EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 463363 defa] EURO 2016

Çevrimdışı sallapati

içimizdeki İrlandalı Hünkar Mutlu , Trt nin Terim den intikamını aldı :)  :lol: :lol: İrlandanın golüne sevindi

https://twitter.com/ketfut/status/745729862762176512

Çevrimdışı Ersoy

Tamam beyler şimdi sakinim elenmeyi hakettik ama italya bu maçta ciddi anlamda kazanmak için oynamadı yedikleri golden bile belli neyse hakettik yapacak bir şey yok.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sözde otoritelerin demeçlerine, odak noktalarına bakın. Kimse de Alman'ı, İtalyan'ı, Macar'ı boş ver sen neyi doğru yaptın? demiyor.
Dünkü maçın sonucuna göre konuşuyor herkes. Türkiye de yorumculuk skor üzerinden yapılıyor zaten...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Tolga

Yarı Finaller büyük ihtimalle şöyle olacak ;

Hırvatistan-Belçika

Fransa-Almanya
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra #DieMansschaft
İtalyaya da çok pis uyuz oldum ispanya 6 tane atsa diye bekliyorum.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı onurturan

içimizdeki İrlandalı Hünkar Mutlu , Trt nin Terim den intikamını aldı :)  :lol: :lol: İrlandanın golüne sevindi

https://twitter.com/ketfut/status/745729862762176512
o kadar karışık hesaplar yaptık ki adamın beyni yanmış  :kop: :kop:

Çevrimdışı atalay

Dünkü maçın sonucuna göre konuşuyor herkes. Türkiye de yorumculuk skor üzerinden yapılıyor zaten...

Skoru değil, oyunu konuşun. Pas oyunu diye diretip, direkt oyunla sonuç aldık. Tv'de herkes ucuz olmanın peşinde.
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2016, 00:41:07 atalay ]

Çevrimdışı Ensar

Dunya savaşında satarsiniz futbolda şikenin merkezisiniz nasıl bir ırksınız siz

komik olma güzel kardeşim gerek yok böyle şeylere italyanlara ne bizim derdimizden allah allah
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

Tamam beyler şimdi sakinim elenmeyi hakettik ama italya bu maçta ciddi anlamda kazanmak için oynamadı yedikleri golden bile belli neyse hakettik yapacak bir şey yok.

yav ısrar ediyorsun halen adamların 3 gün sonra hırvatlarla maçı var ispanya ile oynuyacaklardı hatta değişti.

Adam 1.ci çıkmayı garantilemiş neden as oyuncularını riske atsın.

Halen italya neden böyle oynadı belçika neden şöyle oynadı diyoruz.

Bi kere kendimize sormuyoruz neden biz hep başkalarından medet umuyoruz ?

Biz bu gruptan çıkmayı hakettik mi ?

Neden 2 maç 1 tane şut bile atamadık ?

Bunları sorgulamamız lazım...

Çevrimdışı Ersoy

Statüyü aleyhimize diyen duydum.  :D
Rıdvan dilmen.
Tüm ülkenin kafası gitti hesaplardan. İspanya maçında eleniyoduk böyle olmasa.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

komik olma güzel kardeşim gerek yok böyle şeylere italyanlara ne bizim derdimizden allah allah

yav ısrar ediyorsun halen adamların 3 gün sonra hırvatlarla maçı var ispanya ile oynuyacaklardı hatta değişti.

Adam 1.ci çıkmayı garantilemiş neden as oyuncularını riske atsın.

Halen italya neden böyle oynadı belçika neden şöyle oynadı diyoruz.

Bi kere kendimize sormuyoruz neden biz hep başkalarından medet umuyoruz ?

Biz bu gruptan çıkmayı hakettik mi ?

Neden 2 maç 1 tane şut bile atamadık ?

Bunları sorgulamamız lazım...

sakin beyler bunlar maç sonrasında söylenmiş şeyler. :tabe: Ciddiye almayın fazla
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mehmet57

Suclu Terim, Terim'in ardindan ulke futbolu. En iyi kadromuzla ciksak Hirvatlari yikarmiydik? Sanmiyorum. Kimle oynayacaksin kanatlarda? Tore cezali, Volkan Sen yetersiz. Birtek Emre Mor vardi. Olcay'in zaten neden bu seviyede istenmedigini dun yine gorduk.

Hirvatlar en iyi kadromuzla ciksak bizi buyuk ihtimalle yine yikarlardi, keza Ispanya'da oyle. Skor acisindan 3 yemezdik, o ayri ve belki o yuzden devam edebilirdik. Dustugumuz grup ne yazik ki seviyemizin cok ustundeydi, buna da imPARAtor faktoru eklenince olan oldu.

Ben sahsen umutsuzdum. Dun de dedim, Galler bizim anamizi aglatirdi bu orta saha ile.

Çevrimdışı 38life

Ne İrlandaya, ne İtalyaya, Ne Cristiano Ronaldoya içimde zerre kadar nefret yok. Bütün nefretim Fatih Terime.

Çevrimdışı Tolga

Dünya Kupası elemelerinde de işimiz çok zor.

Hırvatistan bizim grubu lider bitirir zaten. Ukrayna ve İzlanda ile 2.lik mücadelesi vereceğiz ki 2. bile olmamız çok kolay gözükmüyor şu durumda.

Çevrimdışı Ersoy

Bale-İsmail izleyemeyeceğiz be. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı 38life

Hırvatistan bizim grubu lider bitirir zaten. Ukrayna ve İzlanda ile 2.lik mücadelesi vereceğiz ki 2. bile olmamız çok kolay gözükmüyor şu durumda.

Orda da var mı en iyi 3.cü? :D

Çevrimdışı Ersoy

6 takım vardı dimi bide Kosova geliyo galiba 5. oluruz sanırsam en iyi 4. sistemi bile gelir bizim gruba özel terim balı bu.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Orda da var mı en iyi 3.cü? :D
Yok orada sadece bir tane en iyi 2. var :D

Çevrimdışı atalay

FT sadece milli takım teknik direktörü değil, aynı zamanda ülkenin Futbol Direktörü. Görev süresi boyunca ülke futbolunda ne değişti, ne gelişti? Aldığı birkaç galibiyet dışında ne kazandırdı? Bunların sağlıklı muhakemesini yapamadıktan sonra başarı yada başarısızlığın pek bi' anlamı yok.

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hala tv de İtalya yı suçlayan yorumcu müsveddeleri var. Yazık...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

İrlanda bu maçı haketti. Teknik açıdan zayıf olmalarını müthiş mücadele ederek kapattılar. Martin O'Neill için sevindim.

Bize gelince zaten 3.lük bile şansla geldi. Elenen diğer üçüncü Arnavutluk için daha çok üzüldüm. Kuzey İrlanda yerine onların olmasını isterdim üst turda. Dün kazandığımız maçta bile oyunun hiç bir bölümünde üstün değildik. Brady'nin golü golmese de üst turun en zayıf halkası olurduk.

Garip turnuva kuralları nedeniyle Euro 2016 henüz yeterince keyif vermedi. Asıl turnuva son 16'da başlayacak. Zaten Avrupa Şampiyonası dediğin 16 takımlı olur. :)

Çevrimdışı Arena_

En iyi 4. lerde gidiyor mu?  :biggrinking:

Çevrimdışı mehmetkorfez

Şansa geldiğimiz turnuvada şansa umutlanıp şansa elendik..

Turnuvayı tek pozisyonla kapat ondan sonra italyayı,sistemi eleştir hadi ordan
Bu arada merhabalar

Çevrimdışı mellfred

Ülkenin eleştiri kültürü ve demokratik yapısı hakkında çok güzel örnekler var şu an TV lerde.
Ft'yi bile eleştiremiyor adamlar
Akıl alır değil bu haller

Etiketler: