EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 464068 defa] EURO 2016

Çevrimdışı 38life

Turnuvanın geri kalanında. Macarlar, Polaklar, İtalyanlar ve Quaresmadan dolayı Portekizi destekliyorum...

Çevrimdışı TANERCAN

içimizdeki İrlandalı Hünkar Mutlu , Trt nin Terim den intikamını aldı :)  İrlandanın golüne sevindi

https://twitter.com/ketfut/status/745729862762176512
Bilerek yapmadı. İtalya attı sandı.

Slovakya da basketbol maçında potalari karıştıran takımlar vardı hemde iki takım kendi potalarina atıyorlardi. Dalgınlık işte

Çevrimiçi COB

Arnavutluk yoksa Türkiye, Türkiye'de yoksa bize Hirvatistan'i desteklemek duser. Balkanlarda Arnavutlari seven ve buyuk saygi gosteren Turklerden sonra ki ikinci millettir kendileri.Balkan ulkesi olmasi da cabasi. O yuzden Forza Hirvatistan diyorum...

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Hırvatistan ve İzlanda, umarım yolunuz finalde kesişir.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı 38life

Ali Ece'nin bugünki yorumlarından bir kesit. Sizin için kaydettim dinleyin  :D

Çevrimdışı mylife1903

Cok baygin maclardi ikinci yarilarda uyumusum, simdi baglandim okuya okuya gelirken heyecan yaptim sonra pat kic ustu oturdum kaldim.
Butun birlesik krallik takimlari cikmis galiba.

Ah conte alacaktin iste totti reisi biz cikacaktik gruptan. italyanlarin yenilince bizde yenilmis sayildik.

Simdi carvalholu portekiz, gaborlu macaristan ile srnali hirvatlari destekleyecegiz, obur tarafta gomezli alamanya, buffonlu italya olacak.
Neyse el seee ile gerdeee girilmez, kendi pipini kendin keseceksin

Çevrimdışı EMİR EMRE

Hirvatistan oyun olarak İtalya Fransa ve İspanyanin cok onunde. Bu takimlari elemesi beni sasirtmaz. Zaten İsp. ile İta. eslesti, Hirvatlarin yolu Almanya ile eslesene kadar acik duruyor.

Bana kalirsa asil surprizi Polonya yapabilir. Macarlar da organizasyon olarak fena degil ama savunmada cozulduler Portekize karsi, bakalim neler yapacaklar.

Portekiz utanmali, 3 beraberlikle ust tura cikti. Bundan sonrasi on gorulemez, adamlar gol sikintisi cekiyor dedik, son macta ne zaman gol yese aninda cevabini verdi. Buyuk oyuncu faktoru.

Çevrimdışı Yasin A.

ney ney italya yatmış mı? maçı satmış mı?   :lol:

Çevrimdışı Berat

Daha gruptan çıkamadan futbolcusu gol sevincinde hareket çeker,diğeri annemi üzenlerden hesap sorucam der,hocası kafasına göre hesap sorar muhabire fırça çeker biz bitti demeden geyiğini yapar,taraftarı hamile kıza küfür eder.Size her şey müstahak, sonra da İtalya yattı. Milli takım da halkın aynası .Hak eden çıktı hiç üzülmedim.

Çevrimdışı mylife1903

Daha gruptan çıkamadan futbolcusu gol sevincinde hareket çeker,diğeri annemi üzenlerden hesap sorucam der,hocası kafasına göre hesap sorar muhabire fırça çeker biz bitti demeden geyiğini yapar,taraftarı hamile kıza küfür eder.Size her şey müstahak, sonra da İtalya yattı. Milli takım da halkın aynası .Hak eden çıktı hiç üzülmedim.
Ya boyle yaZinca aslinda dogru. Ulke olarak performans koyamadik mesela en buyuk suclu ben. Duzgun calisamadim antremanlarda ustelik bizim buralarin sineginden dolayi duz kosulari yapamadim. Duz kosular aksayinca kondusyon calan hak getire, bu benim vurdum duymazligim takima yansidi.

Aslinda gunun bombasi var yahu
Neydi o wi sey zo nivir ends antil until entil andil wi zay zo.
Riztandi importandi on tabela.
Tek suclu ftdir diyecem ama onu duzgun elestiremeyen basin, orAmi cekme burami cek medya gozyumdu bunlara onlar da suclu. Tek sucsuz saf hislerle bu takimi destekleyen desteklemeyen turk halkidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Basının ağzına bakıp İtalya ya kızmayın. Böyle yaptığınız sürece gerçek sorumlular hep arada unutulacak. FT ne oynattı da çıkmayı hakettik? Oyun şablonu bile yoktu. Türk futbolu skor üzerinden konuşulduğu müddetçe yerinde saymaya mahkum. Allah yüzümüze baktı da Şenol hoca gibi skor üzerinden değil de oyun üzerinden konuşan bir td ye sahibiz. Yatın kalkın dua edin...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağatay

Ne zamanki manşetlerimiz " Ne yaptın Conte" yada "Yaktın bizi İtalya" yerine,

"Ne yaptın Terim" yada "Beyler kendinize gelin" şeklinde değişirse

o zaman belki birşeyler değişmeye başlayabilir.

Kökten Çözüm: Terim ve Demürören i şutla, türk futbolu kurtulsun
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

Ne zamanki manşetlerimiz " Ne yaptın Conte" yada "Yaktın bizi İtalya" yerine,

"Ne yaptın Terim" yada "Beyler kendinize gelin" şeklinde değişirse

o zaman belki birşeyler değişmeye başlayabilir.

Kökten Çözüm: Terim ve Demürören i şutla, türk futbolu kurtulsun
Genis acidan bakarak soyluyorum turkiye ile ilgili en onemli tespiti yapacagim, turkiyede gelen gideni hep aratir.
Yd giderse gelecek olan onu aratir. Daha kotusu olamaz demeyin. Olur hem de nasil olur. Zihniyet degismeli. Vasifsiz insanlarin onemli koltuklarda oturulmasi engellenmeli. Neyse

Çevrimdışı tangaz

Genis acidan bakarak soyluyorum turkiye ile ilgili en onemli tespiti yapacagim, turkiyede gelen gideni hep aratir.
Yd giderse gelecek olan onu aratir. Daha kotusu olamaz demeyin. Olur hem de nasil olur. Zihniyet degismeli. Vasifsiz insanlarin onemli koltuklarda oturulmasi engellenmeli. Neyse

biliç efendinin bir sözü vardı ya "türkiyede bilgili kişilerin yetkisi yok ama tüm yetkililer bilgisiz" böyle bir şey işte durumumuz  :busted_cop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağatay

Orası öyle zaten bizde malesef
ama işte ne zamanki şu nalet siyaset spora karışmaz o zaman bir şeyler düzelir
şu an siyaset ben fatih hocayı istemiyorum derse onun koltuğunda kalması mümkün mü ?
ama mümkün olması gerekiyor işte
Siyasetin (kim olursa olsun) spordan(sadece futbol da değil) elini eteğini çekmesi gerek (ki ülkemizde mümkün değil)
Medya da maymunu oynayınca herşey daha da kötüye gidiyor
Dünya kupası elemelerinde bunlarla ne yapacağiz acaba
yada ümidi olan var mı ?

Çevrimdışı Çağatay

biliç efendinin bir sözü vardı ya "türkiyede bilgili kişilerin yetkisi yok ama tüm yetkililer bilgisiz" böyle bir şey işte durumumuz  :busted_cop:

şimdi aziz yıldırım gibi olacak ama beni konuşturmasın :D
kendisi çok bilgiliymiş gibi... yaptıkları ortada hasar ortadaydı
ulan hepimiz oradaydık be  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

şimdi aziz yıldırım gibi olacak ama beni konuşturmasın :D
kendisi çok bilgiliymiş gibi... yaptıkları ortada hasar ortadaydı
ulan hepimiz oradaydık be  :evillol:

şöyle düşün bozuk saatte günde 2 defa doğruyu gösterir  :biggrinking:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı yigitcan1903

Arnavutluk yoksa Türkiye, Türkiye'de yoksa bize Hirvatistan'i desteklemek duser. Balkanlarda Arnavutlari seven ve buyuk saygi gosteren Turklerden sonra ki ikinci millettir kendileri.Balkan ulkesi olmasi da cabasi. O yuzden Forza Hirvatistan diyorum...
Sırplar kadar olmasa da bizi sevmezler
O yüzden diyemiyorum
Yine de iyi takım,bol şans
Bosna olsa iyiydi be
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2016, 11:38:55 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı tangaz

hırvatların kura şansı iyi final görebilirler keza belçika da. diğer taraf ise ateş hattı almanya italya ispanya fransa ingiltere.  muhtemelen finalin bir bacağı hırvatistan-belçika ikilisinden biri olacak. diğer tarafta ise benim favorim almanya ispanya ikilisinden biri.

Çevrimdışı solar

Ali Ece'nin bugünki yorumlarından bir kesit. Sizin için kaydettim dinleyin  :D

Tesekkürler kayit icin. Keske normal bir kanalda cikabilseler de herkes izleyebilse.

Çevrimdışı mylife1903

Tesekkürler kayit icin. Keske normal bir kanalda cikabilseler de herkes izleyebilse.
cikartmazlar onlari normal kanala.

Ali Ece, demirkol, meleke bir tanede devamli lafini sokan bilgin bunlar ciban basidir. bunlar ne kadar az gozukurse o kadar iyidir
bu cocuklarin internet ortaminda bir kanal acmalari ve oradan gelecek reklamlar ile yorumcu olamalari durumunda turkiyede cok sey duzelir.

okullar olmasa milli egitim bakanliginin guzel idare edildigi bir ulkeyiz. bu cibanbasilar olmasa, futbolu da iyi idare ederler, hatta futbolcular olmasa mesela yd cok iyi ff baskanligi yapar.

Çevrimdışı Çağatay

Çevrimdışı Çağatay

Çevrimdışı atalay

Birkaç özel, potansiyel aralığı geniş oyuncu grubuna sahiptik. Ki bunlarının seviyesini bir tık yukarı çekecek doğru yardımcı oyuncular da vardı. Maalesef bu plansızlık ve kaos içinde hepsi heba oldular.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Birkaç özel, potansiyel aralığı geniş oyuncu grubuna sahiptik. Ki bunlarının seviyesini bir tık yukarı çekecek doğru yardımcı oyuncular da vardı. Maalesef bu plansızlık ve kaos içinde hepsi heba oldular.

Yazık valla yazık.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: