gider, goze, kalbe hitap eden oyuncudur quaresma, nani ise quaresmadan daha cok skor katkisi yapmasina ragmen hem marka degildir hem de quaresmanin bir iki tik alti oyuncudur.
Çok güzel özetlemişsin abi :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu arada Nani Portekizli değilmiş

Yesil burun adaları vatandaşı mi neymiş :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Bu arada Nani Portekizli değilmiş

Yesil burun adaları vatandaşı mi neymiş :alala:
Cuma diyorum ya iste

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ya su ispanyollarin, portekizlilerin hayati bir alem
https://mobile.twitter.com/FCPortoGlobal/status/746838256000475137/video/1
Biz ne zaman boyle sevinecegiz yahu
Insan kiskaniyor
Hiçbir zaman

Çevrimdışı Bishamon

Kıl olsanız da adam iyi gününde çok iyi bir oyuncu Quaresma da çok iyi bir oyuncu.Quaresma bu gayretini Barcelona zamanında göstermiş olsa şu an bence Ronaldodan bile büyük bir futbolcu olurdu.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TANERCAN

Kıl olsanız da adam iyi gününde çok iyi bir oyuncu Quaresma da çok iyi bir oyuncu.Quaresma bu gayretini Barcelona zamanında göstermiş olsa şu an bence Ronaldodan bile büyük bir futbolcu olurdu.
Nani ÇOK iyi olsaydı Manu da kalır oynardı. Şampiyonluk hedefi olmayan Manu da bile oynayamayan adam çok iyi falan değildir.

Ayrıca kimse Q7 ye çok iyi futbolcu demiyor. Çok yetenekli diyor. Maalesef Sergen gibi yeteneklerini kullanamadı.

Çevrimdışı Bishamon

Nani ÇOK iyi olsaydı Manu da kalır oynardı. Şampiyonluk hedefi olmayan Manu da bile oynayamayan adam çok iyi falan değildir.

Ayrıca kimse Q7 ye çok iyi futbolcu demiyor. Çok yetenekli diyor. Maalesef Sergen gibi yeteneklerini kullanamadı.

Bu adam formda olduğu zaman dünyanın en iyi kanat oyuncularındandı.ManU'daki son iki sezonu sakat geçirdi.

Şampiyonluk hedefi olmaması nedir? İngiltere'nin en başarılı takımı bu.Fergusondan sonra düzgün bir TD getiremediler.Emin ol Mourinho ile yine şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olacaklar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aşırı yetenekli benim en çok kızdığım şey az gol ve asist yapması

Çevrimdışı TANERCAN

Bu adam formda olduğu zaman dünyanın en iyi kanat oyuncularındandı.ManU'daki son iki sezonu sakat geçirdi.

Şampiyonluk hedefi olmaması nedir? İngiltere'nin en başarılı takımı bu.Fergusondan sonra düzgün bir TD getiremediler.Emin ol Mourinho ile yine şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olacaklar.
Son sezonlar da Manu başarısız o kadar transfere rağmen fiyasko. Fergusondan sonra bir kaç td geldi ama Nani ya kiralandı ya sakat? Diye oynamadı. Çapraz bağları falan mı koptu acaba son iki sezonu nasıl sakat geçirdi?

Nani sadece iyi bir futbolcu.

Çevrimdışı Çağatay

ahanda penaltı
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağatay

yürü be ireland
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Bishamon

Robbbbiiieeee Braaaady

Çevrimdışı Ersoy

Maçı açtığım gibi penaltı oldu.
İrlanda Henry nin elle attığı golün intikamını alacak insallah.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

2 gelsin 2

Bundan sonra her sene!

Etiketler: