EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 462907 defa] EURO 2016

Çevrimdışı Tolga

:D.. Bu sefer Türkiye değil ama Türkiyeden biri hayallerini yıktı adamların.
Yarı Final adayımdı :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gol pozisyonunda topu portekize kazandıran 1.bölge sağ bek bölgesinde  q7/r7 ikili sıkıştırması. Devamında gol vuruşu rakip kale içinde yine q7/r7 ikilisi.

Dakika 118.

Bu adamlar 31/32 yaşında.

Aferin.
Ikisi bu kadar iyi anlaşırken T.direktörün Naniyi oynatıp sistemin icine etmesi de isin ayri bir boyutu

Portekizin son donemde attigi Gollerin buyuk cogunlugu CR7 -Q17 is birliği sonucu

Estonya maci..

Macaristan maçı..

Yalniz bu macta 11 de baslamamasi doğruydu 120 dakikayi kaldırabilecek Fizik kondisyona sahip degil , Sonradan giren FİT bir Q17 Yorulan Hirvat savunmasini cok daha iyi hirpalardi Kİ oyle de oldu
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Forza.55

Hırvatistan aynı fener gibi ikiside loser😀 q7 35 yaşına kadar beşiktaşta kalır futboluda burada bırakır.

Çevrimdışı Orhan_

Yarı Final adayımdı :icool:

Sağlık olsun artık ama maçlarından bir türlü zevk alamadım bu adamların. Yine de nerede bir Beşiktaşlı futbolcu varsa onun kazanmasını isterim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hırvatistan aynı fener gibi ikiside loser😀 q7 35 yaşına kadar beşiktaşta kalır futboluda burada bırakır.
Kullerinden Doğdu resmen , Portoda ki ilk dönemlerinden esintiler sunuyor

Yıllandıkça guzellesiyor beeee :sevinc
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı worns

Hırvatlara yazık oldu, çeyrek finali Portekizden daha çok hakediyorlardı. Ama Quaresma için sevindim, golü onun atması teselli oldu.

Quaresma bu turnuvada ne zaman girse etkili oldu. İkinci yarı başlayan formunu sürdürüyor. Seneye gitmesi vs konuşuluyordu. Bence takımın önemli oyuncularından olacak. Yaşına rağmen bir iki sene daha üst seviye performans alabiliriz gibi görünüyor.

Çevrimdışı tangaz

quaresmayı bizde maçların ikinci yarısında kullanmalıyız.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Quaresma topu çalıp, 15 saniye içinde yaklaşık 85-90 metre katedip gol vuruşunu yapmış.

Çevrimdışı tangaz

Hırvatlara yazık oldu, çeyrek finali Portekizden daha çok hakediyorlardı. Ama Quaresma için sevindim, golü onun atması teselli oldu.

Quaresma bu turnuvada ne zaman girse etkili oldu. İkinci yarı başlayan formunu sürdürüyor. Seneye gitmesi vs konuşuluyordu. Bence takımın önemli oyuncularından olacak. Yaşına rağmen bir iki sene daha üst seviye performans alabiliriz gibi görünüyor.

birde şu war ama portekiz aslında grubunu birinci bitirecekti 9 puan çıkarabilirlerdi çok kaçırdılar grupta, izlanda maçı mesela 5-0 bitecek maç berabere bitmişti
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Yuh artık...

Terbiyeli ol, bu ne saygısızlıktır...

İzlediğim yayının kalitesi düşüktü, ayağının dışıyla pas verdiğini düşündüm. Şimdi kaliteli bir şekilde tekrar izledim, %50-50 gibi geldi ama şut çekecek olsa oradan niye ayağının dışıyla vursun? Twitter'da, Reddit'te pas mı şut mu tartışması dönüyor şu an.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Orhan_

Quaresma topu çalıp, 15 saniye içinde yaklaşık 85-90 metre katedip gol vuruşunu yapmış.

Golü baya baya haketmiş. Ayrıca Naniden çıkan ilk top biraz şans eseri olsa da gol organizasyonunda Quaresma Ronaldo Nani 3 lüsü var. Daha tercih edilebilir bir hucüm hattı sanki?

Çevrimdışı 38life

Quaresma'nın gol öncesi deparı da fenaymış ama ha...

Çevrimdışı 38life

Terbiyeli ol, bu ne saygısızlıktır...

İzlediğim yayının kalitesi düşüktü, ayağının dışıyla pas verdiğini düşündüm. Şimdi kaliteli bir şekilde tekrar izledim, %50-50 gibi geldi ama şut çekecek olsa oradan niye ayağının dışıyla vursun? Twitter'da, Reddit'te pas mı şut mu tartışması dönüyor şu an.

Yuh diyince terbiyesizlik mi oluyormuş hahaha   :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Peki ozaman değiştiriyorum mesajımı. Ama çok komiğime gitti yuh lafını terbiyesizlik olarak nitelemen :D

Ek: Yav pas olsa ne olacak. Oğuzhan aynısından her maç atıyor.

Çevrimdışı TANERCAN

Adamın önüne düştü,60 metre topu süren Renato,öldürücü pası atan Nani,kaleye vuran Ronaldo,boş kaleye dokunan Quaresma.
Q7 fetişiniz sıktı artık tamam mükemmel oyuncu.
##
golün %40 y nani %40 y renato %10 u ronaldo %10'u q7 nin
##

Golü Nani atmış arkadaşlar biz yanlış gormusuz :D
Gölün yuzde 15 i Q7 nin mis :)

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2016, 00:59:04 TANERCAN ]

ysariusta

• Ziyaretçi

gene gitti benim devreler. Portekiz Milli Takımında bile takımcılık yapıyoruz. Turnuva milli turnuva. Ne Beşiktaş, ne Fenerbahçe. Bugün oynanan maçtan sonra ben olsam iki takımıda atarım turnuvadan. Berbat oynanmış bir 90 dakika.

Çevrimdışı 38life

gene gitti benim devreler. Portekiz Milli Takımında bile takımcılık yapıyoruz. Turnuva milli turnuva. Ne Beşiktaş, ne Fenerbahçe. Bugün oynanan maçtan sonra ben olsam iki takımıda atarım turnuvadan. Berbat oynanmış bir 90 dakika.

Ozaman bütün takımları atmak lazım :D Bugün 3 maç oynandı 3'ü de berbat.

Çevrimdışı Alper1903

Eğer satmazsak Quaresma'yı bu seneki gibi kullanmaya devam. Oyunda sıkıştığımızda yedekten girebilecek çok büyük bir silah Quaresma.

ysariusta

• Ziyaretçi

Ozaman bütün takımları atmak lazım :D Bugün 3 maç oynandı 3'ü de berbat.
Galler candır. K.İrlanda'ya üzüldüm. Polonya hayal kırıklığı bende de. Yine de izlendi onlar ama. Bu maç fenaydı. Uyudum

Çevrimdışı atalay

Golü baya baya haketmiş. Ayrıca Naniden çıkan ilk top biraz şans eseri olsa da gol organizasyonunda Quaresma Ronaldo Nani 3 lüsü var. Daha tercih edilebilir bir hucüm hattı sanki?

Ronaldo ileride tek oynayamıyor, o yüzden Nani ile ikiliyor. Maç sonundaki formasyon ile beraber Renato'yu kullanırsa olabilir. Quaresma hamle oyuncusu olarak daha değerli.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Günün en güzel maçı Polonya -  İsviçre oldu.

Hırvatistan'a hiç üzülmedim o gözümüzde büyüttüğümüz takım hiç varlık göstermedi. Qarizma adına sevindim nerede bir Beşiktaşlı oyuncu var onu desteklerim istediğim sonuç oldu.

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Hırvatistan'da Pjaca kısa sürede müthiş oynadı bu arada.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı 38life

Quaresma'nın golü. Pozisyonun başından itibaren. Sizin için yükledim :)

Edit: Beyinsiz spiker Pepe, pepe diyor ama orda topu kapan Quaresma. Siz aldırmayın spikere :D

Çevrimdışı Mavi Tuna

Quaresma'nın golü. Pozisyonun başından itibaren. Sizin için yükledim :)

Edit: Beyinsiz spiker Pepe, pepe diyor ama orda topu kapan Quaresma. Siz aldırmayın spikere :D

Bir defa izledim ikinciyi izleyeyim dedim ama anında şikayet edilmiş videoyu uçurmuşalar.

Quarizma'ya da helal olsun. Defanstan topu al, o deparı yap ve doğru yerde ol.

Çevrimdışı 38life

Bir defa izledim ikinciyi izleyeyim dedim ama anında şikayet edilmiş videoyu uçurmuşalar.

Quarizma'ya da helal olsun. Defanstan topu al, o deparı yap ve doğru yerde ol.

Aynen adamlar anında blockluyorlar. Ben de Twitter'a yüklerim o halde :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Terim gitsin her şey düzelir milli takımdan soğuttu bir sürü insanı

Etiketler: